Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewung pisze:jak coś to będziemy się starać trasę Opole - Wrocław załatwić -choćbym pociągiem miała je przewieźć
ale TŻ zawsze chętny do pomocy więc nawet jakby trzeba specjalnie pojechać to wierzę że da się zrobić
jessi74 pisze:zaraz powklejam link do wątku u dziewczyn z Warszawy, myślę że znajdzie się ktos kto kotki przetrzyma, ja mam duży transporter, w razie czego służę, tylko komu przekazać, jeśli faktycznie yosia jeździ to ona mogłaby wziąć ode mnie
koteczki wyaptrzyła natasza25, razem pomagamy kotkom i dała mi znać że mogłbyśmy im dać dt![]()
aha, jeszcze jedno, nie mam czasu czytać całego wątku, czy kotki sa zdrowe? jeśli tam, czy mogłyby zostać zaszczepione przed wyjazdem? u nas duża rotacja kotków, byłoby dla nich bezpieczniej
Gibutkowa pisze:Student Łukasz jest właśnie w Warszawie. Kułko dowie się kiedy będzie wracał
Gibutkowa pisze:Student Łukasz jest właśnie w Warszawie. Kułko dowie się kiedy będzie wracał
natasza25 pisze:Gibutkowa pisze:Student Łukasz jest właśnie w Warszawie. Kułko dowie się kiedy będzie wracał
Jak Gibutek na watku... to transport musi się znależć
jessi74 pisze:natasza25 pisze:Gibutkowa pisze:Student Łukasz jest właśnie w Warszawie. Kułko dowie się kiedy będzie wracał
Jak Gibutek na watku... to transport musi się znależć
tak, Edyta potrafi![]()
ale teraz powinna nazywać się Giutkowa-Mieciowa
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 110 gości