moje subkonto oficjalnie przyznane mi przez Vivę:
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt – Viva!
ul. Kawęczyńska 16 lok. 42a, 03-772 Warszawa
81 1370 1109 0000 1706 4838 7309
z dopiskiem "KOTY U SABINY" lub "MIAU ADOPCJE"
bank DNB NORD Polska S.A. I O/Warszawa
SWIFT potrzebny dla przelewów zagranicznych: MHBFPLPW
Do adopcji dorosłe kotki po sterylizacjach, posiadające książeczki zdrowia. Większość z nich ma wykonane testy na fiv/felv- negatywne. Są w pełni udomowione, MOJE KOTY W RUBRYCE: KOTY VIVA LUB "OGŁOSZENIA GRZECZNOŚCIOWE" na str. http://www.pkdt.pl oraz na stronie http://www.miauhotel.pl w rubryce ADOPCJE
Od dnia 12.09.2011 r koty są pod opieką pół na pół Hotelu i PKDT (rozwiązałam umowę wolontariacką z przyczyn osobistych)
NIEZBĘDNE PODPISANIE UMOWY ADOPCYJNEJ, ORAZ DOWOLNA DAROWIZNA DO PUSZKI, Z UWAGI NA UTRZYMANIE POZOSTAŁYCH KOTÓW W DOMU TYMCZASOWYM- (w tym wypadku w Hotelu dla kotów). NIE POSIADAM CENNIKA, MOJE KOTY SĄ BEZCENNE, ALE TRZEBA JE KARMIĆ, KUPIĆ ŻWIREK, LEKI, WITAMINY, ZAŁOŻYĆ KSIĄŻECZI ZDROWIA (a to słono kosztuje przy większej ilości zwierząt).
ZAPRASZAM DO ADOPCJI WSPANIAŁYCH DOROSŁYCH KOTÓW
najnowsze koty:
REDZIK- czarno- biały chory kotek ok 2 lata (z interwencji)
KAJTEK vel BANDIT - ogromny kot czarno - biały z miłosnym usposobieniem, ale też skory do bójek
BENGAL I CIAPEK w nowym domu razem

MILUŚ kotek szaro- biały po kastracji, bardzo sympatyczny, ok 1 r. ż- raczej jedynak
TAJGEREK od Anuli z Wejherowa, ok 1,5 r tygrysek, po katsracji, bardzo miły, czysty, towarzyski a do tego b. ładny
LALUNIA z Wejherowa. szwędała się pod sklepem , zmarznięta kotka domowa, ok 4 mies. juz po sterylizacji. biszkoptowe, trajkoczące cudo. ADOPCJA

TOLA MINI SZARA MINIATURKA OD WIOLI I PAULINY Z PKDT jeszcze do końca nie oswoiła się z nowym miejscem. siedzi w kącie, fuka, czasem podgryzie. ale jest nadzieja

KOLEJANA NOWOŚĆ Z LISTOPADA- CZARNA KOTKA KTÓREJ NADAŁAM JAKIEŚ MAGICZNE IMIĘ I HEHEH WYLECIAŁO MI Z GŁOWY

KOT KOTWICA BIAŁO- CZARNY, ma trafić do mojej siostry. Kot z PKDT. weteran- stoczniowy. naprawdę fajne z niego ciacho, tylko obecnie ma okropnego świerzba. 10 lat.
[b]WRÓCIŁ NA STAN PKDT
KOT SZNUREK VEL AMSTAFF-WREDNIAK- WYADOPTOWANY

[/b]
...........................................................................................................................
CZARNO BIAŁA AGNES I BURASKA SZYMCIA- już w nowym domku w owczarni

Lisiarki są nierozłączne, jakby sklejone ze sobą, nawet piją i jedzą z jednej miski w tym samym czasie, do kuwety też czasami wchodzą jednocześnie- kto je pokocha? To są papużki nierozłączki. KOTECZKI ZOSTAŁY URATOWANE Z UPADŁEJ FERMY LISÓW NA ORUNI- przez co mają jeszcze brzydką sierść, łysienia, ale dobra markowa karma i witaminki czynią cuda, z charakteru są wspaniałe, cały dzień rozmawiają i pragną miziać się z człowiekiem Proszę dać im szansę w dwupaku

