Łódź - Tatrz/Brzechwy czekamy na kontak z autorką alarmu :((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 22, 2011 10:52 Re: Łódź - Tatrz/Brzechwy, został jeden :( Abudabi - dzięki :))

annskr pisze:
Abudabi pisze:
annskr pisze:
Abudabi pisze:Ania - z góry przepraszam za telefony z atakami paniki.
Jam zwyczajna :)) A jak będę miala dość, to wyłączę :mrgreen:

O nie rób mi tego 8O
Ok, nie wyłączę - dopiszę Cię do zablokowanych :mrgreen:
Ale to po niedzieli, jak juz koty wyłapiesz :mrgreen:

Justyna - wariatka z górnej - nie odbierać! :mrgreen:

Abudabi

Od: Sob lut 07, 2009 14:00

Post » Pt wrz 23, 2011 10:20 Re: Łódź - Tatrz/Brzechwy, został jeden :( Abudabi - dzięki :))

Wiem od Abuladi, że kociatko poprzedniej nocy odeszło...
Dziewczyna wyjechała na weekend, wraca w niedzielę - są z Abudabi umówione, spróbują złapać kotkę.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon wrz 26, 2011 9:29 Re: Łódź - Tatrz/Brzechwy, został jeden :( Abudabi - dzięki :))

Autorka alarmu miała wczoraj wieczorem dzwonić, w planie była łapanka kotki-matki. Czekała Abudabi,czekałm i ja - ciiiiszaaaa
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon wrz 26, 2011 9:53 Re: Łódź - Tatrz/Brzechwy, został jeden :( Abudabi - dzięki :))

annskr pisze:Autorka alarmu miała wczoraj wieczorem dzwonić, w planie była łapanka kotki-matki. Czekała Abudabi,czekałm i ja - ciiiiszaaaa

Nagrałam się jej na poczcie głosowej z prośbą o kontakt i informację, kiedy mogłybyśmy się umówić na łapanie - niestety nie oddzwoniła do tej pory. Czekamy.

Abudabi

Od: Sob lut 07, 2009 14:00

[poprzednia]