Sto lat!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
NITKA/KARINKA pisze:(...)
A ja od 2 dni mam małego sraluszka![]()
Ok 7 tyg, 500g, maksymalna sraczka ( płynie po nóżkach, ziejący odbycik).
Przedłużony włos, skołtuniony, ubłocony i obesrany.
Mruczy i ma apetyt.
Wszystkie moje koty się obraziły![]()
Pozdrawiamy
kussad pisze:….
Nero dziś skończył 7 miesięcy! Waży 3,6 kg!
….
Dziś dostałam najpiękniejszy prezent- niespodziankę – zdjęcie Kogoś Kogo koniecznie też chciałam kiedyś tutaj do nas wkleić ale nie śmiałam o nie prosić! Bardzo dziękuję!![]()
![]()
![]()
Pozdrawiamy Ewa &Choco&Nero
hanelka pisze:Wszystkiego najlepszego Czekoladowa Księżniczko!![]()
wiewiur pisze:Wielu lat w dobrym zdrowiu
Myszolandia pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alix76 pisze:![]()
![]()
![]()
psiama pisze:Pelunia, co za słodka rozkosz![]()
Dla czekoladowej Solenizantki
od nosa po ogon cudnych 100 psich lat![]()
NITKA/KARINKA pisze:NITKA/KARINKA pisze:(...)A ja od 2 dni mam małego sraluszkaOk 7 tyg, 500g, maksymalna sraczka ( płynie po nóżkach, ziejący odbycik).
Przedłużony włos, skołtuniony, ubłocony i obesrany.
Mruczy i ma apetyt.
Wszystkie moje koty się obraziły
Petunia ( Pelasia) 10 dni później.kussad pisze:Dziś dostałam najpiękniejszy prezent- niespodziankę – zdjęcie Kogoś Kogo koniecznie też chciałam kiedyś tutaj do nas wkleić ale nie śmiałam o nie prosić! Bardzo dziękuję!![]()
![]()
![]()
Waga 860 g.
Kupki nie do końca zagęszczone, ale Pelasia uważa, że mały kotek powinien zjadać tyle ile sam waży( najlepiej na każdy posiłek)![]()
Dziękujemy! Piękna waga -jak na koteczkę młodszą o miesiąc od NerutkaNITKA/KARINKA pisze:Kostusia ( Pstryga) kończy dziś sześć miesięcy i waży 3 000.
Pozdrawiamy i zdrowia dla Wszystkich!
![]()
![]()
MaryLux pisze:Chocusiu, wszystkiego najpsiejszego Ci życzę
Inka
Bardzo dziekujemy!Maykaw pisze:Najlepszego Chocuniu![]()
Znowu nie mam polskich znakow nawet na stacjonarnym….NITKA/KARINKA pisze:I pomyśleć o kastracji skoro czuć zapach kota i mały sika po katach.
Przedtem zbadać mocz.
kussad pisze:Tak, mysle na temat kastracji. Niestety nie wiem jak pobrac mocz…![]()
Maykaw pisze:Ewa ja Lilith łapie siuśki, musisz wyczyścic kuwetę, wyparzyć i wsadzić kota z kuwetą najlepiej do łazienki (u mnie się sprawdza - bo mam w domu 3 koty i musze ją odizolować). Najlepiej łapać rankiem w sobotę żeby spokojnie zawieżc zrobiony siq, ja dopajam ją jeszcze strzykawka z wodą, no i co jakiś czas sprawdzac czy juz jest. Mozesz kupic taki zestaw do łapania (kosztuje to ok 20zl iu weta - taki kuleczki jak zwirek i pipetka do zassania siusiek, "żwirek: pozniej mozesz wyparzyc i wykorzystac do nastepnego razukussad pisze:Tak, mysle na temat kastracji. Niestety nie wiem jak pobrac mocz…![]()
Jak zrobi siku zbierasz strzykawką i zawozisz do weta. Powodzenia
psiama pisze:Metod jest sporo, trzeba popróbowac i znaleźć swoją![]()
Ja łapię na wygotowana wielką długą stalową płaską łyżkę (sosową czy jakąś tam). Nie czaję się na kota wchodzącego do kuwety tylko podchodze w momencie sikania kiedy kot raczej już nie zatrzyma strumienia, podkładam pod ogonek tuz nad żwirkiem, łapię, przelewam do sterylnego kubeczka, do lodówki i jak najszybciej do labu lub wet. Gdzies czytałam, że sioooo są ważne maks do 4 godzin, ale opinie sa różne.
Powodzenia
MaryLux pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
Dorota pisze:100 latek!
Spóźnieni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1427 gości