i wytulę go od Was na nową drogę życia

Moderator: Estraven
i wytulę go od Was na nową drogę życia

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
...)
-to niewiarygodne-ale jest już prawie całkowicie wygojone

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"

-jedyne co mnie od tego powstrzymuje to chęć zrozumienia pana doktora i jego skomplikowanej sytuacji życiowej - rozumiem że bardzo potrzebuje odpoczynku i ja mu go oczywiście dam, jeśli natomiast odpoczynek będzie się ponad miarę przedłużał a mieszkanie które p.dr.dzięki naszej uprzejmości zamieszkuje, okaże mi się niezbędne dla kotów to nie zawaham się go użyć-mieszkania-w sensie.
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Marzenia11 pisze:Maciuś (p.v Kałboj, ewent. Cowboy) - pierwsze chwile w domku![]()
![]()
![]()
Dość szybko pojął kto i gdzie mu da jeść..![]()
No i dobrze pojął![]()
Potem rozejrzał się po mieszkaniu, n, np. tu.
i stwierdził, że nawet mu sie tu podoba![]()
po czym wgramolił się - przez moje kolana - na wersalkę i dał głaskać po brzuniu swojej nowej, na całe życie już kochającej go, Dużej![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości