Jestem tu nowa i zamierzam pojawiać się częściej.
Pozdrawiam wszystkich
Moderator: Estraven
Domi81 pisze:Cześć tu Dominika - sąsiadka Agness78, obecnie DT dla kilku kociąt.
Pozdrawiam wszystkich

Domi81 pisze:Cześć tu Dominika - sąsiadka Agness78, obecnie DT dla kilku kociąt.
Pozdrawiam wszystkich
witamy
natasza25 pisze:http://www.gazetawroclawska.pl/artykul/1047640,studenci-zatrzymani-za-bestialskie-zabicie-kota-mieli-go-wyprac-w-pralce,1,id,t,sg.html#galeria-material

Przez ciągłe godzinne dojazdy tak się przyzwyczaiły do auta, że nawet nie miaukną.
). Niestety nie brałam regularnie paragonów od weta, gdyż nie spodziewałam się tak długiego i kosztownego leczenie - początkowo sądziłam, że sama poradzę sobie z opłaceniem całego leczenia. Na dowód wydatków mam zdjęcia z wpisami do książeczek zdrowia i kilka paragonów, które schowałam odruchowo.

na szczęście mój partner i mama pomagają mi w dojazdach 

Sis pisze:Bazarek dla wrokotów:
viewtopic.php?f=20&t=158600
Zapraszam
I poproszę kogoś od Was o pomoc w bazarkowaniu (rozsyłanie PW z nr konta i informacją dla mnie, kto zapłacił itd.)
Czarno-czarni? jessi74?

Frusia niestety może jeść tylko karmę nerkową Figaro52 pisze:Bardzo dziękujemy za pamięćFrusia niestety może jeść tylko karmę nerkową

Przywykliśmymichalinadzordz pisze:Dziewczyny dostałam 8 puszek Hill'sa weterynaryjnego dla kotów z alergią. Czy mamy pod opieką jakiegoś kotka, któremu można to przekazać? Może Frusia?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kota_brytyjka, Silverblue i 46 gości