Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dolabra pisze:Sol na wątku czarownic napisała :
"Etiopia jest w drodze do Krakowa. Jak dobrze pojdzie i PKP nie bedzie bardzo opoznone przed polnoca dotrze na miejsce... pewnie sama napisze wiecej ale powiem tylko ze termin operacji ustalono na 23.08. Psica musi nabrac ciala, chudniecie i niejedzenie to prawdopodobnie problem z sledziona."
solangelica pisze:dolabra pisze:Sol na wątku czarownic napisała :
"Etiopia jest w drodze do Krakowa. Jak dobrze pojdzie i PKP nie bedzie bardzo opoznone przed polnoca dotrze na miejsce... pewnie sama napisze wiecej ale powiem tylko ze termin operacji ustalono na 23.08. Psica musi nabrac ciala, chudniecie i niejedzenie to prawdopodobnie problem z sledziona."
Dolabro zlota dzieki! Zgubilam link do tego watku, albo ja jestem juz tak zmeczona atrakcjami zyciowymi ze mi sie tekst zlewa w jedno...
Etiopia wlasnie podrozuje do Krakowa. Psica jest slaba, ten pies musi miec niesamowita wole walki zeby to wszystko zniesc.... Jak bardzo musza siebie kochac nawzajem - ta Duza Czlowieka i ta mniejsza nieco Psica, milosc to jest tajemnica...
Ale wracajac do rzeczywistosci - Etiopia jedzie. Z pewnoscia sie zamelduje jak dotrze, trzymajcie kciuki za cudowna PKP zeby sie jednak NIE spoznila. Operacja Psicy ustalona zostala na 23 sierpnia,bo Ginger jest zbyt slaba na narkoze. Eti wspominala jeszcze o problemach ze sledziona, ale szczegoly pewnie dopowie sama ona jak wroci.
A ja chce poinformowac ze dotarly na moje konto przelewy za bazarki i nie tylko, od:
dolabra, ametyst55, mgj (skrzyneczka), estela, oraz julita j. (ksywa z miau nieznana ale ufam ze wejdzie na watek i przeczyta ) - bardzo bardzo Wam dziekuje w Imieniu Etiopii
Sylwester25 pisze:Witam. Skończyłam właśnie czytać wszystkie posty z tego wątku, i jestem naprawdę w ogromnym szoku, podziwiam Cię, za tą wolę walki i chęci, ja przy swoim jednym kocie wariuje i odchodzę od zmysłów jak przestaje jeść, i tylko liczę ile dni był zdrowy...a Ty z taką szaloną, kochaną czwórką walczysz, coś pięknego.
Szkoda tylko, że nadal jest tak mało osób, które interesują się losem zwierząt.
Pozdrawiam i trzymam kciuki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dolabra pisze:Etiopia,
czy wczoraj może dotarła do Ciebie paczka?
dolabra pisze:Etiopia,
czy wczoraj może dotarła do Ciebie paczka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, Silverblue, zuzia115 i 50 gości