puszatek pisze:przeczytałam....Pani Doktor wyszła z nerką......![]()
![]()
![]()
tak czasem człowiek czyta a nie rozumie![]()
Miałam zmienić ten post, ale pomyślałam, że przecież wiadomo, że nie prawdziwą nerką a szpitalną.

Dzięki Basiu za kciuki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:przeczytałam....Pani Doktor wyszła z nerką......![]()
![]()
![]()
Anna61 pisze:puszatek pisze:przeczytałam....Pani Doktor wyszła z nerką......![]()
![]()
![]()
Miałam zmienić ten post, ale pomyślałam, że przecież wiadomo, że nie prawdziwą nerką a szpitalną.![]()
Dzięki Basiu za kciuki
puszatek pisze:toć też wiedziałam ale zanim do mojego stretryczałego mózgu dotarło, musiałam przeczytać jeszcze raz![]()
![]()
Modjeska pisze::( Maleńtasy bidne ale urody im nie brakuje
wydaje się, że nie widzi, ale źrenice reagują, produkcja łez w normie, w lewym oku ciut mniejsza, rogówki nie wybarwiają się.
mb pisze:Biedaczek rozumie, że to dla jego dobra.
Super, że maąa apetyt i chęć do zabawy.
mb pisze:Super, że maąa apetyt i chęć do zabawy.
mb pisze:Jakie biedactwa![]()
A Bisia...![]()
![]()
viewtopic.php?f=1&t=158408j.szmudrowska pisze:A ja po prostu myślę, że Pani Ania jest bardzo mocno przewrażliwiona na swoim punkcie
Anna61 pisze:mb pisze:Jakie biedactwa![]()
A Bisia...![]()
![]()
I pomyśleć, że były bezdomne, niepotrzebne nikomu, i jedna taka co jest przewrażliwiona na swoim punkcie (opinia, chyba,widać znawcy tematu bezdomności, krzywdy, chorób, cierpienia itd, zwierząt.
) przewrażliwiła się i zabrała je, by mieć na głowie 16 zwierzaków.
viewtopic.php?f=1&t=158408j.szmudrowska pisze:A ja po prostu myślę, że Pani Ania jest bardzo mocno przewrażliwiona na swoim punkcie
Ja zawsze myślałam, że jestem przewrażliwiona na krzywdzie zwierząt, czyżby autosugestia?
mb pisze:Aniu, a może Bisia też nie jest niewidoma, tylko tak Ci się wydaje, bo jesteś przewrażliwiona na swoim punkcie, a opinii dr Garncarza na temat Bisi też, zdaje się, nie masz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], januszek i 106 gości