Re: Groszek FeLV+ przegrywa z chorobą:(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 09, 2013 16:57 Re: Groszek FeLV+ LEUKOGEN POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!

ważne! może ktoś może pomóc!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lip 09, 2013 20:17 Re: Groszek FeLV+ LEUKOGEN POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obdzwoniłam nasze lecznice i znajome farmaceutki (nie wiediziałam,że to wetowski :oops: ). NIC :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Wto lip 09, 2013 21:21 Re: Groszek FeLV+ LEUKOGEN POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!

dzięki, pewnie się nie da zalatwic ale póki co warto próbować. Też nie wiem że to wet lek jest. Wg mnie to niekoniecznie. Mylą się tu leki przez nazwy. Jeden szczepionka jest a drugi wspomagacz.

umówilam się na transfuzję jutro.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Wto lip 09, 2013 21:34 Re: Groszek FeLV+ LEUKOGEN POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!

ASK@ pisze:Obdzwoniłam nasze lecznice i znajome farmaceutki (nie wiediziałam,że to wetowski :oops: ). NIC :cry:

tez obdzwoniłam i wetów i znajomych i nic...
asia2 pisze:dzięki, pewnie się nie da zalatwic ale póki co warto próbować. Też nie wiem że to wet lek jest. Wg mnie to niekoniecznie. Mylą się tu leki przez nazwy. Jeden szczepionka jest a drugi wspomagacz.

umówilam się na transfuzję jutro.

Trzymajcie się Asieńko i Grosiu :roll:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lip 09, 2013 22:13 Re: Groszek FeLV+ LEUKOGEN POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!

asia2 pisze:Jak Ktoś może pomóc z lekiem jak w tytule , to proszę o kontakt.

Z Groszkiem jest bardzo źle.

Jejku :( trzymam mocno,bardzo mocno kciuki :ok: :ok: :ok: :ok:
Niestety w tym leku pomóc nie mogę :(
Może na fb na swojej tablicy dać cynk?
Asiu ,pisz jak sytuacja na froncie,jak dzisiaj padnę,to jutro jak przyjdę z pracy zadziałam na fb
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lip 09, 2013 23:03 Re: Groszek FeLV+ LEUKOGEN POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asieńko, tak mi przykro. Też próbowałam ale ten lek jest chyba nieosiągalny a może jest jakiś zamiennik, coś innego. No przecież nie tylko jeden jest lek do leczenia tej choroby. :(
Mocno trzymam kciuki za Groszka, ugłaskaj Go ode mnie :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

kasia1568

Od: Śro cze 12, 2013 14:37

Post » Śro lip 10, 2013 7:08 Re: Groszek FeLV+ LEUKOGEN POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asia to jest wetowski lek. na 100%. Znajoma farmaceutka zajrzała w rejestry i sprawdziła. Ew może spróbować przez swego weta załatwić sprowadzenie ale to pewnie długo trwać będzie. Jak chcesz to zadzwoń, skontaktuje was.
Moj nr 697-541-709
Jak Groszek?
Obrazek

ASK@

Post » Śro lip 10, 2013 7:35 Re: Groszek FeLV+ LEUKOGEN POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lip 10, 2013 8:04 Re: Groszek FeLV+ LEUKOGEN POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!

kasia1568 pisze:Asieńko, tak mi przykro. Też próbowałam ale ten lek jest chyba nieosiągalny a może jest jakiś zamiennik, coś innego. No przecież nie tylko jeden jest lek do leczenia tej choroby. :(
Mocno trzymam kciuki za Groszka, ugłaskaj Go ode mnie :cry:

Problem w tym,ze zamienniki sa za silne i w obecnej kondycji 'zerowej'Grosia nie mozna mu podac nic innego :( Czekam na odpowiedx z Ukrainy dzisiaj w sprawie leku...ech...
Musi być.źle skoro znowu transfuzja dzisiaj :roll: Nie bardzo jest jak pocieszać...Groszku zawalcz jeszcze....
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 10, 2013 8:05 Re: Groszek FeLV+ LEUKOGEN POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!

A nie można ludzkiego odpowiednika zastosować?
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Śro lip 10, 2013 8:08 Re: Groszek FeLV+ LEUKOGEN POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!

ariel pisze:A nie można ludzkiego odpowiednika zastosować?

jakiego?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 10, 2013 8:19 Re: Groszek FeLV+ LEUKOGEN POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leucogen to w tej chwili nazwa zarezerwowana dla szczepionki przeciwko białaczce, ale leukogen o którym piszecie to chyba ma być lek krwiotwórczy, mający spowodować wzrost granulocytów.
I jeśli tak to wtedy z ludzkich leków mamy kilka do wyboru.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Śro lip 10, 2013 8:21 Re: Groszek FeLV+ LEUKOGEN POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!

ariel pisze:Leucogen to w tej chwili nazwa zarezerwowana dla szczepionki przeciwko białaczce, ale leukogen o którym piszecie to chyba ma być lek krwiotwórczy, mający spowodować wzrost granulocytów.

Tak ,szczepionka nas nie interesuje...
to podaj te nazwy,moze Asia to z doktorka skonsultuje :(

myslę,że lekarza by na pewno polecił cos co ejst na rynku i Groszkowi by pomogło(tak na marginesie)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lip 10, 2013 8:29 Re: Groszek FeLV+ LEUKOGEN POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!

A EPO albo Aranesp? Co prawda to bardziej na nerki, ale chyba szpik stymuluje.
Tylko strasznie drogie.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lip 10, 2013 8:32 Re: Groszek FeLV+ LEUKOGEN POTRZEBNY!!!!!!!!!!!!!!!!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:
ariel pisze:Leucogen to w tej chwili nazwa zarezerwowana dla szczepionki przeciwko białaczce, ale leukogen o którym piszecie to chyba ma być lek krwiotwórczy, mający spowodować wzrost granulocytów.

Tak ,szczepionka nas nie interesuje...
to podaj te nazwy,moze Asia to z doktorka skonsultuje :(

myslę,że lekarza by na pewno polecił cos co ejst na rynku i Groszkowi by pomogło(tak na marginesie)

Podaj proszę nazwy. To i j podzwonię. Jak ludzki to może łatwiej by było załatwić?
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]