Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociarajestem321 pisze:Tu córka Pani Ewy!
kociarajestem321 pisze:O wolontariat w chorzowskim schronisku pytałam w wieku nie całych 13 lat !!!prawie 3 lata temu.od tej pory wiele się zmieniło.
kociarajestem321 pisze:Ja dorośleję a nie dziecinnieje!!!Teraz mam wiecej na głowie.Gdyby Pani nie wiedziała Pani Aneta z fundacji S.O.S proponowała mi wolontariat ale nie zgodziłam się!!!
kociarajestem321 pisze:Kolejna rzecz czasami nocki zarywam bo nie zdążę z nauką,pracami dodatkowymi,wypracowaniami itd.
kociarajestem321 pisze:A ja mam jeszcze pisać ogłoszenia o adopcjach kociaków?Do cholery jasnej ileż razy tłumaczyć że koty mają się dobrze?Ileż razy gadać ,gadać i gadać?A no ja zapomniałam są ludzie którzy nie potrafią przyznać racji!!!
kociarajestem321 pisze:Te kilka lat wcześniej koty owszem były chore i wychudzone ale moja mama nie miała wiedzy na temat kotów takiej jak teraz!!!więc idzie jej to wybaczyć!!!teraz to jest dzień a noc!!!najmniejsze kichnięcie kociaka Ona zaraz do weta biegnie z największymi obawami.
kociarajestem321 pisze:Pytania o podstawowe kwestie?o adopcje?to są pytania?Kobieto to jest narzucanie własnego zdania!!!
MOTTO FORUM MIAU.PL:
1. Kot to nie tylko przyjemność, ale przede wszystkim obowiązek.
2. Staramy się pomagać kotom wolnożyjącym.
3. Jesteśmy przeciwko pseudohodowlom i rozmnażaniu "niby rasowych" kotów.
4. Jesteśmy za sterylizacją i przeciw bezmyślnemu rozmnażaniu.
5. Jesteśmy przeciwni "kolekcjonerstwu". Pomagajmy kotom mądrze.
-> Bierzmy pod stałą opiekę tyle zwierząt, ile jesteśmy w stanie samodzielnie utrzymać i zapewnić im komfort życia.
posting.php?mode=quote&f=1&p=1176140
kociarajestem321 pisze:Do tego SANEPID!!!Wie Pani co powiedzieli?Że nie widzą podstaw żeby wchodzić do domu.A wie Pani dlaczego?Dlatego że wszędzie gdzie by Pani nie poszła do domu z taką ilością kociaków to smród odrzuci Panią z 2 km.A u nas nie.
kociarajestem321 pisze:Dbamy o to żeby nie było nie przyjemnego zapachu o to żeby koty miały gdzie spać,co jeść co prawda z pomocą ale suchą musiałyśmy same kupować bo rzadko przychodziła.
kociarajestem321 pisze:O sprawy fundacji proszę pytać Panią Anetę ale niech Pani wierzy że długo z nią Pani nie porozmawia.Skoro mają w budynku fundacji zajęczaki,ptaki,gryzonie itd to znaczy że potrzebują pomocy!!!
kociarajestem321 pisze:A i gdyby Pani nie wiedziała byliśmy w telewizji i w gazecie.Nikt powtarzam NIKT nie miał żadnych zastrzeżeń co do warunków kociaków!!!
kociarajestem321 pisze:PS.gdyby była Pani tak obeznana w sprawie naszych kociaków to wiedziała by Pani że nasza Ines ma ogłoszenie na 3 portalach.Tak i to ja je zrobiłam 1,5 miesiąca temu i co był jakiś odzew w tej sprawie? Tak skuteczne są Pani ogłoszenia!!!
kociarajestem321 pisze:Bo Pani Koniczynka47 nie potrafi przyjąć do wiadomości że Mama będzie pomagać kotom bez względu na trudności napotkane na drodze.
kociarajestem321 pisze:Kolejna rzecz ja nie prowadzę DT !!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 88 gości