Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joshua_ada pisze:A co tam u Miłki? Ma taki zaniedbany wątek. Co z kotką?
Legnica pisze:No dobra.
Pomaleńku coś się układa.
Zofia&Sasza ja Cię nie dajbóg nie rozliczam z ilości ogłoszeń czy ich braku.Chodzi mi tylko o to że czasem ktoś pyta o dorosłego kota,a Teo jest Fivkiem,więc może warto abym go polecała?
Tylko trudno mówić o kocie jeśli nie wiele się o nim wie.Jakaś fotka aktualna,cokolwiek na wątku,abym miała go gdzie pokazać?
Taki śliczny misio z niego.
Zapłacę 5dych za odpowiedź,ale uprzedzam w razie pozytywnie załatwionej adopcji poproszę o rewanż ze wskazaniem konta mojego faworyta
Poprawiłam sumę,bo przesadziłam z jednym zerem
Zofia&Sasza pisze:Legnica pisze:No dobra.
Zofia&Sasza ja Cię nie dajbóg nie rozliczam z ilości ogłoszeń czy ich braku.Chodzi mi tylko o to że czasem ktoś pyta o dorosłego kota,a Teo jest Fivkiem,więc może warto abym go polecała?
Tylko trudno mówić o kocie jeśli nie wiele się o nim wie.Jakaś fotka aktualna,cokolwiek na wątku,abym miała go gdzie pokazać?
Zapłacę 5dych za odpowiedź,ale uprzedzam w razie pozytywnie załatwionej adopcji poproszę o rewanż ze wskazaniem konta mojego faworyta
Dla Ciebie akurat wszystko gratisPostaram się cyknąć go w weekend. Dzięki!
Zofia&Sasza pisze:Legnica pisze:No dobra.
Dla Ciebie akurat wszystko gratisPostaram się cyknąć go w weekend. Dzięki!
iwona66 pisze:potwierdzenie i tak będziesz miała od Aleby lub Agneski za
pare dni ,więc nie rób ze mnie nie słownej ,napisałam że zapłacę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą, raiya, Silverblue i 137 gości