PRYMULKA..KRETKA!! :(( nim będzie za późno..sch.Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 15, 2010 11:56 Re: Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź-Duduś w DOMU!

CatAngel pisze:
ruru pisze:Kolejny kot po zmarłym...ERNEST, tego nie robi się kotu,
a jednak
spojrzałam w głąb boksu i zobaczyłam tylko wielkie zielone oczy
nieruchome, przerażone
i wielkie puchate kocie nieszczęście,
przytulony do kosza, struchlały, nie je, nie pije ze strachu się ślini :( :( :(
tylko, czasem kiedy go powolutku głaskać, zamyka oczka i zapomina,
cichutko zaczyna mruczeć..
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

Tatianko masz może jakieś informacje o nim na FB go dam :) biedny :(

Tylko może tyle, że ma 3 lata, jest kastratem- juz był wykastrowany jak przyszedł
na oko wygląda zdrowo, jeszcze.
Wiem że sforsował- wydrapał dziurę w drzwiach
nie wiem jak to zrobił
i uciekł ze szpitalika,
tak był zdeterminowany :( :(
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon lis 15, 2010 12:33 Re: Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź-Duduś w DOMU!

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon lis 15, 2010 12:35 Re: Prymulka...nim będzie za późno...sch. Łódź-Duduś w DOMU!

Dzięki Aniołku wielkie! :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pon lis 15, 2010 14:28 Re: PTYMULKA, ERNEST:((...nim będzie za późno...sch. Łódź

Szalony Kot pisze:Bidulek...
A w temacie macie błąd, Prymulkę przemianowaliście ;)

;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Pon lis 15, 2010 22:27 Re: PRYMULKA, ERNEST:((...nim będzie za późno...sch. Łódź

Matko, co się jednego wyciągnie, pojawia się następny :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lis 15, 2010 22:42 Re: PRYMULKA, ERNEST:((...nim będzie za późno...sch. Łódź

Ernest
Obrazek

Prymulka
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pon lis 15, 2010 22:51 Re: PRYMULKA, ERNEST:((...nim będzie za późno...sch. Łódź

Zielonookie piękności, bezdomne piękności :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lis 15, 2010 23:53 Re: PRYMULKA, ERNEST:((...nim będzie za późno...sch. Łódź

Patrzę w oczy Prymulce, patrzę w oczy Ernestowi i wyje, wyje z bezsilności! To już za długo trwa, to nie tak miało być :(
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto lis 16, 2010 0:18 Re: PRYMULKA, ERNEST:((...nim będzie za późno...sch. Łódź

Bo nie toleruje innych kotów. Podobno szalała już jak inny kot był obok w innej klatce.
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Post » Wto lis 16, 2010 9:45 Re: PRYMULKA, ERNEST:((...nim będzie za późno...sch. Łódź

czy poprosiłyście może o banerek dla Ernesta? tak mi go strasznie szkoda.... :cry:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Wto lis 16, 2010 13:11 Re: PRYMULKA, ERNEST:((...nim będzie za późno...sch. Łódź

Prymulka teraz została przeniesiona
do klatki w szpitaliku, ma tam więcej miejsca
i nie widzi żadnych kotów..

zrobię banerek Ernestowi
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Wto lis 16, 2010 13:18 Re: PRYMULKA, ERNEST:((...nim będzie za późno...sch. Łódź

dziewczyny,przepraszam,co z Zosią?Jaka jest w tej chwili jej syt?
Bo przekopuję wątek ale nie mogę się dokopac...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 16, 2010 13:25 Re: PRYMULKA, ERNEST:((...nim będzie za późno...sch. Łódź

Właśnie przeczytałam wątek od 61 strony. Cieszy domek Dudusia vel Makarego. Szkoda tylko, że nie udało się znaleźć wspólnego mieszkanka dla obydwu chłopaków: Kubusia i Dudusia. Sądzę, że takie rozwiązanie byłoby dla nich najlepsze, bo nawzajem by się wspierały w "żałobie" po zmarłych właścicielach i pewnie szybciej aklimatyzowały. Piszcie koniecznie, co z Kubusiem, jak jego dalsze losy, po rozdzieleniu z Dudusiem. No i nieszczęścia - Ernest, Kózka i Prymulka. Oby jakiś dobry duch czuwał nad biedakami. Mocno, mocno zaklinam przeznaczenie, by wyprostowało pogmatwane dotąd ścieżki ich życia. Niech doświadczą teraz podwójną dawkę szczęścia za wszystko, co wycierpiały. Zaklinajcie! Jak wszyscy razem intensywnie będziemy o tym myśleć, na pewno wyczarujemy im ciepłe, kochające domy. Szacunek i ogromne dziękuję dla wszystkich zaangażowanych w prostowanie zwierzęcych losów. Dzięki takim osobom jak Wy, powraca wiara w człowieczeństwo :1luvu:
Złości mnie, że nie mam większego domu, większych dochodów - wzięłabym do siebie wszystkie. Póki co jestem w posiadaniu 3 psów, 4 świnek morskich, jeża i 6 kotów + jeden maluch na aklimatyzacji. Ogromnie tęsknię za zaginionym kocurkiem Pumą i modlę się, żeby tam gdzie jest, trafił na takich ludzi jak Wy, którzy przytulą i pomogą mu. Planuję powiększyć stado o Bolusia - bohatera innego wątku. Tam się już zdeklarowałam. Jeżeli los sprawi, że Boluś jednak pozostanie "dzikuskiem" na wolności (taka opcja jest też brana pod uwagę) lub karmicielki uznają, że w innym domku niż mój będzie mu lepiej, z całą pewnością zgłoszę się po któregos bidulka - Kubusia lub Kózkę (bo Prymulka, jak piszecie nie może trafić do zakoconego domu). Uff... ale się rozpisałam :o Pozdrawiam wszystkich zakoconych :kotek:

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

[poprzednia][następna]