AnnAArczyK pisze:lidka02 pisze:Dziękuje AnnAArczyK za puszki dla kociaków![]()
i dziękuje Taizu za 120zł na kociaki
![]()
.Dziękuje dziewczyny
Niemazaco... oby smakowało
Smakuje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:lidka02 pisze:Dziękuje AnnAArczyK za puszki dla kociaków![]()
i dziękuje Taizu za 120zł na kociaki
![]()
.Dziękuje dziewczyny
Niemazaco... oby smakowało
puszatek pisze:Lidka, wejdź proszę na ten wątek i opisz swoją trudną sytuację w domu i na działce i gdzie tam jeszcze............
viewtopic.php?f=1&t=144718
wchodzące dziewczyny też bardzo mile widziane w zabraniu głosu na tym wątku
lidka02 pisze:Dzięki dziewczyny za życzonka![]()
Byłam po Filusia jest w domu za dziesięć dni na z ciągnięcie szwów .Chyba się ucieszył tak się miział ..
Jak facet nie nawali to jadę w poniedziałek po południu do Łodzi ze ślepkiem dziewczyny go przetrzymają i mały pojedzie dalej ....
Pusiu co mam napisać![]()
Że mam na co dzień kotów swoich z małymi licze 33 do wykarmienia , w domu mam 16 dorosłych i 6 małych .Zabrałam cztery kociaki trzy ślepe i za weta zapłaciłam za leczenie i jednemu testy co jedzie do Justyny , i Filusia amputacja oczka 300zł ,jutro zabieram te trzy od brata bo marudzi w tym te dwa slepe .Że mam koty z białaczką , bez łapki bez oczka , slepe i za wszytsko trzeba płacić .Że za dwa tygodnie dwa małe będą miały czyszczone oczodoły .Mam 7 psów jeden ślepy ktoś go wyrzucił i go tak pobił ze stracił wzrok , mam psa którego lecze od małego a teraz wyszła jeszcze trzustka i leki do końca życia , zabrałam sunie z rowu robiłam sterylkę i była już zapylona wet usunął 6 czy 7 małych ..To wszystko mój wybór nikt mi na siłe nie wciskaDużo pisać za dużo ..Życie jest brutalne a ludzie coraz dziwniejsi .
Teraz musze zapłacić facetowi za jazdę 200zł do Łodzi to wszystko duża kasa , ale szansa uratowane życie i nadzieja na lepsze dla ślepka rudego , mały ma trzy miesiące a przeszedł już tyle że nie jeden człowiek by nie dał rady .Ale żyje w ciemnosci i cieszy go takie życie i pełna miseczka , na dotyk od razu reaguje mruczeniem .Zwierzaki ciągle mnie zadziwiają , a ludzie powinni się uczyć od nich to nikomu nie działa by się krzywda .
iwoo1 pisze:puszatek pisze:Lidka, wejdź proszę na ten wątek i opisz swoją trudną sytuację w domu i na działce i gdzie tam jeszcze............
viewtopic.php?f=1&t=144718
wchodzące dziewczyny też bardzo mile widziane w zabraniu głosu na tym wątku
Nie omieszkam zabrać tam swój głos, jeśli tylko można
lidka02 pisze:8O Myślałam ze jakoś inaczej, ale jak może być to się bardzo cieszę
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: bea3, puszatek, Rogersoimi, Tundra i 38 gości