PALUCH 8.MRAU. Całe morze kociąt. Wciąż przybywają...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 23, 2013 21:37 Re: PALUCH 8.MRAU. Szukamy zwyrodnialca! str. 80

pasuje :) Urodę mam cygańską, dziecko wiecznie brudne, to co mi tam tabor :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Wto kwi 23, 2013 21:41 Re: PALUCH 8. Kocięta! :( Podziel się tym co Tobie niepotrze

jamkasica pisze:EDIT:
Uwaga!
Co prawda sprawa nie dotyczy kota, ale los schronowych psów nie jest nam obojętny dlatego dołączamy się do apelu i proszę o wzmożoną uwagę i rozpowszechnianie informacji. Sunia jest obecnie na kwarantannie, żyje. Pewnie nie rozumie co się dzieje i nie wie czemu taką cenę miała zapłacić za ponad 10 lat bezinteresownej przyjaźni i przywiązania. Im więcej osób zobaczy ten plakat tym większe szanse na odnalezienie tego...śmiecia, który był jej "właścicielem"
(można klikać i powiększać)
Obrazek

pozwoliłam sobie skopiować na FB
ależ mi się ciśnie epitetów na usta... :x
Obrazek

MissJoas

Od: Wto sie 31, 2010 8:12

Post » Śro kwi 24, 2013 8:20 Re: PALUCH 8.MRAU. Szukamy zwyrodnialca! str. 80

O Boże!
Plakat zaraz skopiuję na swój wątek. I porozsyłam mailem.

magdar77 pisze:pasuje :) Urodę mam cygańską, dziecko wiecznie brudne, to co mi tam tabor :mrgreen:

Za tabor cygański :ok:
Nieustannie jestem zachwycona piękną przyjaźnią córy z Mokatkiem :wink: . Coś pięknego.
Gdybyś nie dała rady w niedzielę dojechać to daj znać. Ja jadę w środę i przyszłą sobotę. Przejeżdżam przez Rondo Starzyńskiego więc będziemy mogły ciężary podzielić na dwie osoby :wink: .
I bardzo dziękujemy, że pomyślałaś o tych naszych biednych Paluszkach :D .

I pytanie do starszych wolontariuszek: czy ktoś jeszcze pamięta mojego Maurycego (Krubensa)?
Dzisiaj stuknęły nam dwa wspólne lata :P .
Obrazek
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Śro kwi 24, 2013 9:28 Re: PALUCH 8.MRAU. Szukamy zwyrodnialca! str. 80

Pewnie, że pamiętamy :)
Mojej Jednookiej Bandytce też zaraz stukają 2 lata u mnie, więc domyślam się, że i Wam zleciało jak z bicza trzasnął :) congrats! :piwa: i głaski dla Krubensiaka :kotek: (btw. matką chrzestną była naline ;) )

Revontulet, Magdar- jeśli domówicie się na któryś z tych terminów to dajcie znaka. Ja się oczywiście nie wycofuję z niedzielnej pomocy w dżwiganiu jak cuś, ale uniknęłabym krążenia- centrum- wzięcie rzeczy->grochów- wzięcie kolejnych rzeczy-> praga płn.- zapakowanie taboru-> powrót przez te same lokalizacje na drogę tramwajową na Okęcie ;)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro kwi 24, 2013 14:09 Re: PALUCH 8.MRAU. Szukamy zwyrodnialca! str. 80

Witajcie, moja "puszka" poszła dopiero dziś :oops: ale za to za kwiecień i za maj od razu.

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Śro kwi 24, 2013 14:24 Re: PALUCH 8.MRAU. Szukamy zwyrodnialca! str. 80

Dzięki Gaota ogromne :) Te koty naprawdę mają taką radochę z lepszego jedzonka, że warte jest każdej jednej przekazanej na ten temat złotówki :)
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro kwi 24, 2013 20:05 Re: PALUCH 8.MRAU. Szukamy zwyrodnialca! str. 80

gaota pisze:Witajcie, moja "puszka" poszła dopiero dziś :oops: ale za to za kwiecień i za maj od razu.

Dzięki za info - zanotowałam sobie :mrgreen:
Radość tych kotów z "puszki dla paluszka" jest niesamowita- aż w żołądku ściska :ok: .
jamkasica pisze:Pewnie, że pamiętamy :)
Mojej Jednookiej Bandytce też zaraz stukają 2 lata u mnie, więc domyślam się, że i Wam zleciało jak z bicza trzasnął :) congrats! :piwa: i głaski dla Krubensiaka :kotek: (btw. matką chrzestną była naline ;) )

No to gratulacje dla Was :ok: .
Oj tak, zleciało bardzo szybko. A z drugiej strony mam wrażenie, że Maurycy jest od zawsze.
Wiem, że naline jest jego matką chrzestną :mrgreen: . A poza tym bardzo wpłynęła na moje zdanie o wolontariuszach :wink: . Pozytywnie oczywiście :mrgreen: .
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Śro kwi 24, 2013 22:31 Re: PALUCH 8.MRAU. Szukamy zwyrodnialca! str. 80

Moja Tosia też już dwa latka u mnie . 2011 fajny rocznik był :piwa:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt kwi 26, 2013 15:11 Re: PALUCH 8.MRAU. Prosimy o 1%. Wiosna i kocięta tuż tuż...

