H&M+L.M- krtań-będzie zabieg! Proszę o zamknięcie.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 25, 2010 20:04 Re: H&M+L.Meonikowi zapada się tchawica.Nic nie da się zrobić...

Trzymam kciuki :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Pon paź 25, 2010 20:06 Re: H&M+L.Meonikowi zapada się tchawica.Nic nie da się zrobić...

Dziękuję Wam za dobre słowa i myśli.

Byłam na Bemowie, odebrałam płytkę z nagraniem badania. Jutro o godz. 15 u prof. Galantego pewnie się dużo nie wyjaśni, bo wezmę film i nie wiem, czy w lecznicy da się odtworzyć od razu.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon paź 25, 2010 20:17 Re: H&M+L.Meonikowi zapada się tchawica.Nic nie da się zrobić...

To czekamy, byle na dobre wiesci
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon paź 25, 2010 20:53 Re: H&M+L.Meonikowi zapada się tchawica.Nic nie da się zrobić...

Monia, ja moge sie tylko podpisac pod dziewczynami :oops:
dopoki Meonik czuje sie ogolnie dobrze i Ty widzisz, ze ma chec zycia to 8) :lol:

czytalam ten watek i zawsze sprawdzam, co sie dzieje - trzymam za Was kciuki i mysle cieplo 8)

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Wto paź 26, 2010 6:19 Re: H&M+L.Meonikowi zapada się tchawica.Nic nie da się zrobić...

Kciuki trzymam, Meo bądź dzielny i żyj długo, długo...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Wto paź 26, 2010 8:22 Re: H&M+L.Meonikowi zapada się tchawica.Nic nie da się zrobić...

:ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto paź 26, 2010 9:32 Re: H&M+L.Meonikowi zapada się tchawica.Nic nie da się zrobić...

Dziękuję Każdemu z Was za każdy post, SMS, telefon podtrzymujący mnie. Bardzo dziękuję :1luvu: . Jest mi dużo łatwiej, już stan paniki i strachu, że nie wiem, co robić - mija.
Meonik już się nie łapie na podawanie tabletek w jego ulubionym pasztecie z indyka - wczoraj chyba przegięłam, bo całą tabletkę zapakowałam w jedną kulkę wędliny. Wędlinę zjadł - tabletkę wypluł. No i już wczoraj w ogóle nie dał się nabrać na pasztet, dziś rano też. Theovent wrzuciłam do gardła, dałam zagryźć Animodną, mam nadzieję, że matce uda się podać Encortolon, miała kupić swieży pasztet. Na godzinę 15 jadę...
Zamieniliśmy się na poduszki - Meo śpi na mojej, twardszej, żeby mu się brzuszek i okolice klatki piersiowej nie zapadały podczas snu i było mu łatwiej oddychać.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto paź 26, 2010 9:51 Re: H&M+L.Meonikowi zapada się tchawica.Nic nie da się zrobić...

Monia :ok: :ok: :ok:
A dla Meonika i chłopaków głaski :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 26, 2010 9:55 Re: H&M+L.Meonikowi zapada się tchawica.Nic nie da się zrobić...

jestem, zawsze
:1luvu: :ok:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Wto paź 26, 2010 10:11 Re: H&M+L.Meonikowi zapada się tchawica.Nic nie da się zrobić...

Jestem czytam i ciągle trzymam kciuki! :ok: :ok: :ok: Pamiętam jak się czuliśmy gdy przez kilka miesięcy dusiła nam się Chocunia i nikt nie umiał postawić diagnozy.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto paź 26, 2010 12:10 Re: H&M+L.Meonikowi zapada się tchawica.Nic nie da się zrobić...

Monika, podzielam zdanie moich poprzedniczek.
Myślę, że wszystko się jakoś poukłada.
Życzę Ci dużo sił, wytrwałości i pogody ducha.

wiem co czujesz :(
obok nas żyje nieobsługowy Filip, żyje..... charczy...chrapie i ....pewnie powoli umiera :cry:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Wto paź 26, 2010 16:01 Re: H&M+L.Meonikowi zapada się tchawica.Nic nie da się zrobić...

Kochani, okazuje się, że jest dużo lepiej niż to wyglądało. Zgodnie z tym, co powiedział prof. Galanty nie tchawica jest problemem. Owszem, mięsień zawija się, albo bardzo niewiele i nie on jest powodem świszczenia. Mocno pogrubiałe i zmienione są chrząstki przy wejściu do krtani - tu jest problem. Prof. Galanty zrobi Meonikowi po jednej stronie plastykę i poluzuje wiązadła, przy czym ta połowa krtani nie będzie się domykać, więc trzeba będzie uważać przy jedzeniu. W sobotę, na godz. 15 idziemy na obejrzenie krtani. Zabieg za dwa tygodnie - wcześniej profesor nas nie wciśnie, bo ma strasznie dużo operacji.

Marcelibu

Post » Wto paź 26, 2010 16:03 Re: H&M+L.Meonikowi zapada się tchawica.Nic nie da się zrobić...

Ja już to wiem, ale napiszę: cieszę się bardzo :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto paź 26, 2010 16:14 Re: H&M+L.Meonikowi zapada się tchawica.Nic nie da się zrobić...

Mocne :ok: :ok: :ok:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Wto paź 26, 2010 16:16 Re: H&M+L.Meonikowi zapada się tchawica.Nic nie da się zrobić...

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Monia, a koszta tej operacji?
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

[poprzednia][następna]