Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany kotek

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 16, 2014 19:53 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany k

Aniu, nie poddawaj się, kiedyś , no kurde, musi przeciez zaświecić słońce :ok:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw sty 16, 2014 19:54 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany k

Szok jaka miłość Kubusia, nie spędził u Ciebie przecież wieczności, a jak się przyzwyczaił...albo Ania albo nikt,czyżby kolejny rezydent?
Niesamowita historia.
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Czw sty 16, 2014 20:35 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany k

Tak sobie myślę i dochodzę do wniosku, że Kubuś Cię pokochał i nie bardzo chce iść do innego domku :ok:

Aniu nie trać nadziei :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Czasem tylko ona nam pozostaje :ok:

Będzie lepiej, musi być :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Czw sty 16, 2014 22:16 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany k

Miraclle pisze:Tak sobie myślę i dochodzę do wniosku, że Kubuś Cię pokochał i nie bardzo chce iść do innego domku :ok:

Aniu nie trać nadziei :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Czasem tylko ona nam pozostaje :ok:

Będzie lepiej, musi być :1luvu:

Kubuś śpi rozwalony na łóżku, zrobiłam dużo zdjęć ale wstawię jak będę bardziej optymistycznie myślała bo teraz mam doła. :(

Jasinkowi jeszcze dam jeść na noc puszeczkę conva CN puriny i utulimy do spanka dzidzia z nadzieją, że jego oczka powitają mnie rano.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw sty 16, 2014 22:21 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany k

PO prostu musimy trzymać za wszystko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Jak chyba alessandra napisała,w końcu musi wyjść słońce :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sty 16, 2014 23:04 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany k

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw sty 16, 2014 23:26 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany k

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Czw sty 16, 2014 23:48 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany k

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt sty 17, 2014 9:02 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany k

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pt sty 17, 2014 10:27 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany k

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

MAXYMA

Od: Czw cze 12, 2008 15:03

Post » Pt sty 17, 2014 10:50 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany k

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt sty 17, 2014 11:38 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany k

Jasiu dzisiaj w lecznicy znowu został nawodniony i dostał zastrzyki.
Pani doktor zawinęła mu łapinkę, ale nie ma nic złamanego a jedynie mu chrząstki latają w zgięciu i zobaczymy jak będzie po usztywnieniu.
Rano czy teraz Jasiu nic nie chciał sam jeść i oczywiście musiałam go napaść strzykawką (pół tacki animondy kitten).
Brzydal jeden zrobił mi kupkę w kontenerku i tak ze smrodkiem musieliśmy sprawy załatwiać z autem.
Po powrocie do domu umyłam go, i następnie pokręcił się po mieszkaniu z jednego posłanka do drugiego, ale w końcu poszedł do pokoju na drapak, choć ostatnio mu z tą łapinką nie pozwalałam tam wchodzić.
Zaraz ugotuję mu wołowinki, dodam deczko makaronu swojej roboty, zmiksuję i będziemy paść kotka, choć to niewiele daje, bo im więcej go pasę tym częściej kupy robi i nic się w niego nie wchłania. :(

Jaś dzisiaj
Obrazek

wczoraj, na drugim zdjęciu Kola ciekawska
Obrazek Obrazek

przedwczoraj
Obrazek

i wcześniej oraz pudło z moim zamówieniem dla Jasia, jak i wtedy co był bardzo pobudzony i chodził pod drzwi i mau i mau
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

i po wejściu samemu na drapak
Obrazek

wstawię trochę ostatnich rachunków za Jasia(na ostatniej fakturze 3 pozycje moje, febrisan, silimarol i koferina :wink: )
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

itd itp, bo tyle kotów to i wydatki spore :(
Obrazek Obrazek

mam tego od groma, bo jeszcze za mięsko dla Jasia które jest bardzo drogie :( składam rachunki do wglądu zainteresowanym. :wink:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt sty 17, 2014 13:26 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany k

:ok: :ok: :ok: :ok: kochane chucherko :1luvu: :1luvu: za zdrówko Jasiuniu.
Kubuniu !!! rozumiem Cię i nie dziwię się, że chciałeś wrócić do swojej ukochanej Pani i cudnych przyjaciół :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Pt sty 17, 2014 14:55 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany k

biedny Jasiu :( Aniu a tarczyca była sprawdzana? u nas Miki kupki miał dobre i dopiero badanie na strwaność wykazało porblemy z trzustką.

margoth82

Od: Pon lut 15, 2010 21:10

Post » Pt sty 17, 2014 15:23 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy,Jasinek,biedny kochany k

kasia1568 pisze: :ok: :ok: :ok: :ok: kochane chucherko :1luvu: :1luvu: za zdrówko Jasiuniu.
Kubuniu !!! rozumiem Cię i nie dziwię się, że chciałeś wrócić do swojej ukochanej Pani i cudnych przyjaciół :wink:

No cóż Kasiu, tam by był jedynakiem dopieszczanym, a u mnie jest 15-tym kotem niedopieszczonym. :wink:

Widzisz Kasiu jak korzysta z cieplutkiej budki od Ciebie. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Chucherko zjadło właśnie samo wołowinki :D bo część ugotowałam a część zostawiłam czy zje sam.
Oczywiście latałam za nim z podstawkiem bo chodził i chciał jeść, ale nie mógł się zdecydować w którym pokoju może to zrobić. :twisted:
Zjadł prawie wszystko, kapka dosłownie została z tego.

Obrazek Obrazek

margoth82 pisze:biedny Jasiu :( Aniu a tarczyca była sprawdzana? u nas Miki kupki miał dobre i dopiero badanie na strwaność wykazało porblemy z trzustką.

To jakieś specjalistyczne jest badanie czy tylko amylaza?
bo Jasiu amylazę ma w normie.
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]