MalgosiaZ pisze:
jamkasica pisze:I uwaga. Dziewczyna, która jest obecnie najdłużej w schronisku. Była średnio przyjemna na początku pobytu w klatce, ale...nie miała wyjścia i jej przeszło ;) . Podobno nie jest za fajna do innych kotów, ale ja przyznam, że nie pamiętam jej z czasów kiedy nie była w klatce i odnoszę wrażenie, że jest tam "od zawsze". Kiedyś chowała się pod kuwetą albo pod dywanikiem, teraz nei ma już dywaników w szafach, ale jej gazety zawsze uwinięte są w jakiś dziwny twór- ekspresyjności to nie można jej odmówić. I niech nikogo nie zwiedzie mina seryjnego zabójcy, to bardzo fajna kotka :) Obecnie jest na karmie alergicznej, ale wyłysienia na nogach mogły być efektem zaburzeń hormonalnych- jest już po sterylce. Oko tez nie choruje, ale w zasadzie nie jest do końca zdrowe i ona sama taka... ani chora, ani zdrowa i - zalega na A2, a za chwilę stuknie jej rok w schronie![/b] Nawet imienia się bidna nie dorobiła... :roll:

Obrazek

[b]No jak to się imienia nie dorobiła :wink:
Przecież ona KASIA jest :mrgreen:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

A można dla niej zamówić u CatAngel pakiet czy - póki zalega na A2 - nie można?
Bo ja chętnie zasponsoruję imienniczce ogłoszenia :ok: trza ją wypchnąć do domu :wink:

P.S. Nie byłam z miseczkami w zeszłym tygodniu, bo pokonał nas rotawirus. Będę w tym tygodniu :ok:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Pt kwi 26, 2013 17:48 Re: PALUCH 8.MRAU. Prosimy o 1%. Wiosna i kocięta tuż tuż...

key_west pisze:
MalgosiaZ pisze:
jamkasica pisze:I uwaga. Dziewczyna, która jest obecnie najdłużej w schronisku. Była średnio przyjemna na początku pobytu w klatce, ale...nie miała wyjścia i jej przeszło ;) . Podobno nie jest za fajna do innych kotów, ale ja przyznam, że nie pamiętam jej z czasów kiedy nie była w klatce i odnoszę wrażenie, że jest tam "od zawsze". Kiedyś chowała się pod kuwetą albo pod dywanikiem, teraz nei ma już dywaników w szafach, ale jej gazety zawsze uwinięte są w jakiś dziwny twór- ekspresyjności to nie można jej odmówić. I niech nikogo nie zwiedzie mina seryjnego zabójcy, to bardzo fajna kotka :) Obecnie jest na karmie alergicznej, ale wyłysienia na nogach mogły być efektem zaburzeń hormonalnych- jest już po sterylce. Oko tez nie choruje, ale w zasadzie nie jest do końca zdrowe i ona sama taka... ani chora, ani zdrowa i - zalega na A2, a za chwilę stuknie jej rok w schronie![/b] Nawet imienia się bidna nie dorobiła... :roll:

Obrazek

[b]No jak to się imienia nie dorobiła :wink:
Przecież ona KASIA jest :mrgreen:
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

A można dla niej zamówić u CatAngel pakiet czy - póki zalega na A2 - nie można?
Bo ja chętnie zasponsoruję imienniczce ogłoszenia :ok: trza ją wypchnąć do domu :wink:

P.S. Nie byłam z miseczkami w zeszłym tygodniu, bo pokonał nas rotawirus. Będę w tym tygodniu :ok:

Kotka jest już w pokoju adopcyjnym, ale zainteresowanie alergikiem jest niewielkie :(
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Pt kwi 26, 2013 20:40 Re: PALUCH 8.MRAU. Prosimy o 1%. Wiosna i kocięta tuż tuż...

zoyabea pisze:
Kotka jest już w pokoju adopcyjnym, ale zainteresowanie alergikiem jest niewielkie :(

Chciałabym ją poznać, jutro będzie szansa :)
Obrazek
Obrazek

akne

Od: Pon lut 18, 2013 21:06

Post » Sob kwi 27, 2013 2:40 Re: PALUCH 8.MRAU. Szukamy zwyrodnialca! str. 80

Przepraszam, ale dopiero teraz doczytałam....
Czy wanienka dziecienca jest nadal potrzebna?

Kropa

Od: Pt sty 09, 2009 14:57

Post » Sob kwi 27, 2013 18:40 Re: PALUCH 8.MRAU. Szukamy zwyrodnialca! str. 80

Kropa pisze:Przepraszam, ale dopiero teraz doczytałam....
Czy wanienka dziecienca jest nadal potrzebna?

Tak ;)
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Sob kwi 27, 2013 18:58 Re: PALUCH 8.MRAU. Szukamy zwyrodnialca! str. 80

Ja wprawdzie bez wanienki, ale za to z materacami, zjawię się u Was jutro koło 14-tej :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek

magdar77

Od: Wto sty 08, 2013 22:44

Post » Sob kwi 27, 2013 19:57 Re: PALUCH 8.MRAU. Szukamy zwyrodnialca! str. 80

144/13 Obrazek
145/13 Obrazek
146/13 Obrazek
147/13 Obrazek
148/13 Obrazek
149/13 Obrazek