Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:A ciekawe czy robi też jakieś ochraniaczePrzydałyby mi się wtedy w każdej ilości
Pożyczę Ci moje gogle do spania, które zamierzam sobie kupić po ostatnim incydencie z moimi koteckami kiedy mi buzię ozdobiły ładnie
OK

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:JaEwka pisze:A ciekawe czy robi też jakieś ochraniaczePrzydałyby mi się wtedy w każdej ilości
Pożyczę Ci moje gogle do spania, które zamierzam sobie kupić po ostatnim incydencie z moimi koteckami kiedy mi buzię ozdobiły ładnie
_leśna_ pisze:Kruszyna byłaś robić zdjęcia w niedziele ?
yosia pisze:dzis do weterynarza przyszly dziewczyny z jedenastoma dwudniowymi kociakami z domowych kotek, nic tylko sie powiesic...
jessi74 pisze:yosia pisze:dzis do weterynarza przyszly dziewczyny z jedenastoma dwudniowymi kociakami z domowych kotek, nic tylko sie powiesic...
ojejku yosia , czyżbyśmy się minęły u dra Gruszki, my byłyśmy z tą malutką schronową, na rtg
też widziałam te dwie kotki 11 maluchów![]()
opowiadały ze kotki gdzies im uciekały i wróciły ciężarne
jessi74 pisze:yosia pisze:dzis do weterynarza przyszly dziewczyny z jedenastoma dwudniowymi kociakami z domowych kotek, nic tylko sie powiesic...
ojejku yosia , czyżbyśmy się minęły u dra Gruszki, my byłyśmy z tą malutką schronową, na rtg
Agness78 pisze:jessi74 pisze:yosia pisze:dzis do weterynarza przyszly dziewczyny z jedenastoma dwudniowymi kociakami z domowych kotek, nic tylko sie powiesic...
uciekły i wróciły ciężarne..... ale zaskoczenie, normalnie szokGłupota ludzka nie zna granic
![]()
Pewnie teraz oddadzą komukolwiek, i będę się mnożyć kolejne kotki....
![]()
Ciekawe czy teraz już się nauczyły i wysterylizują.... czy za pół roku znów będą bardzo zaskoczone
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Marvinwenda, Williamlaria i 41 gości