Piję herbatkę i
Pamiętacie może wątek, w którym w ubiegłym tygodniu szukaliśmy domek dla suczki ON.... zmienił się tytuł wątka na ten:
http://www.dogomania.pl/threads/178732- ... o-7-m-cach Dziś przeczytałam:
Hura!!!! Hura!!!! Hura!!!! Szczęśliwe zakończenie! Lepszego nie mogliśmy sobie wymarzyć!
Dzisiaj zgłosił się do mnie Pan, który zobaczył zdjęcia suni na jednym z ogłoszeń, zamieszczonych przeze mnie w internecie. W czerwcu ub.r.!!! w Serocku!!!!! zaginęła mu taka właśnie suczka - podał cechy charakterystyczne psiaka - i okazało się, że to ona!!!!!!!!!!
Właściciele natychmiast przyjechali po suczkę do Józefowa (koło Otwocka, nie koło Legionowa!) - nie wiadomo, jak sunia przebyła tak daleką odległość, kto ją przewiózł, kto przez tyle miesięcy przetrzymywał. Ale najważniejsze, że odnalazła swój dom!!!
Właściciele przez tych 7 miesięcy uparcie szukali Diany - bo tak ma na imię. Sprawdzali schroniska, szukali w gazetach, w internecie - i nareszcie trafili! Dzieci podobno bardzo za Dianą tęskniły...
Dziękuję bardzo wszystkim za wsparcie i za kciuki! akcja zakończona szczęśliwie!!!
Przyznacie że można się wzruszyć... i poczułam się śmiesznie bo znowu o niczym nie wiem...
Nie mam pojęcia kiedy to się okazało... Dogomania mi prawie wcale nie działa nawet nie mogę nic napisać na własnym wątku...Przyznam jedynie że Koleżanka, Która zajmowała się Tą Suczką ma dobrą rękę do ogłaszania...