MALY PLACZEK z piwnicy jedzie do DOMKU STALEGO!!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 16, 2011 20:06 Re: MALY PLACZEK z piwnicy ul. Mila. Pilnie DT!!!!!

Szura juz w domu. Wlasnie siedzi w kartonie. Szura podbill serca calego personelu w lecznicy. Jest uroczy, choc tak do konca nie wiadomo, czy to chlopak, czy dziewczyna 8O 8O
Oczy uratowanie, jeszcze tylko musze zakraplac lekarstwo, ale sie udalo. Szura zwiedzil juz jeden pokoj, nie lubi kartonu. Babol (piwniczna kicia, ktora aktualnie biwakuje u mnie po sterylizacji , a na miejsce biwaku wybrala kacik za muszla klozetowa), nastawia uszu, bo Szura miaukoli, tak wiec cos jest na rzeczy.
Babola wlasciwie jutro moglabym juz wypuscic do piwnicy - tydzien po sterylce, ale ja sie do tego Babola przywyczailam :roll: :roll: . Babol jest coraz mniej dziki i nie prycha juz co chwila.
Co to bedzie 8O 8O

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Śro lis 16, 2011 21:50 Re: MALY PLACZEK z piwnicy ul. Mila. Pilnie DT!!!!!

Witamy Szurę w domu :D

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Pt lis 18, 2011 8:21 Re: MALY PLACZEK z piwnicy - jedzie do DOMU STALEGO!!!

Jesli wszystko pojdzie dobrze , SZURA w poniedzialek pojedzie do domku, STALEGO!!!! Szczegoly niebawem!!!

alysia

Post » Pt lis 18, 2011 9:32 Re: MALY PLACZEK z piwnicy jedzie do DOMKU STALEGO!!!!!!!

Ja pisze, a Szura spi na moim kapciu!! Slodziak jest niesamowity! Wlasnie wygramolil sie z klatki wystawowej, znalazl dziure i postawil na swoim - wylazl. Szura zwiedza mieszkanie, jest niebywale ciekawski. Biega "boczkiem", ogon i grzbiet wygiety w palak, przy tym puszy sie, robi wielkie oczy (juz zdrowe), drapany po brzuchalu wlacza od razu motorek. Je jak kon, po sniadaniu elegancka kupka. Dzisiaj zapedzil sie do lazienki, a tam za klozetem biwakuje babol - kotka piwniczna po sterylizacji! 8O 8O Oj, by sie dzialo, ale Szura nie mial czasu na nawiazywaie znajomosci...

alysia

Post » Pt lis 18, 2011 9:35 Re: MALY PLACZEK z piwnicy jedzie do DOMKU STALEGO!!!!!!!

Pisz szybciutko, co to za domek w takim tempie się znalazł. A nie chce od razu dwupaku :mrgreen: ?

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pt lis 18, 2011 12:08 Re: MALY PLACZEK z piwnicy jedzie do DOMKU STALEGO!!!!!!!

Tempo narzucilam sama, bo czas naglil, choc nie myslalm, ze tak szybko. Uruchomiony zostal lancuch ludzi dobrych serc, tzw. via, via. Sa jeszcze dobrzy, wspaniali ludzie..

Domek jest polecony, sprawdzony i bardzo mocno kochajacy koty. Szura bezie mial kompana - Puszkina! Nie mogl lepiej trafic! :!: Najwazniejsze, ze bede miala kontakt z domkiem i z Szura. I pomyslec, ze moze jeszcze pare godzin i Szura przegralby walke o zycie. A tu prosze... :wink: :wink:

alysia

Post » Pt lis 18, 2011 12:37 Re: MALY PLACZEK z piwnicy jedzie do DOMKU STALEGO!!!!!!!

To ja Szura!! Witam wszystkich. W poniedzialek jade do swojego stalego domku!!! :kotek: :kotek:

ObrazekObrazek

Uploaded with ImageShack.usObrazek

Uploaded with ImageShack.us

------------------
Ostatnio edytowano Pt lis 18, 2011 12:43 przez alysia, łącznie edytowano 1 raz

alysia

Post » Pt lis 18, 2011 12:41 Re: MALY PLACZEK z piwnicy jedzie do DOMKU STALEGO!!!!!!!

Gratulacje za szybką i skuteczną akcję i wszystkiego dobrego dla kicia w nowym domku.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Pon lis 21, 2011 20:53 Re: MALY PLACZEK z piwnicy jedzie do DOMKU STALEGO!!!!!!!

Szura wlasnie pojechal do swjego stalego domku. Nowi pan i pani przyjechali po Szure o 20-tej. Bardzo sie do niej przyzwyczailam. Okazuje sie, ze Szura to jednak dziewczynka!! Mam nadzieje, ze Szura bedzie miala bardzo dobre zycie, bo na to naprawde zasluzyla.

Mam jeszcze do oddania w dobre rece babcie klozetowa (ulokowala sie za kibelkiem). Mloda kociczka, ktora siedzi u mnie po sterylizacji. Kotka piwniczna, cudna i bardzo kochana. Moze ktos... :?:

alysia

Post » Pon lis 21, 2011 22:59 Re: MALY PLACZEK z piwnicy jedzie do DOMKU STALEGO!!!!!!!

Dużo szczęścia na nowej drodze życia, Szura :piwa:

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

[poprzednia]