Potrzebny dom tymczasowy na DZISIAJ. Leczenie pilne!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 06, 2012 1:23 Re: Potrzebny dom tymczasowy na DZISIAJ. Leczenie pilne!

Młody był "obrentgenowany" we wszystkich możliwych układach. Nic w układzie kostnym nie odbiega od normy. Niestety na razie nie widac przyczyny stanu kocia- coraz bardziej prawdopodobna wydaje się wada wrodzona.....
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Sob wrz 29, 2012 11:28 Re: Potrzebny dom tymczasowy na DZISIAJ. Leczenie pilne!

Słuchajcie nie jest dobrze.
Mały w ciągu kilku dni bardzo schudł, mimo jedzenia. W tej chwili siedzi osobno, żeby można było kontrolować ile zjada, dostaje wysokoenergetyczną karmę. Ale potrzebna jest wizyta u weta i na pewno odrobaczanie.... a ja się bez gotówki w tej chwili nie pokażę u weterynarza niestety..... :cry:

ulvhedinn

Post » Sob wrz 29, 2012 11:34 Re: Potrzebny dom tymczasowy na DZISIAJ. Leczenie pilne!

Podeślij nr konta na prw.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Czw paź 04, 2012 1:08 Re: Potrzebny dom tymczasowy na DZISIAJ. Leczenie pilne!

Przyszło na chłopaka 180 zł (100 zł i 80 zł) :1luvu: DZIĘKUJĘ!!!!

Wygląda na to, ze popanikowałam, a to były robale :oops: Chłopak po odrobaczeniu wywalił z siebie sporo zycia wewnętrznego.... kurcze, wczesniej też go odrobaczałam, a nie było takich atrakcji. Oczywiscie trzeba odrobaczaniw powtórzyc, ale małemu ulżyło; na razie jest nieco bladoanemiczny, ale nie ma już takich paskudnych objawów, jak dwa dni temu. Mam go dobrze karmić, więc dostaje RC dla maluchów i do tego saszetki i puszeczki (no rozbestwa, nie?).
Na badania wydałam 74 zł, do tego dokupiłam mu jedzonka. Więc mały ma ok 80 zł rezerwy- mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko- bedzie potrzebne jeszcze jedzonko i niewykluczone, że badania, bo na razie wszystko wskazuje na wadę wrodzoną, ale nie wiadomo, jak się dalej rozwinie sytuacja.

... poza tym trzeba go odsikiwać i odkupkiwać, bo inczej popuszcza i się obs..wa niestety, ale mimo ułomności to kocidełko wesołe i piekielnie energiczne, zasuwa jak maszynka, rozrabia i wogóle zachowuje się jak każde kocie dziecko :mrgreen:

Udało się zagoić otarcia na łapkach.

ulvhedinn

Post » Wto sty 22, 2013 16:54 Re: Potrzebny dom tymczasowy na DZISIAJ. Leczenie pilne!

Młody nadal u mnie.

Niestety niesprawność i popuszczanie zostaną mu już na zawsze, poza tym jednak rozwija się jak każdy normalny kociak, teraz to juz własciwie podrostek....

ulvhedinn

Post » Pon mar 04, 2013 12:43 Re: Potrzebny dom tymczasowy na DZISIAJ. Leczenie pilne!

Nózkin siedzi. Ogólnie ma się dobrze, rośnie, rozrabia...

ulvhedinn

[poprzednia]