KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2010 1:06 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Cindy pisze:Nie uwierze, ze kazda z nas czy jakikolwiek inny czlowiek o dobrym sercu - bedac dzieckiem zdolny bylby do takaich czynow :roll:

Nie porównuję tego do zachowań z tego filmu ale ja mając jakieś 2 latka , o mały włos a wydłubałabym kotkowi oczy :cry:
Myślałam że to koraliki :evil:
Nigdy wcześniej nie przejawiałam jakiś sadystycznych skłonności, dlatego wolno mi się było bawić ze wszystkimi kotami w domu
nawet tymi najmniejszymi.
Dobrze że kociak zaskrzeczał co zwróciło uwagę mojego ojca.
Kot został mi zabrany, wytłumaczono mi na spokojnie że to oczka,że boli itd
po czym ........pomaszerowałam do domku dla kotów po "koraliki" :evil:
Wtedy mama lekko wsadziła mi palec do oka- zaszczypało ,zabolało i od tego czasu już nie chciałam koralików :mrgreen:
Nie pamiętam tego zajścia, wiem o nim z opowieści moich rodziców.
Do dziecka trzeba mieć ograniczone zaufanie bo jego pomysłowość i ciekawość jest nieograniczona. :roll:
Ostatnio edytowano Czw gru 30, 2010 12:42 przez Viveron, łącznie edytowano 1 raz

Viveron

Od: Wto sie 03, 2010 22:09

Post » Czw gru 30, 2010 1:07 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

AnielkaG pisze:ktoś wie jakie sąwarunki w krakowskim schronie?[/b]

Z tego co wiem, warunki w krakowskim schronie są niezłe. I jest sensowna współpraca z wolontariuszami, którzy robią na miejscu dużo dobrego.

mrr

Od: Czw gru 11, 2008 17:48

Post » Czw gru 30, 2010 1:08 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

tez popieram nagonkę na tego zwyrodnialca i zwyrodniałą rodzinkę. I na pikietę jak trzeba będzie tez pojadę.

Dzwoniła do mnie babka z Tvn-u z Uwagi... Po rozmowie zapytała czy zgodzę się wystąpić w materiale w Uwadze o tym zdarzeniu... Zgodziłam się. Do kogo jeszcze dzwoniła?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw gru 30, 2010 1:08 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Kotika, wlasnie, kazdy NORMALNY rodzic by sie zastanowil co jest przyczyna takiego strachu.
Poza tym, kot z nagrania byl opuchniety i obolaly, a jeden z psow ma jakis uraz nogi (przed chwila czytalam i nie pamietam...)
Ja codziennie swoim kotom ogladam pazurki i zeby (bo zabkuja), a tacy ..... nie zauwazyli takich obrazen ?

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Czw gru 30, 2010 1:26 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Catnaperka pisze:tez popieram nagonkę na tego zwyrodnialca i zwyrodniałą rodzinkę. I na pikietę jak trzeba będzie tez pojadę.

Dzwoniła do mnie babka z Tvn-u z Uwagi... Po rozmowie zapytała czy zgodzę się wystąpić w materiale w Uwadze o tym zdarzeniu... Zgodziłam się. Do kogo jeszcze dzwoniła?

Daj znać jak będziesz wiedzieć kiedy będzie :)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw gru 30, 2010 1:33 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

No dam, dam ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw gru 30, 2010 2:09 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Dziewczyny może ślepa jestem,ale gdzie jest link do petycji?
Widziałam kilka wpisów "podpisane",ale link w natłoku mi umknął.
Może go ktoś podać i najlepiej jakby wrzucony był wielkimi literami do 1 postu.

Miałam pisać treść petycji,ale ktoś ją już zrobił-od nas z forum?

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Czw gru 30, 2010 2:24 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

niki2117 pisze:Dziewczyny może ślepa jestem,ale gdzie jest link do petycji?
Widziałam kilka wpisów "podpisane",ale link w natłoku mi umknął.
Może go ktoś podać i najlepiej jakby wrzucony był wielkimi literami do 1 postu.

Miałam pisać treść petycji,ale ktoś ją już zrobił-od nas z forum?

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=6231

:D

Pozdrawiam

PariahSoul

Od: Wto gru 28, 2010 23:54

Post » Czw gru 30, 2010 2:41 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot chyba przeżył!

ja_ana pisze:YennaM: a co do zabierania dzieciaka, to zgodzę się z Tobą. Malec wiedział co robi, nie zdawał sobie jednak sprawy z powagi czynu, jego konsekwencji i tego, że to po prostu złe. Zabieranie go pogorszy sytuację. Inną rzeczą jest to, że pozostanie w tej rodzinie może doprowadzić do poważnych zaburzeń i w gruncie rzeczy może wyrosnąć z niego osoba, delikatnie mówiąc, niebezpieczna dla otoczenia...

I oczywiście my jako forum i reszta internautów wezmiemy małego od jego rodziny i będziemy wychowywać w miłosci :evil:
Ludzie, zastanówcie się nad tym, co piszecie. :evil:

Takie dzieci są biedne i nie jest to ich wina, tylko rodziców, którzy ich wychowali.
My nie mamy i nie będziemy mieli wpływu na sąd i konsekwencje, jakie poniesie ta rodzina.
Zajmijmy się zwierzętami, które zostały skrzywdzone i tylko nimi, a nie całą resztą.
Ostatnio edytowano Czw gru 30, 2010 3:53 przez anna57, łącznie edytowano 1 raz
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Czw gru 30, 2010 3:11 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

nie wiem czy mi sie wydaje, ale na tej zagranicznej stronie poruszonej tymi sadystami ktos chyba udostepnil dane tego goscia lacznie z numerem telefonu i zdjeciem ( screen z facebook'a) http://anarchology.org/index.php?topic=20225.0

a tutaj chyba kolejny film z serii http://www.sadistic.pl/sebus-sadysta-vt56961.htm tym razem nie ma w nim az takiego sadyzmu, ale jest chyba inny narrator w tle ...
Ostatnio edytowano Czw gru 30, 2010 4:00 przez QagaQ, łącznie edytowano 2 razy

QagaQ

Od: Pt paź 31, 2008 10:57

Post » Czw gru 30, 2010 3:37 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

To wszystko już było,a tak w ogóle obsmarowany tam jest niewinny człowiek.Autor filmu ma 15 lat,a mały sadysta 3 lata.W tej kwestii wszystko wyjaśnione.Filmik o "Sebusiu" też już był widziany,a narratorem jest "mądra" mamusia.

