Oto treści ogłoszeń:
poszukuję małej kotki (do 4 miesiecy) najchetniej burego dachowca lub rasowego (bez rodowodu) mainkuna- przyjme lub zapłace do 200 zł
dorota
warszawa
Przyjmę małego kotka < Gliwice >
Bardzo chętnie przyjme kotka dachowca w wieku do 4 miesięcy najlepiej kocurka. Wszelki kontakt na e-mail.
Tomek
Gliwice
Przygarnę lub kupię w taniej cenie kocurka do 3 miesięcy.Musi posiadać ksiązeczkę zdrowia być zaszczepiony i odrobaczony.Nie oczekuję kotów z rodowodem, ale rasowego kocurka przyjmę lub kupię bardzo chętnie. Interesują mnie rasy:rosyski niebieski, syjamski, syberyjski i norweski leśny.Kot może być dachowcem.Mam nadzięję,że kociak się znajdzie
Ewka
Gdynia
Przyjme lub tanio kupie kotka(ę) czarnego,rasa bez znaczenia.Odbiore osobiscie z terenu podlaskiego.Najlepiej w wieku do pol roku.Dzieci tesknia za poprzednim ktory zaginal i dlatego chce zeby byl czarny
Zbyszek
podlaskie
Przyjmę małego kotka
Przyjme jak najmłodszą kotkę. Maści obojętnej, zdrową i najlepiej kożystającą z kuwety. Od zaraz
Karolina S.
Kraków
przygarnę lub kupię kota rudego!!!!
PILNE!!! Jak najszybciej kupie lub przygarne kota.Koniecznie musi być rudy. Może byc bez rodowodu.Dobrze by było gdyby był młody.(mile widziane leśne koty norweskie)
Magda
śląskie
przyjme małego kociaka (najlepiej kotka) PILNE!!!
Marcin
43-100 Tychy
Bielska 30/4
tel. 693-600555, 663888668
Kupię lub przygarnę kocurka w wieku do 5 miesięcy.Po taniej cenie.Nie musi być rasowy. Gdyby kociak był rasowy nie musi posiadać rodowodu.Wszystkich zainteresowanych zachęcam do wysyłania meilów.Pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i mam nadzieję, że kocurek się znajdzie...
Ewa
Gdynia
Kupie lub przyjme kotke, małą najchętniej czarną.
Karol
mazowieckie
przygarnę (kupię niedrogo) młodego, małego kota
K.
Łomża
Przyjmę lub kupię małego kotka najlepiej mieszany dachowiec z perskim, ewentualnie dachowca. Niedawno zdechł mi kot ze starości, więc posiadam wszystkie niezbędne akcesoria, mieszkam w dużym domu jednorodzinnym.
Daniel Michalski
tel. 504447833
Za treść ogłoszeń nie odpowiadam!