Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kolendra_ pisze:Iza, dziekuje za pw, przepraszam nie moge niestety odpowiedziec, bo za krotko jestem uzytkownikiem miau, ta funkcja u mnie nie dziala. Nie dostalam jeszcze konta. Poczekam cierpliwie. Moze ktos moglby podeslac. Dostep do banku bede miala w poniedzialek rano.![]()
usciski.
kolendra_ pisze:Dzieki Skarbonka za konto ! W poniedzialek rano dopadne do konta
skarbonka pisze:Kochani Iza musiała pożyczyć 320zł na pakiet Josery 24kg karmy bo koty nie maja suchego jedzonka, a niestety w tym ani następnym miesiącu prawdopodobnie nie będzie możliwości zakupu poprzez Vive! Mamy za duży minus. Teraz musimy zdobyć środki żeby oddać za zamówioną karmę. Bardzo prosimy, o pomoc w uregulowaniu zadłużenia.
wanilia03 pisze:skarbonka pisze:Kochani Iza musiała pożyczyć 320zł na pakiet Josery 24kg karmy bo koty nie maja suchego jedzonka, a niestety w tym ani następnym miesiącu prawdopodobnie nie będzie możliwości zakupu poprzez Vive! Mamy za duży minus. Teraz musimy zdobyć środki żeby oddać za zamówioną karmę. Bardzo prosimy, o pomoc w uregulowaniu zadłużenia.[/quo
Ja przelałam w tym miesiącu tylko tyle ile mogłam bo niestety miałam nieoczekiwane wydatki związane z zdrówkiem swojego kota , a jeszcze dokarmiam parę bezdomniakówwięc dużo tego nie przelałam ale w lipcu wyślę dużo karmy Josera. Bardzo mi przykro że Iza musi się zapożyczać aby kotki miały co jeść
skarbonka pisze:skarbonka pisze:Kochani Iza musiała pożyczyć 320zł na pakiet Josery 24kg karmy bo koty nie maja suchego jedzonka, a niestety w tym ani następnym miesiącu prawdopodobnie nie będzie możliwości zakupu poprzez Vive! Mamy za duży minus. Teraz musimy zdobyć środki żeby oddać za zamówioną karmę. Bardzo prosimy, o pomoc w uregulowaniu zadłużenia.
na konto Izy wpłynęły następujące wpłaty:
kasia1568 30zł![]()
wanilia03 40zł![]()
za co pięknie dziękujemy![]()
pozostało na minusie 250zł
kolendra_ pisze:Ja zgodnie z obietnicą, wczoraj zaczęłam dzień od kontaktu z bankiem i 'cosik' wysłałam
skarbonka pisze:skarbonka pisze:Kochani Iza musiała pożyczyć 320zł na pakiet Josery 24kg karmy bo koty nie maja suchego jedzonka, a niestety w tym ani następnym miesiącu prawdopodobnie nie będzie możliwości zakupu poprzez Vive! Mamy za duży minus. Teraz musimy zdobyć środki żeby oddać za zamówioną karmę. Bardzo prosimy, o pomoc w uregulowaniu zadłużenia.
na konto Izy wpłynęły następujące wpłaty:
kasia1568 30zł![]()
wanilia03 40zł![]()
za co pięknie dziękujemy![]()
pozostało na minusie 250zł
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 62 gości