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Czw gru 30, 2010 3:39 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

QagaQ pisze:nie wiem czy mi sie wydaje, ale na tej zagranicznej stronie poruszonej tymi sadystami ktos chyba udostepnil dane tego goscia lacznie z numerem telefonu i zdjeciem ( screen z facebook'a) http://anarchology.org/index.php?topic=20225.0

a tutaj chyba kolejny film z serii http://www.sadistic.pl/sebus-sadysta-vt56961.htm tym razem nie ma w nim az takiego sadyzmu, ale jest chyba inny narrator w tle ...

To nie ten przecież :| Żal mi faceta, musi przeżywać straszne chwile... Nie tylko on, także inny Paweł S. (sharki1200 - również niewinny). Tej machiny nie zatrzymamy tak łatwo, ci chłopcy mają przesrane :( Ludzie nie zastanawiając się rozpowcszechniają czyjeś dane, nie pomyślą nawet przez chwilę - co, jesli ich własciciel jest niewinny? To przerażające. I ci ludzie myślą, że zrobili dobry uczynek...
Obrazek KAJTUŚ <3 05.02.2003 - 21.07.2023 [*] Jeszcze się kiedyś spotkamy! Obrazek FRODO <3 25.02.2003-18.08.2013 ['] Na zawsze pozostaniesz w naszych sercach!

alahari

Od: Czw kwi 03, 2003 19:25

Post » Czw gru 30, 2010 4:02 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

ehhh niestety widac, ktos postanowil wykorzystac okazje, zeby zrobic nieprzyjemnosci jakiemus nielubianemu znajomemu, albo zrobil to 'dla zabawy', szkoda, ze nawet takie sytuacje staja sie dla kogos dobrym pretekstem do glupich zartow :/

QagaQ

Od: Pt paź 31, 2008 10:57

Post » Czw gru 30, 2010 6:09 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

Link do artykułu z Gazety Krakowskiej: http://www.gazetakrakowska.pl/stronaglo ... ,id,t.html

cytat: "- Chłopak nie zdawał sobie sprawy z tego, co robi i do czego namawia brata. Traktował to jak zabawę - mówi Dariusz Nowak, rzecznik małopolskiej policji. "

Ale przyjął linię obrony :evil: Przecież to kpina :evil:
Balbinka => ObrazekCelinka => Obrazek Obrazek

bemka

Od: Śro wrz 23, 2009 22:38

Post » Czw gru 30, 2010 6:10 Re: KOT z YT. Sprawca złapany! Kot żyje, jest w schronie w KRK!

PariahSoul pisze:Co do pięciu postów powyżej: POPIERAM :twisted:
Walczę dalej z hackerami z 4chana i innymi internautami, chcę mieć dane osobowe tej zwyrodniałej rodziny (tak RODZINY - bo to nie zabawy dzieciaków, rodzice dobrze o tym wiedzieli, przyzwalając i nie karząc dzieciaków)
Chcę by ich dane zalały internet, foty poszły na portale i demotywatory, profile z NK zostały zalane oburzeniem, by nie mogli wyjść spokojnie na ulicę nie obawiając się zemsty... żeby poczuli się tak bezradnie jak te futrzaki... Chcę ich wirtualnie NAPIĘTNOWAĆ... a co kto w realu zrobi, mnie nie interesuje.. każdy odpowiada za swoje czyny, ŻAL mi ich nie będzie, a jeszcze wspomogę finansowo w wynajęciu dobrego adwokata sprawcę jakiś czynów niemoralnych...
Na tyle jestem oburzony ochroną danych osobowych w Polsce i wyrokami w takich sprawach...

link do info o kotkach dla poszukujących: http://ktoz.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?477639

Pozdrawiam

BRAWO! POPIERAM WSZYSTKIM CZYM UMIEM! TAK WŁAŚNIE TRZEBA!

bemka pisze:Link do artykułu z Gazety Krakowskiej: http://www.gazetakrakowska.pl/stronaglo ... ,id,t.html

cytat: "- Chłopak nie zdawał sobie sprawy z tego, co robi i do czego namawia brata. Traktował to jak zabawę - mówi Dariusz Nowak, rzecznik małopolskiej policji. "

Ale przyjął linię obrony :evil: Przecież to kpina :evil:

A polski sąd uzna że to prawda i umorzy sprawę po czym odda im zwierzęta... OT POLSKA. KRAJ POJEBÓW.
Pytanie. Czy możemy coś zrobić? Jak to zmienić? Sami prawników wynajmować by próbowali coś zmienić pismami? Bo wiadome jest co to dla tego 15latka. Ekstra jazda przed kumplami lata będzie się chwalił jaki z niego kozak...
Ostatnio edytowano Czw gru 30, 2010 6:25 przez Tal-Rash, łącznie edytowano 1 raz
Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. -George Bernard Shaw

Tal-Rash

Od: Śro kwi 22, 2009 12:53

[poprzednia][następna]