CZARNO- BIAŁA PULCHERIA- czarno-biała grubcia to ideał: nie niszczy, nie brudzi, leży, mizia się, nie sprawia najmniejszych problemów. Kochana 3-4 letnia koteczka, po sterylizacji, po testach fiv/felv (negatywne), odrobaczona. Gorąco polecam do domu, który pragnie grzecznego kotka. Bardzo lubi swoją miseczkę z jedzonkiem oraz spać, spać, spać

RUDO- BIAŁA ZOI- bierna, wycofana ale nie agresywna, nieśmiała, skulona w kąciku, kotka o unikatowym ubarwieniu, z książeczką zdrowia i po sterylizacji. Potrzebuje spokoju, boi się innych kotów, cichutka, szuka domku który ją troszkę "wyluzuje", bo to typ strachulca

JASMINKA- mała czarno- biała kruszynka. ok roczna miniaturka, po sterylizacji i odrobaczeniu, bojąca się kotów i ludzi, brana na ręce szybko przełamuje lody i daje się głaskać, sama jeszcze nie podchodzi na pieszczoty. Wystraszona skacze na metr- jak mały kangurek. polecam gorąco- bo to miła i ładna kicia, choć z lekko zamglonym jednym oczkiem, ale naprawdę potrzebuje opieki i kochających kolan.- już w suppppppppeeeeeerrrrrrrrr [b]WYADOPTOWANA
[i]CZARNO - BIAŁA PEPSI- kiedyś miała dom, obecnie zabrałam ją z blokowiska, gdzie biegła do każdego mieszkańca z okrzykiem "weź mnie do domu, nie mam nawet tu budki dla kotów". wysterylizowałam ją, odrobaczyłam. żyję nadzieją że ktoś ja pokocha i że kicia nie wróci już pod ten nieprzyjazny dla niej blok, gdzie musiała mieszkać pod samochodem. miła, baran kująca, jeszcze wystraszona nową sytuacją. nie wie że pragnę odmienić jej los na lepsze

TRIKOLORKA MIRINDA- o bajkowym wprost umaszczeniu, spokojna, zadbana, znaleziona w super formie- widać że domowa koteczka. Wysterylizowałam ją, odrobaczyłam- mam nadzieję na jej lepszy los

AISHA- 8 mies śliczny nicpoń po amputacji ogonka, z mniejszą jedną nóżką (urazy po wypadku samochodowym)- cudem odratowana. Daje się głaskać, ale nadal potrafi fuknąć, po prostu ma cały czas traumę (ból, leki, rehabilitacja, operacje)- tylko do domku wyrozumiałego, który zrozumie jej ciężkie położenie i przeżycia, pokocha ją taką jaka jest

MIETEK 6 LAT- stracił opiekunkę, umarła. wraz z grubiutkim pudziankiem trafił do mnie. to rozbrajający biszkoptowy kizio-mizio. wiem że długo nie będzie czekał na nowy dom- kot jest niesamowity

PUDZIANEK 11 LAT, CHORY PĘCHERZ, KARMA URINARY ROYAL CANIN. wielki wielkolud szaro- biały z duszą elfa

TURLACZEK 2 LATA, samczyk pingwinek, wystrachane nieszczęście, zabrany z niebezpiecznego miejsca. odjajczony z testemi fiv/felv.- ADOPCJA
KUBA 0k 4-5 lat, BIAŁO- RUDY. trafił w złym stanie do mnie- chore oczy, robaczyca, cytoplazmatyczne zapalenie dziąseł- czy jak to się mówi? prawdopodobnie straci zeby, już w tej chwili ma tylko szczątkowe. miły, proludzki miziak

DOROTKA- ok 2 lata biało- czarna, kicia przyjechała aż z poznania, kobieta która uratowała ją z budowy umieściła ja w dt który z nie wiadomo jakiej przyczyny trzymał ją w ciasnej klatce

TOSIA- biało czarna ok 3 letnia kotka po sterylizacji, juz ponad rok w moim hotelu. zabrana z akcji KOTY Z OLIWY,gdzie przejęto 16 kotów i znaleziono im nowe domki- tylko ona nadal u mnie. inne koty kocha, ludzi nadal się boi. była bita przez alkoholika. jak zdarzy się cud i znajdę jej dom- stawiam wszystkim z tego forum po piwku

