Czy nadejdzie lepsze jutro? Maluszki mają DT Misia wypuszcz.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 07, 2010 17:25 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

Bogusiu, córka rano jak go obejrzała to wyła... ja nie mam odwagi na razie tam wchodzić. :oops:

O uczuciach kocich pisałam już wcześniej kiedy wetka przez okno w lecznicy widziała dwa koty, jeden bardzo chory a drugi go trącał główką i kazał mu wstawać i iść za nim. Jak wetka Agatka zabrała kotka do lecznicy to tamten chodził i go szukał. :cry:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob sie 07, 2010 19:27 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

Ja nigdy nie mialam zadnych watpliwosci, ze zwierzeta TAK SAMO JAK MY odczuwaja bol, radosc, smutek i ze potrafia tak jak my darzyc uczuciami swoich bliskich nie pomijajac NAS - wyobrazam sobie jak niektore z nich musza cierpieic znoszac bezdomnosc...i nie tylko :crying:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Sob sie 07, 2010 20:44 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Kolejny problem-4 problemy :((((

Ja o tym Bogusiu od dawana to wiem, tylko szkoda, że inni myślą inaczej. :(

Kasia z Agatką tradycyjnie lecą na moje spotkanie jak tylko je zawołam jeszcze z daleka. :1luvu:
A tak Kaśka idzie za mną gdy idę pod drugi blok do maluszków... :cry:

Obrazek

Dzisiaj jak byłam zanieść jedzonko, to widziałam tą czarną kocicę ale tylko z jednym maluszkiem.
Koteczka ma zdartą skórę przy nasadzie ogonka. Zrobiłam zdjęcia, bo ostatnimi czasami zabieram aparat ze sobą, tak na wszelki wypadek.

Oto te zdjęcia kocicy z maluszkiem

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Matka Misia

Obrazek

Proszę, nich maluszka ktoś weźmie na tymczas. :(
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob sie 07, 2010 21:00 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

jaki smutny ten filmik :cry: i wzruszający. mam nadzieję, że znaleźli dom temu kotu... i że maluch znajdzie DT :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Sob sie 07, 2010 21:09 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Dopiero zobaczylam ten film i tez sie poryczalam jak syrena. Strasznie smutny.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Sob sie 07, 2010 21:41 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

:cry:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Sob sie 07, 2010 21:42 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Ja wiem, że wszyscy zakoceni, ale może...jakieś malutkie miejsce się znajdzie dla maluszka?
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob sie 07, 2010 21:48 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Biedna mamuska z dzieckiem - litosci dla koteczka :cry: Jak mamuska zostanie sama to trzeba ja ciachnac, zeby nie bylo wkrotce powtorki

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Sob sie 07, 2010 21:59 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Wszystkie takie futrzaste biedotki. Kazdy gumowy domek ma sie zglosic do Ani i troszczyc sie o malutkie koteczki.

SecretFire

Post » Sob sie 07, 2010 23:45 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Cindy pisze:Biedna mamuska z dzieckiem - litosci dla koteczka :cry: Jak mamuska zostanie sama to trzeba ja ciachnac, zeby nie bylo wkrotce powtorki

Już ją w tamtym roku próbowałam złapać i mnie pogryzła, że na pogotowiu wylądowałam i byłam zaszczepiona na tężca. Nawet do sanepidu dostałam powiastkę i musiałam iść i wytłumaczyć, że to jest mi znana kotka a nie jakaś wściekła.
Później nie mogłam jej zlokalizować, bo już nie przychodziła pod okna. To jest ta kotka z pierwszej części wątku
viewtopic.php?f=1&t=99457&start=0 z pierwszej strony na zdjęciu 3, a na pierwszym i drugim jest Agacia,
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sie 08, 2010 9:43 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Prosimy o pomoc!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sie 08, 2010 11:36 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

hop
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie sie 08, 2010 13:55 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Ciekawe co tej kociczce się stało w ogonek, że ma taki zdarty?

Dla ich bezpieczeństwa nie mogę teraz im pomóc z tymczasowaniem. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sie 08, 2010 15:13 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Jak nie znajdzie się jakiś dom dla maluszków to wcześniej czy później zginą pod kołami aut... :cry:

kasia(1)

Od: Czw cze 04, 2009 8:00

Post » Nie sie 08, 2010 17:41 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Potrzebny tymczas dla maluszków!

Taki zdarty ogonek swiadczy albo o jakiejs bijatyce z innym kotem. Albo ktos ja uszkodzil. Moja sasiadka znalazla jej teraz rezydenta z ogonem calkowicie bez futra i wetka powiedziala, ze ktos mu tak obwiazal, ze zmartwial. Ale futro po czasie odroslo i teraz ma puszysty i piekny ogon.

Przydal by sie domek dla maluchow, ale skad go wziac?

SecretFire

[poprzednia][następna]