Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Formica pisze:Kocięta z Gliwic odpadają, bo to karmicielka dokarmiałą kotkę i wie czyje maluchy są.
A w Halembie 1 podobno rodzina po śmierci pewnej Pani, przyniosła jej dwa koty na cmentarz i tam zostały. Biały kocurek z łątką czarną i czarny z obróżką. Są tam dokarmiane.
Formica pisze:Kocięta z Gliwic odpadają, bo to karmicielka dokarmiałą kotkę i wie czyje maluchy są.
A w Halembie 1 podobno rodzina po śmierci pewnej Pani, przyniosła jej dwa koty na cmentarz i tam zostały. Biały kocurek z łątką czarną i czarny z obróżką. Są tam dokarmiane.
anabelp pisze:...ciekawe jak się czuje malutkie, chudziutkie pingwiniątko, chwiejące się na nogach, kociątko podrzucone Ice. Widziałam je kiedy zabierałam z tego miejsca kotkę. Było dużo młodsze od moich kociaczków, a... maluszki wyglądały identycznie...biedak, nie daje mi to spokoju ...
...i ta drobinka, anorektyczka, czarna kotka Ivo, starsza koteczka , która musiała odejść w tym domu. Jej pani widziała, że kotka od wielu dni źle wygląda mimo to pozwoliła na cierpienie zwierzątka, patrzyła spokojnie na jej śmierć, która trwała kilka dni...jeśli nawet nie mogła już pomóc w leczeniu, to chociaż powinna pozwolić odejść jej godnie, bez zbędnego cierpienia..bardzo mi koteńki szkoda, była taka chudziutka, a gdy odchodziła ważyła 1kg...
...i mały koteczek Staś, przyniesiony do tego domu jako zdrowy, zadbany ...co się stało z tym kotkiem Iko???? też został wyadoptowany??? , ja wiem, co się z nim stało...
BOZENAZWISNIEWA pisze:A ja chciałabym sie zapytac co robia osoby jakie tam koty wydały, bo jedna na pewno twierdzi,ze nie ma mozliwosci kota nigdzie zabrac, a wczoraj proponuje DT innemu kotu..tak gwoli złośliwości.
mar9 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:A ja chciałabym sie zapytac co robia osoby jakie tam koty wydały, bo jedna na pewno twierdzi,ze nie ma mozliwosci kota nigdzie zabrac, a wczoraj proponuje DT innemu kotu..tak gwoli złośliwości.
![]()
![]()
Witt-1981 pisze:Zofia&Sasza pisze:
Proszę, nie rób tego
słuchaj w co Ty kobieto grasz ze mną!? jeśli piszesz do mnie na priva to pisz na priva, tak się zresztą ze mną umówiłaś a i jeszcze przypominam jeśli koty nie znajdą domu to tak jak weterynarz radził znajdą się ale w schronisku a tego z całego serca chcę uniknąć!!! ale jeśli nie będzie już innego ratunku tak też się stanie:( byłem na tym wątku stek bzdur, kłamstw, mieszania brudów i ataków czyli norma Forum Miau tak zresztą było w przypadku wątku Rudaska i dziewczyny która atakowana na tym forum popełniła samobójstwo!
Ps. Adoptujesz moją dwójkę kotów którą wcześniej uratowałem od bezdomności i śmierci !? czekam z niecierpliwością na wszelakie propozycje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości