Henryk już u PcimOlki, teraz musi być lepiej!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 22, 2011 6:01 Re: HENIEK JUTRO WRACA NA ULICĘ ZE MNĄ KONIEC

odbierz pw. Wysłałam telefon do florida_blue

jest jeszcze z Częstochowy
Samantha
viewtopic.php?f=13&t=105360&hilit=+Cz%C4%99stochowa
i truskawa144
viewtopic.php?f=1&t=73602&hilit=+Cz%C4%99stochowa&start=0
i osoba o nicu
iwonac
Napisz do nich.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie maja 22, 2011 8:02 Re: HENIEK JUTRO WRACA NA ULICĘ ZE MNĄ KONIEC

Co z Heńkiem ?

melancholia4

Od: Wto mar 15, 2011 21:06

Post » Nie maja 22, 2011 8:14 Re: HENIEK JUTRO WRACA NA ULICĘ ZE MNĄ KONIEC

Co z Wami? Jak się czujesz? Czy udało się i ktoś przejmie Heńka?
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie maja 22, 2011 9:02 Re: HENIEK JUTRO WRACA NA ULICĘ ZE MNĄ KONIEC

Z Fundacją to nie jest takie proste, Heniek nie szczepiony, a ja nie mam jak go dowozić na akcje adopcyjne w Kakadu, jeśli w ogóle by się zgodzili, bo sam mój pomysł kastracji Henia był źle odebrany, WIĘCEJ O FUNDACJI NIE NAPISZĘ ANI SŁOWA!

Iwonac ma w domu 25-30 kotów, mam jej klatkę i wstydzę się, bo nawet nie mam jak jej oddać w tej chwili, a obiecałam, że oddam po świętach.

Samantha - nie narażę kota, nie udało mi się z nią spotkać jakiś czas temu, niestety.

Nie wiem kim jest truskawa144

W Częstochowie to ja podpadłam.

Nie popieram zbieractwa i mówię o tym za głośno niestety, więc naraziłam się paru osobom niestety. Nigdy nie oddam takiej osobie kota, tym bardziej nie szczepionego z niewyjaśnioną sprawą zdrowia/niezdrowia.

Z Częstochowy jeszcze mamy Safii - osobę która porzuciła koty i forum.

Jadę na zastrzyk zaraz, sama z dzieckiem, bo TŻ w pracy.
Rano znalazłam zasikane wszystko to co leżało na podłodze - spadło najpewniej z fotela, krzesła, albo koty zrzuciły.
najszczesliwsza

Post » Nie maja 22, 2011 9:43 Re: HENIEK JUTRO WRACA NA ULICĘ ZE MNĄ KONIEC

Jessssssu nie miałam czasu na miau a tu takie biedy się porobiły :( Matko kochana co robimy??? Mnie się wydaje,że zabranie Heńka nie rozwiąże sprawy do końca....
Agata i co robimy z puszkami? Zamawiać?

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie maja 22, 2011 11:32 Re: HENIEK JUTRO WRACA NA ULICĘ ZE MNĄ KONIEC

Kurde, najszczęśliwsza, ja odnośnie Fundacji - nie pisz proszę "ogródkami", jak coś Ci leży na wątrobie to napisz od razu, zamiast siać jakieś niepewne informacje.
Co do Fundacji - ja jestem im bardzo wdzięczna, sfinansowali zabieg sterylki u znalezionej kotki. Gdyby nie oni, sama nie byłabym w stanie tego zrobić.
Więc jeśli masz jakieś "ale", to pisz wprost :ok: :)

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Nie maja 22, 2011 11:52 Re: HENIEK JUTRO WRACA NA ULICĘ ZE MNĄ KONIEC

Nie mam dostępu do Internetu.
najszczesliwsza

Post » Nie maja 22, 2011 12:27 Re: HENIEK JUTRO WRACA NA ULICĘ ZE MNĄ KONIEC

Daggie tego chciałam uniknąć.

Chodzi o to, że Fundacja której byłam wolontariuszką bojkotowała kastrację Henia i koniec końców zrobiłam ją na własną rękę i koszt.

