Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mała1 pisze:ale od wyników badan zalezy czy nie wróci do schroniska, choc wyczuwam ,że nie chcą goi oddawać, tylko autentycznie maja dość całkiem zasikanego domu![]()
ech
ech
phantasmagori pisze:Mała1 pisze:ale od wyników badan zalezy czy nie wróci do schroniska, choc wyczuwam ,że nie chcą goi oddawać, tylko autentycznie maja dość całkiem zasikanego domu![]()
ech
ech
Wiem jak to jest niestety![]()
U mnie Kropelka przez dwa dni rujki załatwiła wszystkokrzesła, narzuty,poduszki, koce to pikuś. Ale kołdry co nie mieszczą się w pralce, tapczany, fotele... w domu jeden wielki kibel
![]()
Niech się ta rujka już skończy bo oszaleję
![]()
No ale nie oddamy skunksa nikomu![]()
![]()
Jak macie jakieś sposoby na wyczyszczenie tapczanu po takiej akcji to błagam o rady
bettysolo pisze:phantasmagori pisze:Mała1 pisze:ale od wyników badan zalezy czy nie wróci do schroniska, choc wyczuwam ,że nie chcą goi oddawać, tylko autentycznie maja dość całkiem zasikanego domu![]()
ech
ech
Wiem jak to jest niestety![]()
U mnie Kropelka przez dwa dni rujki załatwiła wszystkokrzesła, narzuty,poduszki, koce to pikuś. Ale kołdry co nie mieszczą się w pralce, tapczany, fotele... w domu jeden wielki kibel
![]()
Niech się ta rujka już skończy bo oszaleję
![]()
No ale nie oddamy skunksa nikomu![]()
![]()
Jak macie jakieś sposoby na wyczyszczenie tapczanu po takiej akcji to błagam o rady
są firmy co czyszczą dywany
mają oni też końcówki do czyszczenia tapicerki
pewnie nie takiej rady oczekiwałaś ale z doświadczenia wiem że domowe metody nie wiele dają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 83 gości