Revontulet pisze:Może dodaj w tytule coś w stylu: przedłużony włos, ruda, w typie rasy....
Może więcej osób tu zajrzy.
Zgadzam się z Revontulet, Małgoś spóbuj zmienić tytuł. Rude otwiera wiele drzwi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Revontulet pisze:Może dodaj w tytule coś w stylu: przedłużony włos, ruda, w typie rasy....
Może więcej osób tu zajrzy.
MalgosiaZ pisze:Czy jest wątek kotów z problemami wątrobowymi ? Nie mogę znaleźć a tam bym ją wstawiła.
MalgosiaZ pisze:Livia jest młodą ok.3 letnią rudą norweską? syberyjską? tak czy inaczej piękną i potrzebującą pomocy kotką . Trafiła do schroniska na Paluchu w połowie stycznia. Wychudzona , odwodniona , bardzo wycieńczona.
Po zrobieniu wstępnych badań okazało się , że kicia ma problemy z wątrobą. Czy jest to wynikiem zagłodzenia czy przyczyna jest inna , trudno stwierdzić w chwili obecnej .
U Livii występują też pewne problemy z widzeniem , co może mieć związek z chorą wątrobą.
Dzięki staraniom kilku osób z personelu schroniska , Livia stanęła na cztery łapki. Jest dokarmiana indywidualnie ,dostaje karmę hepatic.Niezbyt za nią przepada , ale jeść musi.
Dłuższe futerko skrywa bardzo chude ciałko i sterczące kosteczki.
Ta delikatna i miła kocia panienka bardzo potrzebuje domu aby żyć. Musi zostać dokładnie przebadana i leczona co w warunkach schroniskowych jest trudne do osiągnięcia.
Czy znajdzie się miejsce dla Livii w czyimś domu a tym samym w sercu ?
Proszę - zabierz mnie stąd , zostań moim opiekunem i pomóż mi dalej żyć
Livia
magaaaa pisze:MalgosiaZ pisze:Livia jest młodą ok.3 letnią rudą norweską? syberyjską? tak czy inaczej piękną i potrzebującą pomocy kotką . Trafiła do schroniska na Paluchu w połowie stycznia. Wychudzona , odwodniona , bardzo wycieńczona.
Po zrobieniu wstępnych badań okazało się , że kicia ma problemy z wątrobą. Czy jest to wynikiem zagłodzenia czy przyczyna jest inna , trudno stwierdzić w chwili obecnej .
U Livii występują też pewne problemy z widzeniem , co może mieć związek z chorą wątrobą.
Dzięki staraniom kilku osób z personelu schroniska , Livia stanęła na cztery łapki. Jest dokarmiana indywidualnie ,dostaje karmę hepatic.Niezbyt za nią przepada , ale jeść musi.
Dłuższe futerko skrywa bardzo chude ciałko i sterczące kosteczki.
Ta delikatna i miła kocia panienka bardzo potrzebuje domu aby żyć. Musi zostać dokładnie przebadana i leczona co w warunkach schroniskowych jest trudne do osiągnięcia.
Czy znajdzie się miejsce dla Livii w czyimś domu a tym samym w sercu ?
Proszę - zabierz mnie stąd , zostań moim opiekunem i pomóż mi dalej żyć
Livia
rzy kotce chorej na wątrobę sterylka TYLKO przy narkozie wziewne
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 718 gości