Co do cycków to moja Duża też czasem krzyczy na nas i małego Dużego, żebyśmy jej nie ugniatali bo sie spłaszczą -ale ja nie wiem o co biega, ja tam tylko 2 poduszki widzę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Joanna KA pisze:aaaaa... już myślałam, że to jakieś ukryte znaczenie, a ja gamoń nie wiem co to znaczy![]()
i nawet zaczęłam szukać po necie i znalazłam jedno znaczenie imienia Shila = kamień
co nawet by i trochę do niej pasowało, bo siedzi za łóżkiem i się nie rusza... jak kamień
ale to przecież stan przejściowy, bo za niedługi czas Shilla będzie bardzo ruchliwym, towarzyskim i myziastym koteckiem
zuzia96 pisze:Rudisiu, jesteś SUPER towarzyskim koteckiemprzecież we dwóch się zmieścicie, a do tego jak cieplutko
![]()
zuzia96 pisze: A Ty Duża co się tak o ten biust boisz, hę? Rudiś przecież mięciutki, nie wgniecie Ci go za bardzo
Joanna KA pisze:Rudiś towarzyskim koteckiem jest!
ale to podobno Jamesik zwiał jak się Rudiś do niego "przytulił"
Joanna KA pisze:Wiesiu, byłam dzisiaj w schronie i przekazałam Tatianie-Ruru podarunki od Ciebie.
braki kocykowe - uzupełniłam![]()
wszystko zostało rozdysponowane wg potrzeb![]()
podziękowania bardzo gorące dla Ciebie![]()
Joanna KA pisze:Shillusia bardzo wypłoszona![]()
poszłam przed chwilą do niej i próbowałam troszkęnamówić na wyjście... bardzo się wystraszyła i uciekała z jednej kryjówki do drugiej... strasznie mi jej żal...
jestem trochę załamana, że ona aż tak się boi...![]()
Joanna KA pisze:a Rudiś luzak w ogóle się niczym nie przejmuje. a to pośpi, a to się pobawi, a to wejdzie na kolanka, a to łańcuszek mi podziamie![]()
strasznie słodki z niego kotuś![]()
dzisiaj na chwilkę weszłam do lecznicy, coby podpytać o to jego oczko. Ania-Zmienniczka stwierdziła, że jeżeli tej wydzieliny nie ma dużo, oko nie jest zalepione, to tylko czyścić, przemywać i na razie nie kombinować. kupiłam beta-glukan i mam mu podawać na wzmocnienie. w środę lecznica czynna, więc postaram się podjechać i go pokazać.
oprócz tego Szejnusię chcę zaszczepić i zaczipować... a to może od razu Rudego też "czipnę"
no zobaczymy. TŻ ma być w domu, to powinno udać się to wszystko załatwić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości