kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...Ciotka znowu musi nadrobić parę stron...
Tylko troszkę.

Cześć Reniu!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...Ciotka znowu musi nadrobić parę stron...
beateczka pisze:zeusa damy do małego pokoju. Jak na razie to pudło jest demolowane przez dziewczyny a ubrania, które są do wydania namiętnie któraś rozkopuje
kalair pisze:beateczka pisze:zeusa damy do małego pokoju. Jak na razie to pudło jest demolowane przez dziewczyny a ubrania, które są do wydania namiętnie któraś rozkopuje
Ojtamojtam, pomagają Ci jak mogą, a Ty jeszcze narzekasz!
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...Ciotka znowu musi nadrobić parę stron...
Tylko troszkę.![]()
Cześć Reniu!
beateczka pisze:kalair pisze:beateczka pisze:zeusa damy do małego pokoju. Jak na razie to pudło jest demolowane przez dziewczyny a ubrania, które są do wydania namiętnie któraś rozkopuje
Ojtamojtam, pomagają Ci jak mogą, a Ty jeszcze narzekasz!
jest jedna co nie pomaga
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...Ciotka znowu musi nadrobić parę stron...
Tylko troszkę.![]()
Cześć Reniu!
Tiaaa.No jakieś sześć stron...i po to,żeby się dowiedzieć,że mój cukiereczek biedny na podłodze.....
kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...Ciotka znowu musi nadrobić parę stron...
Tylko troszkę.![]()
Cześć Reniu!
Tiaaa.No jakieś sześć stron...i po to,żeby się dowiedzieć,że mój cukiereczek biedny na podłodze.....
Przeżyje, spoko, ma twardą doopkę!
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:kalair pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć tusieczki z Dużą...Ciotka znowu musi nadrobić parę stron...
Tylko troszkę.![]()
Cześć Reniu!
Przeżyje, spoko, ma twardą doopkę!
Nie...nie i jeszcze raz nie....Ona ma chudą dupinę i od podłogi ciągnie...Jak mi cukiereczek wilka dostanie...
kocurzyca41 pisze:Pewnie...chce...A co masz powiedzieć...że wygnałaś cukiereczka z ulubionego fotela...
kalair pisze:beateczka pisze:StilkaBuraśka dorównuje szczypirkowi
![]()
To Ci agentka. Co będzie pomagać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 4 gości