Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewung pisze:Ja prawie całe życie spędziłam w domu. Kupiliśmy mieszkanie świadomie decydując, że na razie nie dom. Ale czasem jak patrzę na takie zdjęcia jak u Ciebie to strasznie tęsknię.
JoasiaS pisze:ewung pisze:Ja prawie całe życie spędziłam w domu. Kupiliśmy mieszkanie świadomie decydując, że na razie nie dom. Ale czasem jak patrzę na takie zdjęcia jak u Ciebie to strasznie tęsknię.
Sama piszesz, że na razie nie dom. Wszystko jeszcze przed Wami![]()
alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:żyć mu nie dam niedługo normalnie, wymiziam do zamęczenia
Zapewniam Cię, że będzie zachwycony![]()
On najchętniej nie schodziłby z kolan
boszzzz jak ja bym chciała takiego kota
Avian pisze:Joasiu, ja miałam (mam zresztą nadal) też tak po przeprowadzce po prawie 30 latach w blokowisku do domu z ogródkiem ... Te ptaki od ranaMożna w każdej chwili wyjść na bosaka przed dom ...
A pierwszej nocy myślałam, że umarłam, bo nie było słychać nic, kompletna cisza(a teraz mam autostradę w niedalekiej okolicy
)
AgaPap pisze:Tak zwróciłam uwagę na wasz płoty, czy koty nie przełażą przez te oka, bo one dosyć spore są
Myszeńk@ pisze:Ja ostatnio wywiozłam dwie taczki mleczy (mam takie urządzenie do wyrywania), nie lubię ich bardzo
Reszta chwastów może być, jak już jest
Chat pisze:Te ptaki wiejskie to mnie budza codziennie o swicieZima dokarmiamy, a latem mamy ekologiczne budziki. w ogole pelno zwierza w okolicy - sarny, zajace, sowy, borsuki, dziki...Tez wyroslam w Poznaniu, w blokowisku, a tu nagle taka dziura...
Ale mozna sie przyzwyczaic, zwlascza do tego slyszenia ciszy
agnieszka1565 pisze:AYO pisze:A ja jestem po prostu niezdolna do sklecenia sensownego komentarza - O![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to tak jak i ja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ewung pisze:Czytałam dziś uroczy wątek JoasiS a tam zielono, kwieciście, kocio
No i narysowałam "Rudy w trawie"