Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
krynia08 pisze:teraz moje psy mnie zjedząbo nie ma jak jechac po papu
krynia08 pisze::mrgreen: jutro rodzina dowieziejest masakra ja nie wyjade jak sie nie ociepli chociaz 1 dzień na +
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:teraz moje psy mnie zjedząbo nie ma jak jechac po papu
No tak, one takie lubią
pucio79 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:teraz moje psy mnie zjedząbo nie ma jak jechac po papu
No tak, one takie lubią
żeby dla kotów coś zostało
krynia08 pisze:W mieście to wiadomo ,SKLEP NA TELEFON a tu jest d..... koty mają wor 10 kilo persianaale piasek sie kończy i na sedes będą zmuszone zrobić
krynia08 pisze:W mieście to wiadomo ,SKLEP NA TELEFON a tu jest d..... koty mają wor 10 kilo persianaale piasek sie kończy i na sedes będą zmuszone zrobić
AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:W mieście to wiadomo ,SKLEP NA TELEFON a tu jest d..... koty mają wor 10 kilo persianaale piasek sie kończy i na sedes będą zmuszone zrobić
Zaczynaj naukę sikania!
krynia08 pisze:AniaWrocław pisze:krynia08 pisze:W mieście to wiadomo ,SKLEP NA TELEFON a tu jest d..... koty mają wor 10 kilo persianaale piasek sie kończy i na sedes będą zmuszone zrobić
Zaczynaj naukę sikania!
dziś dostalam zębiskami od Fuksa za próbę obciecia paznokci to ja nie wiem jak to bedzie z sedesemnie lubie persów
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Tundra i 77 gości