Nic więcej o Fundacji nie NAPISZĘ
najszczesliwsza

Post » Nie maja 22, 2011 20:39 Re: HENIEK JUTRO WRACA NA ULICĘ ZE MNĄ KONIEC

Ogólnie wychodzę chyba na z lekka niezrównoważoną, albo mój TŻ. Jest wieczór, TŻ ani słowa dziś, dał kotom jeść.
A ja piorę i piorę... i mimo wystawiania na balkon i w dzień w otwarte drzwi od balkonu, to nie schnie mi nic!

Może ktoś ma na zbyciu suszarkę do prania?
Albo... pralkę? Franię? Jakąkolwiek.

Jutro idę do pracy, TŻ też wybywa, mimo, że ma wolne, więc koty znów będą same.

Mam tyle na głowie, że nawet nie mam kiedy zrobić tego bazarku, nie mam jak zrobić zdjęć, bo kabel do telefonu zdobyłam, więc powiedzmy, że jest czym... Zdjęcia nie porobione. Wiem, że bazarek to sprawa najwyższej wagi, bo pozwoli mi zdobyć kasę. Ale naprawdę nie mam jak!
najszczesliwsza

Post » Pon maja 23, 2011 5:38 Re: HENIEK I MOJE 3 KOTY POTRZEBUJĄ POMOCY HENIEK SZUKA DT

Proponowałabym założyć watek lub tu zmienic tytuł(jeśli mod pozwoli) na prośbę o starą pralkę,suszarkę ,wirówkę. Ew z odnośnikiem do tego watku. Moze ktoś sie znajdzie. Prosze napisz!

Ja mam starą pralkę ale nie sprawną.Niemiecka ,padły jakieś simeringi czy coś tam.A to za daleko by targać niesprawną i na miejscu sprawdzać czy coś sie da zrobić.TZ szkoda jej wywalić bo była z podgrzewaniem.Pogadam z nim jeszcze.
Ile kosztuje frania np w sklepie?A suszarka? Ostatnio w markecie jakimś kupowalismy to kosztowała 20 zł.Prosze sprawdź. Jeśli coś w tej okolicy to kup ,prześlę forse. Niestety nie mogę więcej bo sama mam 7 tymczasów w tym 5 do szczepien o dorobaczania.Jeden do diagnostyki. I dopiero za sterylki 2 kocic zapłaciłam.
Obrazek

ASK@

Post » Pon maja 23, 2011 7:40 Re: HENIEK I MOJE 3 KOTY POTRZEBUJĄ POMOCY HENIEK SZUKA DT

najszczęśliwsza jesli postarasz sie zrobić zdjęcia to może znajdzie sie ktoś kto ci zrobi bazarek -tylko zrób zdjęcia...
Napisz czy zamawiać jakieś mokre dla kotów?

J.D.

Post » Pon maja 23, 2011 10:24 Re: HENIEK I MOJE 3 KOTY POTRZEBUJĄ POMOCY HENIEK SZUKA DT

Kochane cioteczki i wujkowie :ok: jeśli są chętni do zrzutki na "mokre" dla Heniusia to prosze o wpisywanie kto i ile może dać;musi byc najmniej 100zł bo wtedy będzie darmowa wysyłka z krakvetu.Zaczynam od siebie-20zł.;kto dalej?
Ostatnio edytowano Pon maja 23, 2011 10:58 przez J.D., łącznie edytowano 2 razy

J.D.

Post » Pon maja 23, 2011 10:55 Re: HENIEK I MOJE 3 KOTY POTRZEBUJĄ POMOCY HENIEK SZUKA DT

Asieńko - ja bez wątpienia 20 czy 30 zł to natychmiast dokładam
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon maja 23, 2011 10:58 Re: HENIEK I MOJE 3 KOTY POTRZEBUJĄ POMOCY HENIEK SZUKA DT

Liczymy:
J.D.-20zł.
meksykanka-20zł.
kto jeszcze?

J.D.

Post » Pon maja 23, 2011 12:03 Re: HENIEK I MOJE 3 KOTY POTRZEBUJĄ POMOCY HENIEK SZUKA DT

J.D. pisze:Liczymy:
J.D.-20zł.
meksykanka-20zł.
kto jeszcze?

te 20 zł na suszarke mogę zamienić na karmę.O ile najszczęśliwasz sie zgodzi.

Wg mnie nalezy poszukać potrzebnych rzeczy w necie,na forum.Założyc (tak jak pisałam) wątek.Nie wiem czy nie ma strony w necie gdzie oddają za darmo różne cuda.Trzeba było w google wrzucić.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]