http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=130302
Zapraszam na zakupy.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewaa6 pisze:niestety musze tu napisac z prosba o pomoc. jak wynika z mojego suwaczka za niecale dwa miesiace zostane mama. mieszkamy z mezem i kotami w kawalerce. niestety wyglada na to, ze pomimo podawania lekow Bruno nie nadaje sie do domu naszegoon zanieczyszczal sie we wszystkich mieszkaniach, ktore zajmowalam. nie da sie tego wytrzymac. chwile po zrobieniu kuwety i wyczyszczeniu on znowu zalatwia sie na podloge. z pewnoscia wie do czego sluzy kuweta, bo siusia tylko do kuwety. nie wiem co mam robic, nie wyobrazam sobie tego, jak pogodzic malutkie dziecko, male mieszkanie i zanieczyszczajacego sie kota. on te bakterie roznosi nam potem na stol, na naczynia (wlazi na zlew), wszedzie. tak jak juz pisalam - potrafi sie zalatwic na naczynia, do zlewu np...
bardzo Was prosze o pomoc...
moze odnalazlby sie w domu wychodzacym, juz sama nie wiem
jest nam z mezem niesamowicie przykro, ale po prostu ja sie boje. boje sie, ze nie damy rady pogodzic tego wszystkiego i zapewnic bezpieczenstwa dziecku.
ja stosowalam sie do tych rad, ktore byly dawane, probowalam, ale mowiac szczerze - efektu nie ma...
Kumplu[i]charm pisze:Biedny Kumpel.... ;-(
Biegaj spokojnie za TM, gdzie już nic nie boli...![]()
[*]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 79 gości