Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EwKo pisze:
Właśnie wróciłyśmy z Saba od moich rodziców. Ale jazzzda!Przypominam, że mają dwa psy
![]()
Tata wyszedł z dobytkiem na spacer, kiedy stałam pod blokiem, coby do pierwszego niucha doszło na gruncie neutralnym. Tojflowi lekutko się półskunks nad ogonem najeżył, ale dał chłopak radęSaba oczywiście wzorcowo prezentowała brzuchol przed Misią, Tojflem i sierściem sąsiadów
Potem poleźliśmy do mieszkania: Sabiszon się rozejrzał... no i czekaliśmy na powrót gospodarzy.
Tojfel był twardy, wyszedł z założenia, że jeśli czegoś nie widzi, to to nie istnieje, tak? : Pies nowy? jaki pies? tu pies? Ale nie: TU pies? Gdzie? Eeee tam, w konia mnie robisz, piłkę daj, nie ma psa żadnegoMisia z kolei nie odstępowała Saby na krok, niczym pies pasterski towarzyszyła wiernie, a kiedy nowa oddaliła się nadto od pokoju gościnnego - zapędzała ją z powrotem
![]()
Szczeknięcie było jedno: rzuciłam piesom ich zabawki, w tym tojflowego lewka. Właściwie to już lewkowy zezwłok bardziej, no ale na upartego... ujdzie. Saba olała gadżety sikiem prostym: nie będzie się rozpraszać, a co! Ale! Kiedy do lewka podeszła Misia, żeby go sobie zabrać... Kto szczeknął, że NIE WOLNO ZABIERAĆ! SŁYSZY?! No?![]()
I Misia, która do tej pory była szefową, grzecznie odeszłaBez mruknięcia
Ta Misia, która jako jedyna radzi sobie z humorami Tojfla i orze nim, jak chce
![]()
Potem się zrobiło jeszcze lepiej: mama wyszła z pokoju, Saba podyrdała za nią, Misia za Sabą, a Tojfel wykorzystał okazję i wystrzelił spod stołu z szybkością normalnie błyskawicy, capnął lewka i zaszył się z nim pod stołem![]()
I tak mniej więcej przebiegało pierwsze psio-jamnicze spotkanie na szczycie![]()
Misia po zabiegu czyszczenia ząbków czuje się świetnieMuszę podpytać, czy ludzkimi się nasz wet też zajmuje, to bym zaraz po kotach w piątek na stół się kładła
EwKo pisze:
Słuchajcie, ja wiem, że to może zabrzmieć głupio i że pewnie tylko to przypadek, ale... nie jestem pewna, czy Saba nie korzysta z kociej kuwety...
Myszka.xww pisze:a jak się czuje Woland?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jefferynag i 54 gości