Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kamari pisze:Pumcia po śniadanku od razu udaje się na odkładanie tłuszczyku![]()
Zaraz obrobię filmik z tygrysimi maluchami
Bianka 4 pisze:Wspaniałe Maluchy![]()
Kamari, możesz mi zdradzić tajemnicę obróbki filmików? Z okazji premii w pracy kupiłam sobie aparacik "dla blondynek", taki co robi zdjęcia bez większych przygotowań, dzięki temu mogę uchwycić niesamowite kocie minki i mogę nagrywać też filmiki. Tylko zupełnie nie wiem jak to później przygotować do wrzucenia na youtube
kamari pisze:Bianka 4 pisze:Wspaniałe Maluchy![]()
Kamari, możesz mi zdradzić tajemnicę obróbki filmików? Z okazji premii w pracy kupiłam sobie aparacik "dla blondynek", taki co robi zdjęcia bez większych przygotowań, dzięki temu mogę uchwycić niesamowite kocie minki i mogę nagrywać też filmiki. Tylko zupełnie nie wiem jak to później przygotować do wrzucenia na youtube
Ja korzystam z programu Windows Movie Maker (ale on jest płatny, nie każdy ma na komputerze).
Można też wrzucić film na YouTuba i tam jest prosty i skuteczny edytor http://www.youtube.com/editor?feature=mhsn Z lewego okna wybierasz flim i przeciągasz na dół (do kamerki), klikasz na przeciagnięty film - > otwiera się w nowym oknie. Lewa góra - są trzy ikonki: przytnij, obróć i efekty (rozjaśnianie, kontrast itd)
KasiaF pisze:kamari pisze:Bianka 4 pisze:Wspaniałe Maluchy![]()
Ja korzystam z programu Windows Movie Maker (ale on jest płatny, nie każdy ma na komputerze).
Można też wrzucić film na YouTuba i tam jest prosty i skuteczny edytor http://www.youtube.com/editor?feature=mhsn Z lewego okna wybierasz flim i przeciągasz na dół (do kamerki), klikasz na przeciagnięty film - > otwiera się w nowym oknie. Lewa góra - są trzy ikonki: przytnij, obróć i efekty (rozjaśnianie, kontrast itd)
Dla mnie Twoje wątki są prawdziwą kopalnią wiedzy![]()
Dziękuję
kamari pisze:Maksiu trochę się pokrzątał i w końcu wyraził zainteresowanie miskami. Zjadł całą Animodę i poprawił jogurtem naturalnym.
Wypił też sporo wody, rzeczywiście dużo jak na kota.
Teraz znalazł sobie kącik i kima. Nie oglądałam go jeszcze dokładnie "ręcznie", dał się pogłaskać, ale widać, że się boi.
Zostawiam go więc w spokoju i tylko do niego gadam. Co dziwne Maks potrafi odpowiadać.
Będziemy się oswajać powolutku, miał ostatnio tyle zmian, że pewnie jest jeszcze w szoku![]()
Zapomniałam napisać - oczy ma bardzo ładne, czyste i bez trzeciej powieki. Czyli żadnego stanu zapalnego nie ma
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 91 gości