Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 25, 2010 18:36 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Kocięta z Gliwic odpadają, bo to karmicielka dokarmiałą kotkę i wie czyje maluchy są.
A w Halembie 1 podobno rodzina po śmierci pewnej Pani, przyniosła jej dwa koty na cmentarz i tam zostały. Biały kocurek z łątką czarną i czarny z obróżką. Są tam dokarmiane.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Nie lip 25, 2010 18:43 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Formica pisze:Kocięta z Gliwic odpadają, bo to karmicielka dokarmiałą kotkę i wie czyje maluchy są.
A w Halembie 1 podobno rodzina po śmierci pewnej Pani, przyniosła jej dwa koty na cmentarz i tam zostały. Biały kocurek z łątką czarną i czarny z obróżką. Są tam dokarmiane.

Myślałam,że to małe kotki te z halemby...

ja widziałam dzisiaj tego białego z czarną łatką,ale z daleka,myślałam,że dziki jest.

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Nie lip 25, 2010 18:43 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Formica pisze:Kocięta z Gliwic odpadają, bo to karmicielka dokarmiałą kotkę i wie czyje maluchy są.

Myślałam,że to małe kotki te z halemby...

ja widziałam dzisiaj tego białego z czarną łatką,ale z daleka,myślałam,że dziki jest.

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Nie lip 25, 2010 19:46 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

...ciekawe jak się czuje malutkie, chudziutkie pingwiniątko, chwiejące się na nogach, kociątko podrzucone Ice. Widziałam je kiedy zabierałam z tego miejsca kotkę. Było dużo młodsze od moich kociaczków, a... maluszki wyglądały identycznie...biedak, nie daje mi to spokoju ...
...i ta drobinka, anorektyczka, czarna kotka Ivo :cry: , starsza koteczka , która musiała odejść w tym domu. Jej pani widziała, że kotka od wielu dni źle wygląda mimo to pozwoliła na cierpienie zwierzątka, patrzyła spokojnie na jej śmierć, która trwała kilka dni...jeśli nawet nie mogła już pomóc w leczeniu, to chociaż powinna pozwolić odejść jej godnie, bez zbędnego cierpienia..bardzo mi koteńki szkoda, była taka chudziutka, a gdy odchodziła ważyła 1kg...
...i mały koteczek Staś :cry: , przyniesiony do tego domu jako zdrowy, zadbany ...co się stało z tym kotkiem Iko???? też został wyadoptowany??? , ja wiem, co się z nim stało...

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Nie lip 25, 2010 20:26 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Ivo to chyba jedna z najstarszych kotów IKA6, faktycznie nie żyje?????
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie lip 25, 2010 20:50 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

anabelp pisze:...ciekawe jak się czuje malutkie, chudziutkie pingwiniątko, chwiejące się na nogach, kociątko podrzucone Ice. Widziałam je kiedy zabierałam z tego miejsca kotkę. Było dużo młodsze od moich kociaczków, a... maluszki wyglądały identycznie...biedak, nie daje mi to spokoju ...
...i ta drobinka, anorektyczka, czarna kotka Ivo :cry: , starsza koteczka , która musiała odejść w tym domu. Jej pani widziała, że kotka od wielu dni źle wygląda mimo to pozwoliła na cierpienie zwierzątka, patrzyła spokojnie na jej śmierć, która trwała kilka dni...jeśli nawet nie mogła już pomóc w leczeniu, to chociaż powinna pozwolić odejść jej godnie, bez zbędnego cierpienia..bardzo mi koteńki szkoda, była taka chudziutka, a gdy odchodziła ważyła 1kg...
...i mały koteczek Staś :cry: , przyniesiony do tego domu jako zdrowy, zadbany ...co się stało z tym kotkiem Iko???? też został wyadoptowany??? , ja wiem, co się z nim stało...

