*KSO*Kropeczka[*]Pusia znowu w domu. Czy teraz się uda??*

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 03, 2012 20:53 Re: *KSO*Kropeczka[*]Pusia wróciła, szukamy dobrego DS! Piln

Za domek - taki na zawsze :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob lis 03, 2012 20:55 Re: *KSO*Kropeczka[*]Pusia wróciła, szukamy dobrego DS! Piln

chodziło mi czy miała robione badania krwi
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Sob lis 03, 2012 21:03 Re: *KSO*Kropeczka[*]Pusia wróciła, szukamy dobrego DS! Piln

hutek pisze:chodziło mi czy miała robione badania krwi

Nie.
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie lis 04, 2012 13:36 Re: *KSO-Kropeczka. Już nie ma Kropeczki [*]. Pusia wraca.*

dagmara-olga pisze:Boo, robisz co w ludzkiej mocy. Uściski ślę i będę tu zaglądać.

Gdyby każdy robił tyle byłoby lepiej.
Obrazek

http://www.kociarnia.opole.pl
Bazylku,Roberciku[*]Pamiętamy

daga80

Od: Pon paź 05, 2009 19:21

Post » Wto lis 06, 2012 17:23 Re: *KSO*Kropeczka[*]Pusia wróciła, szukamy dobrego DS! Piln

Dziś poszły w świat nowe, obszerniejsze ogłoszenia Pusi. Mam wielką nadzieję, że kogoś złapie za serce, że ktoś da jej szansę i dom. Ona tak bardzo garnie się do człowieka, tak bardzo chce być czyjaś...

Tutaj ogłoszenie Pusi na stronie naszej Kociarni: http://kociarnia.opole.pl/koty-adopcje/ ... pcji-pusia
Jeśli macie jakieś pomysły gdzie umieścić je jeszcze, dajcie znać. Staramy się umieszczać ogłoszenia na wszelkich portalach jakie przychodzą nam do głowy ale może ktoś zna jeszcze inne, popularne w innych miastach?

A tutaj "ogłoszenie" Pusi na FB: http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 200&type=1
Bardzo proszę o udostępnianie, zapraszanie znajomych itepe, itede :)
Obrazek

Boo

Post » Wto lis 06, 2012 19:05 Re: *KSO*Kropeczka[*]Pusia wróciła, szukamy dobrego DS! Piln

Udostępnione. Trzymam kciuki za najlepszy domek :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Wto lis 06, 2012 19:52 Re: *KSO*Kropeczka[*]Pusia wróciła, szukamy dobrego DS! Piln

A ja nie mam udostępnienia :( Mogę tylko kliknąć lubię to
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro lis 07, 2012 9:27 Re: *KSO*Kropeczka[*]Pusia wróciła, szukamy dobrego DS! Piln

Niestety musiałam wczoraj wieczorem pędzić do lecznicy z moją Zołzą więc od razu wypytywałam o rachunek za Kropeczkę. Powiem szczerze, że mnie powalił. Jestem tak ogromnie wdzięczna dr Damianowi z Lecznicy na Wiejskiej. Za tygodniowy pobyt Kropeczki, za wetową, odżywczą karmę, za badania, za całą opiekę dr wystawił rachunek na 234zł! Także nie było najmniejszego problemu z opłaceniem rachunku. Serdecznie dziękuję Aga&Iskierka&La­dy, mb, Broszce i phantasmagori za wpłaty dla Kropki. Przy takim rachunku jakim się on okazał być została oczywiście nadwyżka z Waszych wpłat, bardzo proszę dajcie znać jaka jest Wasza decyzja co do pozostałych pieniędzy.

A tym czasem okazuje się, że Pusieńka trafiła do dzisiejszego Metra :D http://bi.gazeta.pl/im/5/12808/m1280824 ... 21107A.pdf jest na 10 stronie :)

I wprawdzie był już jeden telefon, tak się dowiedziałam, że jest w dzisiejszym Metrze, ale pan dzwonił o kota Puszka więc zapewne nawet nie doczytał o co chodzi bo twardo upierał się jednak przy Puszku :roll:
Obrazek

Boo

Post » Śro lis 07, 2012 9:44 Re: *KSO*Kropeczka[*]Pusia wróciła, szukamy dobrego DS! Piln

Z tym rachunkiem to rzeczywiście zaskoczenie i to bardzo miłe :D
Jak już był jeden telefon to już coś. Trzeba wierzyć, że będą i następne, a w końcu ten jeden telefon okaże się magiczny :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Śro lis 07, 2012 9:50 Re: *KSO*Kropeczka[*]Pusia wróciła, szukamy dobrego DS! Piln

Być może ja za szybko się zrażam, nie wiem. Ale ten krótki moment rozmowy, gdzie pan nawet w sumie nie wiedział jak ma na imię a co za tym idzie jakiej jest płci kot, którego chce wziąć, jakoś nie przekonał mnie, żeby to mógł być dobry dom dla Pusi. Jakoś tak odczułam tę rozmowę, po prostu.
Obrazek

Boo

Post » Śro lis 07, 2012 10:08 Re: *KSO*Kropeczka[*]Pusia wróciła, szukamy dobrego DS! Piln

Boo pisze:Być może ja za szybko się zrażam, nie wiem. Ale ten krótki moment rozmowy, gdzie pan nawet w sumie nie wiedział jak ma na imię a co za tym idzie jakiej jest płci kot, którego chce wziąć, jakoś nie przekonał mnie, żeby to mógł być dobry dom dla Pusi. Jakoś tak odczułam tę rozmowę, po prostu.

Na pewno nie byłby to dobry dom dla Pusi, dla innego kota chyba też nie.

A nadwyżka z wpłat na Pusię - oczywiście na potrzeby jakichś innych biedaków, może Pusia też będzie jeszcze czegoś potrzebować.

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Śro lis 07, 2012 19:22 Re: *KSO*Kropeczka[*]Pusia wróciła, szukamy dobrego DS! Piln

Faktycznie szok z tym rachunkiem :ok:
Już Ty najlepiej nadwyżkę zagospodarujesz dla dobra kociastych :) :ok:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw lis 08, 2012 20:58 Re: *KSO*Kropeczka[*]Pusia wróciła, szukamy dobrego DS! Piln

oczywiście- nadwyżka do zagospodarowania dla Pusi lub innych potrzebujących ...

i to naprawdę niezwykły doktor, ja płaciłam mniej więcej tyle za dobę pobytu mojej Kropeczki(*) w szpitalu ...
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Pt lis 09, 2012 9:34 Re: *KSO*Kropeczka[*]Pusia wróciła, szukamy dobrego DS! Piln

Bardzo, bardzo dziękuję! Myślę, że będziemy się starać pomóc nowemu domowi Pusi z tymi badaniami, jakby zaistniała taka potrzeba.

-Buffy- wczoraj odebrała bardzo obiecujący telefon. Nie chcę zapeszać ale magiczne, forumowe, kciuki baaaardzo się przydadzą :D
Obrazek

Boo

Post » Pt lis 09, 2012 9:48 Re: *KSO*Kropeczka[*]Pusia wróciła, szukamy dobrego DS! Piln

Boo pisze:Bardzo, bardzo dziękuję! Myślę, że będziemy się starać pomóc nowemu domowi Pusi z tymi badaniami, jakby zaistniała taka potrzeba.

-Buffy- wczoraj odebrała bardzo obiecujący telefon. Nie chcę zapeszać ale magiczne, forumowe, kciuki baaaardzo się przydadzą :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

[poprzednia][następna]