Emi teraz je suchego RC , a ma ładny apetyt , chce sie nawet delikatnie bawić ,widzę ze ma ogromna chęć do życia , choć będzie przed nami wielka walka o jej zdrowie , jutro o 18 tej jadę z nią ( i innymi ) do weta .
wózek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alata pisze:Biedna malutkaI śliczna
, nawet w tym stanie.
Jakie obrażenia odniosła Emi? To uraz kręgosłupa, miednicy, czy samych nóżek?
O leczeniu i rehabilitacji po uszkodzeniu kręgosłupa lub miednicy bardzo dużo wie kamari (jej wątek: viewtopic.php?f=1&t=132855 ) - opiekuje się trzema kotami, które miały bezwładne nóżki. Jedna z nich, Niusia, chodzi. (W zasadzie chodzą, a nawet biegają, wszystkie, ale Niusia używa już tylnych łapek.) Na pierwszej stronie wątku kamari zamieściła informacje m.in. o środkach na odparzenia wypróbowanych przez siebie i/lub polecanych przez inne osoby z forum.
Edit: Doczytałam przed chwilą, że Emi dopiero będzie u weta. Trzymam kciuki za maleństwo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kamari pisze:Na rany i odparzenia bardzo polecam Chitopan.
Dobrze by było, żeby malutka dostała serię zastrzyków z Nivalinu i witaminy B.
Justa&Zwierzaki pisze:kamari pisze:Na rany i odparzenia bardzo polecam Chitopan.
Dzięki za podpowiedź
Godzinę temu umyłam Emi , biegunka nadal sie utrzymuje a nie lubi mycia bo te odparzenia bolą![]()
Rano troszkę zjadła i sie nawet bawiła myszką na sznurku zawieszoną w klatce . A teraz spi przekryta kocykiem .
kamari pisze:Justa&Zwierzaki pisze:kamari pisze:Na rany i odparzenia bardzo polecam Chitopan.
Dzięki za podpowiedź
Godzinę temu umyłam Emi , biegunka nadal sie utrzymuje a nie lubi mycia bo te odparzenia bolą![]()
Rano troszkę zjadła i sie nawet bawiła myszką na sznurku zawieszoną w klatce . A teraz spi przekryta kocykiem .
Nie wiem, jak ją myjesz, ja kupiłam małą ale głęboką miednicę, kociaki uwieszają się na krawędzi i tak się nie boją. Dobrze robi kąpiel z nadmanganianem potasu (kąpiel różowa) - bardzo ładnie odkaża
Użytkownicy przeglądający ten dział: masseur i 73 gości