skandal

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zakocona pisze:Akcja adopcyjne teraz to ryzyko, że koty zostaną niechcianymi prezentami.
Mała1 pisze:no, miejsce zostało zmienione, ale jakos to będzie![]()
następnym razem zapraszamy serdecznie
zawsze na wątku piszę kiedy akcja
elegantka znalazła bardzo fajny dom![]()
wczorajsze adoptusie obdzwonione
Mały czarno-biały pojechał do kolegi Gioi
a nasz biało-rudy ma total pecha![]()
niestety domek musiał sie wycofać-nie ze swojej winy
Jak ktos miałby dobry dom dla biało-rudego przystojniaka to ona nadal czeka
W schronisku nowy wielki elegancik-trafił w ciągu dnia-nic o nim nie wiem jeszcze
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA UDZIAŁ W AKCJI
Mała1 pisze:Ta syjamka, o której kiedys gadałyśmy będzie od nowego roku szukała na gwałt lokum.
Jej teraźniejsza opiekunka idzie do szpitala, kotka juz jest w całkiem dobrej formie, najfajniej byłoby jej znależc od razu DS. I pomyślec trzeba nad akcja ogłoszeniowa dla niej koniecznie.
ale trzeba tez szukac alternatywy od stycznia jak dom sie nie znajdzie.
Mam takie fotki w tej chwili, wieczorem wkleje jakiś opis.![]()
nie dam rady tam podjechac zrobic lepszych, jakby ktos mógł byłoby super-to brynów
Mała1 pisze:malutka-8-tak, jego brat
Korciaczki pisze:Mała1 pisze:Ta syjamka, o której kiedys gadałyśmy będzie od nowego roku szukała na gwałt lokum.
Jej teraźniejsza opiekunka idzie do szpitala, kotka juz jest w całkiem dobrej formie, najfajniej byłoby jej znależc od razu DS. I pomyślec trzeba nad akcja ogłoszeniowa dla niej koniecznie.
ale trzeba tez szukac alternatywy od stycznia jak dom sie nie znajdzie.
Mam takie fotki w tej chwili, wieczorem wkleje jakiś opis.![]()
nie dam rady tam podjechac zrobic lepszych, jakby ktos mógł byłoby super-to brynów
Mruczka, syjamka, która bardzo potrzebuje domu, jest naprawdę piękna, łagodna, delikatna
Mała1 pisze:a ja chciałam przypomniec o biednym kocurku, którego pani za 3 dni wyjezdza do sanatorium na dwa tyg
Bardzo, bardzo potrzebny mu na ten czas tymczas![]()
Awaryjnie ma przychodzic jakis facet, ale podobno dziwny, sąsiadka( ta która mi o tej sprawie mówi, a sama idzie do szpitala) uważa ,że kocio nie będzie bezpieczny pod jego opieką![]()
Może ktoś, od 18. 12 do 2 styczna
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 614 gości