Szaleństwa Bartusia:
Odpoczynek:
I kto tu silniejszy? - dwaj panowie, Czort z Bartusiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotika pisze: A teraz jeśli chodzi o rodzeństwo Okruszki, to niestety mam złe wieści.![]()
Wróciła karmicielka i przepytała wszystkich, którzy mogli cokolwiek widzieć.
Niestety kociąt nie ma. Podobno najpierw znikły dwa, potem znikł następny, została Okruszka.
Sprawcą na pewno był człowiek. Może to jest odpowiedź dlaczego od co najmniej 2 lat
z wszystkich miotów przeżył jedynie okaleczony Tristan i skrzywdzona Okruszka.
W przyszłym tygodniu będę się starać złapać matkę Okruszki na sterylkę. Tam nie mogą rodzić się kocięta.
Gdyby ktoś chciał dorzucić grosik, to wpłata na to samo konto z dopiskiem: sterylka.
kotika pisze: Nie możesz zbierać pieniędzy na Okruszkę, ponieważ jest ona pod opieką naszej Fundacji Kotikowo, zwłaszcza, że decyzja jeszcze nie zapadła.
Nie jest to oczywiście nieufność wobec ciebie, po prostu takie obowiązują zasady.
Rozliczenie wpłat na Okruszkę będzie w jej wątku. Drugim waznym powodem jest możliwość
podania naszego konta publicznie, dlatego bardzo proszę podaj je również na FB.
ewahejduk pisze:kotika pisze: Nie możesz zbierać pieniędzy na Okruszkę, ponieważ jest ona pod opieką naszej Fundacji Kotikowo, zwłaszcza, że decyzja jeszcze nie zapadła.
Nie jest to oczywiście nieufność wobec ciebie, po prostu takie obowiązują zasady.
Rozliczenie wpłat na Okruszkę będzie w jej wątku. Drugim waznym powodem jest możliwość
podania naszego konta publicznie, dlatego bardzo proszę podaj je również na FB.
Uważam, ze tak będzie lepiej, nie wiedziałam o takiej możliwości. Co do fb to nie zamierzam prosić znajomych o pieniądze, a o rzeczy takie jak stare ręczniki, pieluchy tetrowe i flanelowe, karma czy inne potrzebne rzeczy. Więc nie widzę potrzeby podawania konta w tym celu. Co do szczegółów to dogadamy się jak zadzwonię wieczorem
kotika pisze:JoannEllo cieszę się, że twoja mama zdecydowała się zabrać do domu Okruszkę,
echtom pisze: Uff, zaczynam się gubić - czyli wpłacać na Kotikowo z Okruszką w tytule wpłaty?
ewahejduk pisze:echtom pisze: Uff, zaczynam się gubić - czyli wpłacać na Kotikowo z Okruszką w tytule wpłaty?
Tak wpłacać na konto fundacji
JoannElle nie mogę się do Ciebie dodzwonić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 52 gości