Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wilber pisze:Mój spierniczył na wsi, akcja wyglądała podobnie, zaangażowałam w pomoc mnóstwo ludzi, czy chcieli tego, czy nie, nagroda 1000 zł spowodowała, ze szukała cała osada a i z okolicznych wsi przyjeżdżali. Ogłoszeń poszło ponad 700, następne 1000 było w przygotowaniu.
Mulesia pisze:Możecie tu wrzucić link do wydarzenia na FB?
Co prawda nie jestem z Poznania, ale mam tam wielu znajomych. Mogę porozsyłać.
wilber pisze:Nie wiem, czy ogłoszenia o zaginięciu są w internecie ?
Jeżeli nie, to też można by puścić taki pakiet, są dziewczyny, które robią, deklaruję się opłacić.
Z tego, co wiem, to nie są wielkie koszty.
Ja mieszkam spory kawałek dalej, więc mogę tylko z doskoku, nikogo znajomego też tam nie mam.
Idealnie jest, jak ktoś, komu zależy jest na miejscu i koordynuje całość akcji, sam działa i wciąga w działanie innych.
Mój spierniczył na wsi, akcja wyglądała podobnie, zaangażowałam w pomoc mnóstwo ludzi, czy chcieli tego, czy nie, nagroda 1000 zł spowodowała, ze szukała cała osada a i z okolicznych wsi przyjeżdżali. Ogłoszeń poszło ponad 700, następne 1000 było w przygotowaniu.
alab108 pisze:Są ogłoszenia w necie, na tablicy, na gratce i jeszcze inne. Sama je aktywowałam
wilber pisze:alab108 pisze:Są ogłoszenia w necie, na tablicy, na gratce i jeszcze inne. Sama je aktywowałam
wilber pisze::!:
Czy Ktoś mógłby druknąć trochę ogłoszeń ?
Ktoś jeszcze chętny do kolportażu tychże ?
Jeżeli kota ma mieć szansę......![]()
lidka02 pisze:Dowiedziałam się że dziewczyna co jej dałam kotke jest w Londynie i będzie tam długo ...Kurcze przecież powiedziałam jej że w razie problemów kota zabieram...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 74 gości