iza71koty pisze:To dobrze.Martwię się jak sobie poradzę z następnym Bazarkiem.
Będę sprzedawać nie wiadomo co.
![]()
Iza, nie przejmuj się, my wszystko zjemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:To dobrze.Martwię się jak sobie poradzę z następnym Bazarkiem.
![]()
key_west pisze:Włos się na głowie jeżyiza71koty pisze:Takie cyrki robi mi od kilku dni Szaruś.To zupełnie nie jego teren bo sie przeniósł.(...)Ja nie mam nic przeciwko ale niech sie sprecyzuje po której stronie mieszka.Bo takie wedrówki kilka razy dziennie a zwłaszcza w godzinach szczytu moga sie żle skonczyc.U mnie nie ma tego problemy, bo uliczka mała, osiedlowa, ruch lokalny, a koty i tak obracają głowę na wszystkie strony nim przejdą przez te dwa metry asfaltu
No, ale i Ciebie to co innego, widzą swoją Panią, to pędzą do niej na nic nie zważając. Głupole
Dla nich to niebezpieczne i jeszcze można przez nie zawału dostać
key_west pisze:iza71koty pisze:To dobrze.Martwię się jak sobie poradzę z następnym Bazarkiem.
![]()
Iza, nie przejmuj się, my wszystko zjemy
iza71koty pisze:Ojej Aniu.Dziękujemy Kochana.
![]()
![]()
Ale Niespodzianka.
![]()
iza71koty pisze:Kochani Fundacja Viva! zaprasza do zakupu prześlicznych kalendarzyna rok 2012.Baner w moim podpisie.
iza71koty pisze:Mira ma mi odłożyć i wysłać.Zaniosę w kilka zaprzyjażnionych miejsc.Fundacja też potrzebuje reklamy, Darczyńców czy wsparcia w postaci 1 procentu.To może jeden dostanę w prezencie.![]()
Ale Wszystkich Gorąco zapraszam do zakupu.Dochód ze sprzedaży kalendarzy jest potem rozliczany na wszystkie DT i karmicielki zatem i nasze kotki mają w tym udział.![]()
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Mira ma mi odłożyć i wysłać.Zaniosę w kilka zaprzyjażnionych miejsc.Fundacja też potrzebuje reklamy, Darczyńców czy wsparcia w postaci 1 procentu.To może jeden dostanę w prezencie.![]()
Ale Wszystkich Gorąco zapraszam do zakupu.Dochód ze sprzedaży kalendarzy jest potem rozliczany na wszystkie DT i karmicielki zatem i nasze kotki mają w tym udział.![]()
jak byś miała nie dostać to oddam Ci swój
skarbonka pisze:padam Iza już mi się literki rozjedżają![]()
dobranoc, do juterka![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, Google [Bot], puszatek i 61 gości