Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 26, 2011 12:02 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Kochani Gorąca. Bardzo gorąca prośba do Was.

Mam wielka nadzieję ze w tym roku nie będzie mi dane ogladać żadnych kociaków na oczy. Postaram sie zrobic wszystko i tak doprowadzic sterylki do końca ,aby żaden juz kociak nie zaprzatał mi głowy czy myśli.

Przede wszystkim trzeba zrobić kotki na Tęczy, które nie zostały zrobione w poprzednich latach. Z ubiegłego roku niestety przypadł mi spadek. Mam nadzieję ze ostatni. Chciałabym jak Maż wróci uregulować te sprawy. Czekaja mnie trzy kastracje młodziutkich kocurków z domu. Poniważ nie sa to koty wolnożyjace, musze te zabiegi zrobić odpłatnie. Bardzo prosze o Pomoc. Będę sie starała wynegocjować jak najtańszym kosztem. Zapraszam Gorąco do Pomocy.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob lut 26, 2011 12:04 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Iza na kiedy planujsz kastracje tych kocurków :?:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob lut 26, 2011 12:07 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Maż wraca za tydzień. Będę chciała ustawić zabiegi w tym czasie. Czyli kastracje i sterylki.Mamy mase pracy do zrobienia. Bedziemy mieli na to wszystko dwa tygodnie. Maz musiał zmienić grafik. Nie będzie Go na Święta ,dlatego teraz musze maksymalnie wykorzystać ten czas.

iza71koty

Post » Sob lut 26, 2011 12:10 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ogólnie masz orientacje ile wynosi koszt jednej sterylki :?:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob lut 26, 2011 12:11 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Ostatnio Wetka robiła mi kastrację za 70 zł.

iza71koty

Post » Sob lut 26, 2011 12:20 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Kochani jesli Ktoś może Wspomóc kastarcję, Goraco Zapraszam do Pomocy. :wink: Potem będę chciała wystawić kilka swoich prac, celem zaszczepienia tej trójeczki. :wink:

iza71koty

Post » Sob lut 26, 2011 14:03 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Witam Ciebie Izo i wszystkie dziewczyny :1luvu:
I to wszystko,koniec pisania-okrutnie boli mnie głooooooowa :mrgreen:
U mnie dziurawe kieszenie(jak to na rencie) Moje robótki nie idą :( -pomyślę o bazarku :roll:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob lut 26, 2011 14:37 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

welina pisze:Witam Ciebie Izo i wszystkie dziewczyny :1luvu:
U mnie dziurawe kieszenie(jak to na rencie) Moje robótki nie idą :( -pomyślę o bazarku :roll:

Welina ani mi się waż mysleć o Bazarku . Sama masz bardzo cieżko. Nawet mi tutaj o tym nie wspominaj, bo....wsiąde do pociagu byle jakiego i ...wiesz sama. :wink:

iza71koty

Post » Sob lut 26, 2011 14:50 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:
welina pisze:Witam Ciebie Izo i wszystkie dziewczyny :1luvu:

Welina ani mi się waż mysleć o Bazarku . Sama masz bardzo cieżko. Nawet mi tutaj o tym nie wspominaj, bo....wsiąde do pociagu byle jakiego i ...wiesz sama. :wink:

Izo swoich robótek nie będę wstawiać,bo koniec zimy - poszły by za grosze.Na jesieni robiłam bazarek dla synka aglo,wystawiłam ceny takie jak na wątku.Prawie wszystko poszło,bo zbliżała się zima.Pomyślę nad czymś innym dobre i parę groszy,będzie chociaż na jedno :?: szczepienie :( Boże -Iza wsiadaj............. :lol: :lol: :lol:

welina

Post » Sob lut 26, 2011 14:53 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Nie kuś..... :lol: :1luvu: Pisze bo wiem ze masz Swoje na głowie. :| Daj spokój. Proszę.

iza71koty

Post » Sob lut 26, 2011 14:56 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze:Nie kuś..... :lol: :1luvu: Pisze bo wiem ze masz Swoje na głowie. :| Daj spokój. Proszę.

Zawsze będziesz mile widziana :dance: :dance2:damy radę,zacznę myśleć jutro,bo dziś głowizna mi pęka :(

welina

Post » Sob lut 26, 2011 15:30 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Izo, ja podeślę grosik symboliczny na Twoje prywatne (pewnie z musu) koteczki, dużo nie, bo we wtorek mamy koszmarnie drogą operację naszego kota (w Warszawie), a na kastrację czeka kocurek i koteczka po pierwszej rujce.
Obrazek

sennaewa

Od: Czw sty 31, 2008 23:15

Post » Sob lut 26, 2011 16:11 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

sennaewa pisze:Izo, ja podeślę grosik symboliczny na Twoje prywatne (pewnie z musu) koteczki, dużo nie, bo we wtorek mamy koszmarnie drogą operację naszego kota (w Warszawie), a na kastrację czeka kocurek i koteczka po pierwszej rujce.

Ewuś zostaw. Może będzisz mieć większe koszty.Oczywiscie że z musu Ewa. To kotki z Tęczy. To cud ze wogóle zyją. Uratował je Pan Janeczek, bo wciskał mi ze w altance z pustaków, są na pewno kociaki. Ja tych kociaków tam nie widziałam, choć byłam dwa razy. Dzień przed wyburzeniem altanki weszłam na góre. A tam pusto. Ktoś wcześniej spalił graty.Zastanowiło mnie jednak, bo dostrzegłam resztki jedzenia i suchej karmy. Potem sie dowiedziałam ze Gospodarz tam karmił. Był tylko spód od tapczanu. Taki waziutki. Stanęłam na niego zeby sie wdrapać i usłyszałam szurniecie pod nogami.Kociaki były tam uwięzione. Miesięczne kociaki.Być moze któryś z Pracownikow przed wyburzeniem wszedł do środka i zacisnął im drogę wyjścia. Tak było z całą pewnoscią. Inaczej by tam nie siedziały,tylko zwiały albo wyprowadziłaby je stamtad kotka. A kotki nie było ani śladu. Teraz wiem która to. To kotka od Gospodarza. Muszę ja zrobic zanim znów coś się urodzi.Połapałam je do plecaka bo były strasznie wygłodzone.I nie miałam pojęcia co dalej z nimi zrobić. Kotki ani sladu. Wkoło prace. Sprzęt, piły, ludzie, maszyny. To były maleństwa.Szczeście ze juz same jadły.Nastepnego dnia przyszłam tam i zobaczyłam riuny. Wróciłam do domu i sie rozbeczałam nad kociakami.

iza71koty

Post » Sob lut 26, 2011 23:04 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

chcialam sie tylko przywitac i podziekowac Wszystkim za pamiec i trzymanie kciukow :1luvu: :1luvu: :1luvu:
slabo sie czuje i jestem strasznie skolowana przez leki wiec wroce tu szybciutko jak tylko dam rade normalnie myslec :mrgreen:
bardzo serdecznie pozdrawiam :1luvu: :kotek: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Rudolf [*] 12.04.2015
żegnaj kochany..

Puśka [*] 09.10.2015
żegnaj koteńko..

skarbonka

Od: Sob wrz 04, 2010 12:18

Post » Sob lut 26, 2011 23:18 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

ANIU :D Dobrze ze JESTEŚ!!! :1luvu: :D :1luvu: :D Zdrowiej. :ok: :ok: :ok: :ok:

iza71koty

[poprzednia][następna]