Koszmar :evil: Ciekawa jestem ile z tych 120 "wyadoptowanych" kotów podzieliło los tych wymienionych trzech.
Biedna Ivo :( Nie zapewniono jej nawet godnej śmierci. Zresztą - w tym "dt" nie istnieje chyba nawet takie pojęcie.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Nie lip 25, 2010 21:04 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

...tak, Ivo nie żyje:(

anabelp

Post » Pon lip 26, 2010 0:25 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

:strach: juz chyba najwyzszy czas powaznie zainteresowac odpowiednie organy ta sprawa :(

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pon lip 26, 2010 7:32 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

gwoli uczciwości chciałam sprostować: dowiedziałam sie, że Ika6 nie mieszka w dzielnicy Halemba, przepraszam, nie doczytałam :oops:
a kotów z cmentarza i tak żal, o ile w ogóle jeszcze żyją bo z opisu Justyny nie wygląda to miejsce na bezpieczne do bytowania dla kotów
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lip 26, 2010 9:07 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

A ja chciałabym sie zapytac co robia osoby jakie tam koty wydały, bo jedna na pewno twierdzi,ze nie ma mozliwosci kota nigdzie zabrac, a wczoraj proponuje DT innemu kotu..tak gwoli złośliwości.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lip 26, 2010 12:16 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

To samo pytanie ciśnie mi się na usta :?
Obrazek
Tęsknię za tobą moja Kruszynko :(

millkaj

Od: Śro lut 25, 2009 14:25

Post » Pon lip 26, 2010 12:31 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:A ja chciałabym sie zapytac co robia osoby jakie tam koty wydały, bo jedna na pewno twierdzi,ze nie ma mozliwosci kota nigdzie zabrac, a wczoraj proponuje DT innemu kotu..tak gwoli złośliwości.

:?: :?: :?:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon lip 26, 2010 12:46 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

mar9 pisze:
BOZENAZWISNIEWA pisze:A ja chciałabym sie zapytac co robia osoby jakie tam koty wydały, bo jedna na pewno twierdzi,ze nie ma mozliwosci kota nigdzie zabrac, a wczoraj proponuje DT innemu kotu..tak gwoli złośliwości.

:?: :?: :?:

A właśnie... Ciekawe.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon lip 26, 2010 16:48 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Kolejne koty w drodze do IKI 6 :(

Witt-1981 pisze:
Zofia&Sasza pisze:
Proszę, nie rób tego :(

słuchaj w co Ty kobieto grasz ze mną!? jeśli piszesz do mnie na priva to pisz na priva, tak się zresztą ze mną umówiłaś a i jeszcze przypominam jeśli koty nie znajdą domu to tak jak weterynarz radził znajdą się ale w schronisku a tego z całego serca chcę uniknąć!!! ale jeśli nie będzie już innego ratunku tak też się stanie:( byłem na tym wątku stek bzdur, kłamstw, mieszania brudów i ataków czyli norma Forum Miau tak zresztą było w przypadku wątku Rudaska i dziewczyny która atakowana na tym forum popełniła samobójstwo!

Ps. Adoptujesz moją dwójkę kotów którą wcześniej uratowałem od bezdomności i śmierci !? czekam z niecierpliwością na wszelakie propozycje

To cytat z wątku - viewtopic.php?f=1&t=113362&p=6241251#p6241251
A chodzi o koty z wątku - viewtopic.php?f=1&t=113252&p=6132609#p6132609

Ja już chyba nie mam sił... :(
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon lip 26, 2010 17:03 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

8O 8O , cóż szkoda kotów, naprawdę żal tych zwierząt, ten człowiek będzie musiał przekonać się na własnej skórze...były fakty, zdjęcia zwierząt odebranych Ice, opinie lekarskie, opinie mówiących po cichu, obawiających się, itd...szkoda słów, trudno,....szkoda...słów...te bezbronne istoty niestety nie potrafią mówić, szkoda....Iweta właśnie za wszelką cenę usiłuje uratować ostatniego z żyjących, odebranych kociąt tej pani...

anabelp

[poprzednia][następna]