Kot w każdej szafie. Szkielecik poronił.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 21, 2013 22:08 Re: Kot w każdej szafie. Dziękuję za wsparcie! (str 79)

Żeby je przynajmniej za karę prze.....!
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Nie gru 22, 2013 0:09 Re: Kot w każdej szafie. Dziękuję za wsparcie! (str 79)

Jest potrzebne jakieś dość duże ładne zdjęcie jakiegoś kotka :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Nie gru 22, 2013 0:33 Re: Kot w każdej szafie. Dziękuję za wsparcie! (str 79)

Ewa a może to zdjęcie?

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie gru 22, 2013 0:38 Re: Kot w każdej szafie. Dziękuję za wsparcie! (str 79)

Dziękuję - zdjęcie tej wielkości system przyjąłby - ale to powinno być jakieś zdjęcie z tego wątka - kotków Agnieszki - tamto jest z bloga Karusek :ok:
Ostatnio edytowano Nie gru 22, 2013 0:47 przez kussad, łącznie edytowano 1 raz
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie gru 22, 2013 0:43 Re: Kot w każdej szafie. Dziękuję za wsparcie! (str 79)

A kto jest autorem tego zdjęcia?

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Nie gru 22, 2013 6:56 Re: Kot w każdej szafie. Dziękuję za wsparcie! (str 79)

:oops: Nie wiem-tak na szybko z internetu wzięłam, ale macie rację-ktoś pewnie móglby mieć pretensje-nie pomyslałąm o tym, chciałam, by przyciągało wzrok, wzbudzało emocje :(

Może choć tymczasowo jakies zdjęcie bezdomniaczków wkleić-zawsze to bardziej wzrok przyciąga-ja mogę uzyczyc swoje zdjęcie, choc nie jest najlepszej jakości.
Może któraś z Was ma jakies lepsze, bardziej za serce chwytające?
Coś choc na teraz, potem może od Agnieszki jakies zdjęcie dostaniesz Ewciu?

Obrazek

Tak nas mało na wątku-szkoda, że tyle wejść, a tak mało pomocy, zwłaszcza, że jak napisałam-Agnieszka nikomu pomocy nie odmawia :( :( :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Nie gru 22, 2013 10:32 Re: Kot w każdej szafie. Dziękuję za wsparcie! (str 79)

Pomóżcie proszę! :( :( :(
Cieszymy sie Świetami, a Agnieszka zamartwia się, zaharowuje.......
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie gru 22, 2013 15:55 Re: Kot w każdej szafie. Dziękuję za wsparcie! (str 79)

A nr konta mozna? duzo nie bedzie ale zawsze cos ....

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Nie gru 22, 2013 16:17 Re: Kot w każdej szafie. Dziękuję za wsparcie! (str 79)

Maykaw pisze:A nr konta mozna? duzo nie bedzie ale zawsze cos ....

I ja prosze.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie gru 22, 2013 19:01 Re: Kot w każdej szafie. Dziękuję za wsparcie! (str 79)

Ja nie mam, gdzies posiałam :oops: :oops: :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie gru 22, 2013 19:19 Re: Kot w każdej szafie. Dziękuję za wsparcie! (str 79)

WYSŁAŁAM. :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie gru 22, 2013 23:12 Re: Kot w każdej szafie. Dziękuję za wsparcie! (str 79)

Na wydarzeniu na FB pojawiła się taka propozycja:
A... W... pisze:Mam 5kg RC Renal dla nerkowcow z przykazaniem ze ma isc w potrzebujace rece. Na pewno przy takiej liczbie kotow niestety jest jakis nerkowy. Potrzebny transport Trojmiasto-Wawa.

Czy jakoś reagujemy i coś odpisujemy?

Dorotko podczas rozmowy zapytaj też o zdjęcia - jakieś jest mi potrzebne ale normalne duże. Może jest gdzieś na wątku.
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Nie gru 22, 2013 23:32 Re: Kot w każdej szafie. Dziękuję za wsparcie! (str 79)

Kurczę, szkoda,że nie zaproponowała dziewczyna,że wyśle, no ale może z kasą krucho.
Ewa napisz,że rezerwujemy i dziękujemy, może ktos będzie jechał z Gdańska do Warszawy na Swięta?
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon gru 23, 2013 10:33 Re: Kot w każdej szafie. Dziękuję za wsparcie! (str 79)

O Boże, zaglądam dziś po weekendzie a tu taka akcja.
A ten teks na fb to o mnie?? Popłakałam się. Nie, nie jestem tak "świętobliwa" :wink:
Kochani, Bardzo serdecznie Wam dziękuję, pomoc dla bezdomniaków bardzo cenna. Ale jakże się liczy Wasza życzliwość, pamięć, chęć zrobienia czegoś dla kota, dla drugiego człowieka w jakiejkolwiek formie. To wspaniały i piękny dar. Dziękuję, że jesteście ze mną. Wprawdzie zima na razie łaskawa, ale nie wiemy, jaką aurę przyniesie Nowy Rok. Ja zawsze panikuję o tej porze roku, bo koty biedniejsze niż zwykle.
Rozmawiałam z Dorcią 44, w sprawie wsparcia finansowego, będzie udostępnione konto fundacji PAZUREK. Jeśli chodzi o dary rzeczowe, to proponuję, by przychodziły do mnie do pracy, z kilku powodów. W tutejszej okolicy mam więcej kocich stołówek, niż w pobliżu domu. Poza tym, z uwagi, że moc czasu spędzam w terenie, trudno się ze mną umówić, kurier, czy listonosz z reguły mnie nie zastaje, potem muszę z awizem biec sama po odbiór.
W pracy są życzliwi mi ludzie, mam zgodę na kocią działalność, panowie z ochrony przyzwyczajeni, że dla mnie odbierają o każdej porze, przez 7 dni w tygodniu. Mam też sporo miejsca na przechowanie zapasów.

Co do zdjęć, jeszcze dziś i jutro coś pstryknę i poproszę Iwonami by wkleiła. Mnie nie będzie w necie aż do przyszłego poniedziałku. Dziś jestem do 16:30.

Nie wiem komu podać dane adresowe instytucji i nr telefonu do mnie. Kussad?

BARDZO SERDECZNIE DZIĘKUJĘ! JESTEŚCIE CUDOWNI!
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam, co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.
(Biblia, Księga Koheleta 3/19)

Prakseda

Od: Czw cze 16, 2005 10:35

Post » Pon gru 23, 2013 10:37 Re: Kot w każdej szafie. Dziękuję za wsparcie! (str 79)

Tak! Czy mogę Twoją odpowiedź zacytować tam na wątku!
Które szczegóły, informacje i dane mogę podać na wydarzeniu czy tylko ogólnie napisać, ze znam te dane?
Narazie pokażę któreś z tych starszych zdjęć z wątka zanim dostanę jakieś do wklejenia do profilu!
...Obrazek...Obrazek

kussad

[poprzednia][następna]