Czy nadejdzie lepsze jutro? Tymczasów 7, niewidoma Bisia:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 28, 2011 9:41 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Misia u mnie:)czyli tymczasów 5.

Anna61 pisze: Misia powoli, powoli stara się zaprzyjaźnić z moimi kotami, oczywiście tylko pod kontrolą. :ok: :ok:
Przecież ona na wolności przebywała z kotami co uwidocznione jest gdzieś na zdjęciach.

Myślę, że będzie dobrze - po prostu Misia musi się przyzwyczaić, że domek należy także do innych kotków, że nie jest tylko jej :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw lip 28, 2011 20:50 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Misia u mnie:)czyli tymczasów 5.

:ok: :ok: :ok: :ok: Trzymam kciuki za nawiązanie kocich nici porozumienia :D
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Pt lip 29, 2011 14:49 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Misia u mnie:)czyli tymczasów 5.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto sie 02, 2011 18:18 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Misia u mnie:)czyli tymczasów 5.

Miśka brzydal jeden. :twisted: :wink:

Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto sie 02, 2011 18:41 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Misia u mnie:)czyli tymczasów 5.

Anna61 pisze:Potrzebuje 2 talony na sterylizację (matka i córka) coby nie dopuścić do ponownego rozmnożenia!!!
Teraz jest 7 maluchów(2 zarezerwowane), tylko te koty maja problemy z oczami, karmicielka nawet była z nimi u weta.
Na zimę nie była kotka wysterylizowana bo wetka powiedziała ze lepiej na wiosnę, rozumiem, bo po sterylizacji musi być w miarę ciepłych warunkach, a to kotka przebywająca gdzieś w szopie razem z resztą.
Wtedy jeszcze była możliwość załatwienia talonu od miauczykotka a teraz bieda i u Madzi. :(

Dzięki miauczykotek :1luvu: :1luvu: :1luvu: jutro o 12 godzinie zostaną wysterylizowane te 2 kotki a matki tych maluszków poniżej. Nie ma tych matek na zdjęciu ale jutro zrobię, to matka z córką, jednej są 4 maluszki a drugiej 3.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Śliczny marmurek do adopcji ale coś mu oczko łzawi :( są takie 3 maluszki, ale dzikuski i tylko tego udało się sfocić.

Obrazek

a tutaj tatuś całej siódemki :evil: też bezdomniak
Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto sie 02, 2011 22:34 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Misia u mnie:)czyli tymczasów 5.

Miśka jaki fajny dumecek :1luvu:
Śliczne Kociaki :1luvu:
Żeby tylko udalo im się domki poznajdywać :( :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro sie 03, 2011 6:41 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Misia u mnie:)czyli tymczasów 5.

piękne malce, żeby udało sie im domki poznajdować :roll: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Śro sie 03, 2011 6:55 przez mar9, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro sie 03, 2011 6:45 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Misia u mnie:)czyli tymczasów 5.

Witajcie! :)
Też potrzymam :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sie 03, 2011 10:28 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Misia u mnie:)czyli tymczasów 5.

Zawiozłam już tamte kocice na sterylizację. :ok:

Jestem załamana bo ta jedna z kotek,- córka jest niewidoma. Matka za późno wyprowadziła je(w tamtym roku) i już nic się nie dało zrobić z tymi oczami.
Kotka sobie świetnie tam radzi bo zna teren i większość czasu spędza w stodole razem ze swoją matką i dziećmi.
Dzieci ma czworo i są zdrowe ale dzieci matki, - te marmurki mają załzawione oczy.

Zobaczymy co jeszcze lekarze powiedzą o tych oczach a raczej resztkach oczu. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sie 03, 2011 10:31 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Misia u mnie:)czyli tymczasów 5.

łomatko, jak z jednej strony lepiej to z drugiej się sypie :(
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro sie 03, 2011 10:34 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Misia u mnie:)czyli tymczasów 5.

Biedne koty :(

mb

Post » Śro sie 03, 2011 12:09 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Misia u mnie:)czyli tymczasów 5.

mb pisze:Biedne koty :(

Dobrze, że chociaż mają schronienie i są dokarmiane.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sie 03, 2011 15:57 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Misia u mnie:)czyli tymczasów 5.

chociaż to mają :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ale i tak szkoda miśków :(
Miejmy nadzieję,że reszta ma tylko załzawione oczka,nic więcej się nie dzieje :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Post » Śro sie 03, 2011 16:38 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Misia u mnie:)czyli tymczasów 5.

Anna61 pisze:Miśka brzydal jeden. :twisted: :wink:

Obrazek

No, ja nie wiem, czy rzeczywiście brzydal :roll: :wink:

Byłabym raczej odmiennego zdania :1luvu: :lol:

mb

Post » Śro sie 03, 2011 19:18 Re: Czy nadejdzie lepsze jutro? Misia u mnie:)czyli tymczasów 5.

Ja wysiadam... :(

Zobaczcie tą biedną kocinkę :cry:
Miała dzisiaj też zabieg na te oczka i za miesiąc znowu ja czeka operacja, bo trzeba spróbować aby mogła widzieć chociaż przez tak zwane mleko, ale niestety gwarancji nie ma.
Kotka szuka odpowiedzialnego domku, domku odpowiedzialnego i świadomego jej kalectwa.

Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

i ta druga kotka-matka
Obrazek

Obie kotki po sterylizacji czują się dobrze.
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]