CoolCaty+FFA+40 kotów - KONIEC :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 15, 2009 20:28 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

gosiaa :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto gru 15, 2009 20:32 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Trafilam na ten watek i rzeczywiscie niezly rudy problem jest...
Zadzwonilam do Zarzadu OS i dziewczyny w sobote sprawdza jak stoimy z karma dla kotow.
Na pewno sie podzielimy.
Tylko, ze to nie bedzie karma lecznicza, ani jakas specjalnie wypasiona. :oops:
Nie wiem, czy taka moze byc?
Mam jeszcze pytanie, w ktorym miejscu te koty sie znajduja? Jak sie wies nazywa?
Jesli bedziemy mialy karme, to pozostanie kwestia transportu.

Na dogo szukano kiedys domu dla rudawej, mlodej koteczki na dokocenie, oczywiscie do sterylki itd.
Jesli macie ruda koteczke "na zbyciu", to moge sprawdzic, czy to jeszcze aktualne.
Nie musi byc cala ruda, wazne zeby troche chociaz i zeby mlodziutka byla, 3, 4 miesiace.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Wto gru 15, 2009 22:53 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Ogromnie dziękuję dziś włóczce za podwózkę kotków do Czterech Łap i gosiaa za wyjazd do Białej. Dzięki dyplomacji Gosi do lecznicy dotarły dziś dwa kociaki, trzy dorosłe kotusie i niewidomy kocurek. Mar9 - szukamy transportu. On potrzebuje tej szansy. Bardzo Ci dziękuję. Dziękuję też akrum za ogłoszenia - na pewno się przydadzą. Gosiaa zawiozła dziś 10 kilo karmy od kwinty. Panie się bardzo ucieszyły i kazały bardzo mocno podziękować :1luvu:
Oto nowe mordeczki w lecznicy:
1) 3 miesięczny kocurek rudo-biały. Zakatarzony, ze świerzbem usznym. Śpiewak operowy, pchający się na ręce.
Obrazek Obrazek

2) 3 miesięczna, biszkoptowa koteczka, bardzo mocno zagilana, ze świerzbem i pchłami. Jest półdługowłosa - cudna.
Obrazek Obrazek

3) 2 letnia, zupełnie ruda koteczka. Delikatna i spokojna, mocno zestresowała się podróżą - cała był zaśliniona. W klatce szybko się uspokoiła. Ma bardzo chore prawe uszko - pełno ropy. Miała pchły i jest zakatarzona.
Obrazek Obrazek

4) 2 letnia kotka ruda z białym - no strasznie śliczna, filuterna buzieńka. W klatce najpierw porządnie podjadła, potem popiła sobie wody, a w końcu usiadła sobie przy kratce i spokojnie, z łapkami podwiniętymi pod siebie obserwowała sobie otoczenie. Uszy ze świerzbem, lekki katar, pchły.
Obrazek Obrazek

5) roczna czarna koteczka. W nalepszej kondycji, bo niedawno się do pani przybłąkała. Niezła królewna. Jechała w osobnym transporterze, bo podobno bije się z innymi kotami. W klatce podjadła i zaczęła się cała zadowolona pucować, mając wszystko gdzieś. Strasznie milutka i przytulasta. Taka trochę grubcia. Śliczna.
Obrazek Obrazek

Kotki dorosłe mają w czwartek wrócić. Jednak jeśli mi się uda, to je przetrzymam do poniedziałku, bo chciałabym je trochę podleczyć. Tak więc jeśli ktoś chciałby któregoś z kotków na tymczas, albo na stałe, to zapraszam :twisted:

No i ślepaczek z dzisiaj. N fotce już po zjedzeniu trzeciej miseczki jedzonka :)
Obrazek
Ostatnio edytowano Wto gru 15, 2009 22:59 przez CoolCaty, łącznie edytowano 1 raz

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Wto gru 15, 2009 22:58 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Ale śliczne wszystko, szkoda, żeby tam wracały. Przyda się im ta kuracja w lecznicy.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto gru 15, 2009 23:14 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

ale super kiciusie super ,ze dotarłaś do nich.!!!!!!!

ale ten szylkretowy chłopak???? cud miodzio!!!!!jak to możliwe???

trzymam kciuki,póki co tak tylko mogę!!!
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto gru 15, 2009 23:18 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Szylkretowy Krecik to już się tak rozkokosił, że aż miło. Pcha sie na rece, sprzedaje całuski, ślini się z emocji i zezuje do każdego kto się do niego zbliża. Jest obłędny i kochany :1luvu:

CoolCaty

Post » Wto gru 15, 2009 23:18 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

CoolCaty pisze:Szylkretowy Krecik to już się tak rozkokosił, że aż miło. Pcha sie na rece, sprzedaje całuski, ślini się z emocji i zezuje do każdego kto się do niego zbliża. Jest obłędny i kochany :1luvu:

zostaje? :)
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto gru 15, 2009 23:21 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Będę się powtarzać, ale piękne te kociczki. Mam nadzieję, że takie cuda szybko znajdą domy.
Cieszę się też, że na świecie są jeszcze dobrzy ludzie :)
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Wto gru 15, 2009 23:47 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

mogłabym wziąć na tymczas tego jednego albo dwa maluchy. możliwe nawet że dla jednego miałabym domek. a jak nie to szybciutko by się znalazł :wink:

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Wto gru 15, 2009 23:49 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

CoolCaty pisze:4) 2 letnia kotka ruda z białym - no strasznie śliczna, filuterna buzieńka. W klatce najpierw porządnie podjadła, potem popiła sobie wody, a w końcu usiadła sobie przy kratce i spokojnie, z łapkami podwiniętymi pod siebie obserwowała sobie otoczenie. Uszy ze świerzbem, lekki katar, pchły.
Obrazek
Obrazek

Jest cudna, ma w pysiu coś co przyciąga
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Wto gru 15, 2009 23:57 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Kurcze szkoda odwozić te dorosłe :(

Kułko

Od: Nie sie 09, 2009 23:38

Post » Śro gru 16, 2009 0:19 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

CC robiłaś może testy [choćby przesiewowe]?
Moja oferta była dla kota zdecydowanie starszego, jednak jakby pojawił się FIV-ek wśród dorosłych, to wzięłabym i młodszego niż 8 lat. Zwłaszcza, jakby jego stan zdrowia postawił pod znakiem zapytania powrót do stodoły.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Śro gru 16, 2009 7:37 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

OK, będę trzymać kciuki za znalezienie transportu :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro gru 16, 2009 8:58 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Testy były robione wybiórczo - trzem kociakom. FelV i FiV ujemny.

Mirko - nie skorzystałam z transportu pani do Torunia, bo biorę Twoja ofertę DT pod uwage jako ostateczność, bo wiem, że masz zatrzęsienie kotów. Mam nadzieję poradzić sobie z adopcją maluszków tu na miejscu. W razie braku adopcji, to ja będe 23-go jechac przez Toruń do siebie do domu na święta i wtedy zostawię malucha u Agn. Jednak mam ogromna nadzieję nie obciązac Cię kolejnym kociakiem.

CoolCaty

Post » Śro gru 16, 2009 9:08 Re: CoolCaty+FFA+40 kotów proszą o pomoc!!!!

Kułko pisze:mogłabym wziąć na tymczas tego jednego albo dwa maluchy. możliwe nawet że dla jednego miałabym domek. a jak nie to szybciutko by się znalazł :wink:

:roll:

Ta czarna koteczka to wykapana moja maupa :1luvu:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

[poprzednia][następna]