Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartynaP pisze:Witajcie
Zadzwonila dzis do mnie pani od ktorej mam dwa kociaki-oczywiscie z ulicy
Na terenie na ktorym dokarmia koty jest dorosły (wg.niej) kocurek ktory jest slepy.
Bardzo pilnie poszukuje tymczasu,poniewaz jest meczony przez dzieci,zabieraja go go piaskownicy,bawia sie nim.
Odrazu skojazylam ten watek wiec wklejam moj apel tu
[/quote] viewtopic.php?f=1&t=114301&hilit=MartynaPMartynaP pisze:kopiuje z dogo
[QUOTE=Jaaga;15035255]Martyna, kota na prędko wezmę, żeby dzieciary go nie meczyły, ale na taki doraźny tymczas. Szukajcie dalej innego DT, najlepiej na Miau. Ja po prostu nie mam warunków na trzymanie niewidomego kota przy takiej ilości psów. No i żadnej diagnostyki czy jeżdżenia po lekarzach nie dam już rady sie podjać.
Jesli cos to da, to daj znać.Mój tel. (32) 3533135
dellfin612 pisze:Zgłosiłam trzy ślepaczki do klubu.
Dwa z nich są już za TM [*] [*]![]()
nie będę na razie ubiegać się o pomoc w leczeniu i operacji oczka Bolka.
Skupiam się teraz na ratowaniu mu życia
Karuna obiecała pomoc i jeśli okaże się, że jest niewystarczająca, to Klub będzie ostatnią deską ratunku
edit: kocięta z tego wątku viewtopic.php?f=13&t=114321
Never pisze:Bożeno, a ile masz teraz kotów w domu?
BOZENAZWISNIEWA pisze:Never pisze:Bożeno, a ile masz teraz kotów w domu?
dUZO nEVER JAK WCZESNIEJ+tEMID,ALE UWAZAM,ZE BEDZIE MIAŁ OPIEKE ZAPEWNIONA , A NIE BEDZIE ZDYCHAŁ NA pALUCHU BO U MNIE ZAKOCENIE...
kIZIA(CYKLOPKA) mILUS(JEDYNY MALUSZEK Z wROCŁAWIA)ZYJA I MAJA SIE DOBRZE..mASZ LEPSZA PROPOZYCJE SKORO aDASIA NIE MA GDZIE WSADZIC?
a Halbina chyba kota przejmie we wrzesniu?czyli okres ustalony....Masz madrzejsza propozycje?czy leopiej kota wypierniczyc na bruk/Nie wiem ..nie narzucam sie, ale uwazam ,ze przesadzasz z ta "troska'...u mnie przezyje i bedzie miała opieke weterynaryja(okulistyczna u "wujka Jacka')Słyszała Rakea jak Dr Garncarz ze mna gadał...Najlepiej wsadzic do klateczki w lecznicy...niestety nie popre tego i niech sobie dziewczyny decyduja...
Uwazam ,ze przesadzasz i mnie juz wkurzasz ta "troska'...zeby nie ona to by pewnie kilka maluszków przezyło u mnie w izolatce...a tak sobie zdychaja...na pALUCHU...BO U MNIE "MORDOWNIA'...SZLAG MNIE TRAFI...
a -SAMA SIE NIM ZAJMIJ W TAKIM RAZIE....SKORO WIESZ WSZYSTKO NAJLEPIEJ...kIZIACZKE TEZ CHCIAŁAS WZIAC DO zOE...BIAŁACZKOWA/DZIWENE TO....Syf zostawilam u siebie i nie wypchałam....i Kocham...i wiem ,ze sa zakochane w pani, czy to sie komus podoba czy nie...Moje koty jedza dobrze, spia dobrze i nie zycze sobie dalszego obrabiani mi "dupy'na pw...podkreslam jeszcze raz....Ty Never nie jestes idealna..pamietaj o tym kiedy decyzje podejmujesz..bo ja wprawdzie "zakocona'ale i odpowiedzialna...
Przepraszam jak kogos uraziłam...
BOZENAZWISNIEWA pisze:Never pisze:Bożeno, a ile masz teraz kotów w domu?
dUZO nEVER JAK WCZESNIEJ+tEMID,ALE UWAZAM,ZE BEDZIE MIAŁ OPIEKE ZAPEWNIONA , A NIE BEDZIE ZDYCHAŁ NA pALUCHU BO U MNIE ZAKOCENIE...
kIZIA(CYKLOPKA) mILUS(JEDYNY MALUSZEK Z wROCŁAWIA)ZYJA I MAJA SIE DOBRZE..mASZ LEPSZA PROPOZYCJE SKORO aDASIA NIE MA GDZIE WSADZIC?
a Halbina chyba kota przejmie we wrzesniu?czyli okres ustalony....Masz madrzejsza propozycje?czy leopiej kota wypierniczyc na bruk/Nie wiem ..nie narzucam sie, ale uwazam ,ze przesadzasz z ta "troska'...u mnie przezyje i bedzie miała opieke weterynaryja(okulistyczna u "wujka Jacka')Słyszała Rakea jak Dr Garncarz ze mna gadał...Najlepiej wsadzic do klateczki w lecznicy...niestety nie popre tego i niech sobie dziewczyny decyduja...
Uwazam ,ze przesadzasz i mnie juz wkurzasz ta "troska'...zeby nie ona to by pewnie kilka maluszków przezyło u mnie w izolatce...a tak sobie zdychaja...na pALUCHU...BO U MNIE "MORDOWNIA'...SZLAG MNIE TRAFI...
a -SAMA SIE NIM ZAJMIJ W TAKIM RAZIE....SKORO WIESZ WSZYSTKO NAJLEPIEJ...kIZIACZKE TEZ CHCIAŁAS WZIAC DO zOE...BIAŁACZKOWA/DZIWENE TO....Syf zostawilam u siebie i nie wypchałam....i Kocham...i wiem ,ze sa zakochane w pani, czy to sie komus podoba czy nie...Moje koty jedza dobrze, spia dobrze i nie zycze sobie dalszego obrabiani mi "dupy'na pw...podkreslam jeszcze raz....Ty Never nie jestes idealna..pamietaj o tym kiedy decyzje podejmujesz..bo ja wprawdzie "zakocona'ale i odpowiedzialna...
Przepraszam jak kogos uraziłam...
Never pisze: a ja z niego nie korzystam. I tyle.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 62 gości