Nowe koty:
KONICZYNKA- umieszczona pól na pól jako zlecenie prywatne i inter. PKDT kotka 8 lat, z guzem, przestała byc potrzebna. rodzina chciała ją wywieźć do azylu.
ZA TĘCZOWYM MOSTEM

MAŁGOSIA- czarno- biała miniatureczka 8 mies. małe sprytne ADHD

ZYZIO- szaro- biały 8 mies chłopaczek, powrót z adopcji, strachliwy, pilnie potrzebuje domku
[b]ADOPCJA
RUSAŁKA I AMELKA[/b] - szaro białe dziewczynki tygryski, ok 6 tyg. wesołe, kuwetkujac, zdrowe, zabrane rozmnażaczom ADOPCJA DO 2 RÓŻNYCH RODZIN
7 KOTÓW PANI ANI:
zlecenie z Gdańska, dramat starszej kobiety, przeprowadzka, choroba
BĄCZEK- rudzielec kastrat- ADOPCJA DO TORUNIA
SABINKA- szaro- biała
KROPECZKA- szaro- biała - CZEKA NA DUŻY DRAPAK U KASI RK

BALBINA 1 i BALBINA 2- czarne siostry
MICIULKA- szara tygryska ADOPCJA
INUSIA- szara tygryska
w międzyczasie z mojego hoteliku domki znalazły koty których nawet nie zdążyłam ogłosić:
- FRIDA BURO- BIAŁA, DZIEWCZYNKA- WHISKASOWA.
- MILUSIA- szarusia od marii kani,
- CARMEN- czarna piękność,
- LEKS- czarno- biały łysolek po oparzeniach
CIĄGLE DO ADOPCJI:
TIGRA- whiskasowa, jest koteczką ok. 2 letnią, zimą żyła pod plandeką motoru na jednym z
osiedli, miała wielkiego guza (przepuklinę). Dobra duszka postanowiła zabrać
ją do domu, wyleczyć, wysterylizować, podkurować, nauczyć kuwetkowania, oraz
całowania i przytulanek. Tigra trafiła do mnie całkiem niedawno, i stała się
moją pupilką z dnia na dzień. Nie wymagająca, kontaktowa, mądra, wychodzi
również do ogrodu i ładnie trzyma się terenu. Lubi inne koty a nade wszystko
mizianki. Nie boi się psa, jest miła dla moich dzieci. Tylko brać, kochać,
całować i być dumnym- że trafił nam się taki piękny, mądry, zadbany koteK- REZERWACJA DO DOMU NASZEJ PRZYJACIÓŁKI NA WIEŚ,DOM WYCHODZĄCY HURRRRA

ALF- 2 lata, kotek o dziwnym ubarwieniu, od góry czarny, sierść od skóry biała, włos ma dwukolorowy, pod brodą biały krawat jak na pingwinka przystało, a całość sprawia wrażenie jakby był grafitowy. bardzo miły, towarzyski, z prywatnego domku, nie akceptowała go rezydentka, jego pani umieściła go najpierw u jakiejś kobiety- która po 3 dniach stwierdziła że kota nie chce. przyjechał do mnie w skrajnej depresji.życie mu się zawaliło dokumentnie. mąz tej pani nie wyraża zgody żeby alf wrócił do domu z powrotem

NO I PRZYSZŁY LATEM MALUCHY:
SERIA GREMLINY ok 3 mies- koty które dziad chciał utopić:
- LONSTAR- dymny - ADOPCJA PRZEZ KAROLINĘ T.
- WEST SIDE- tygrysek biszkopt- ADOPCJA
- GŁADEK- whiskasowy srebrzysty- ADOPCJA WRAZ Z SIOSTRĄ
- SAMANTHA- czarna - NADAL U MNIE, BARDZO POTRZEBUJE MIŁOŚCI- ADOPCJA
- BETTY BROWN- tygryska- ADOPCJA WRAZ Z GŁADKIEM
MALUCHY KTÓRE ZNALAZŁY DOM
SERIA MURZYNY
- PEPSI- KENZA - ADOPCJA
- MAKUMBA- KASIA RK WYDAŁA DO ADOPCJI
- BAMBO- WYADOPTOWANY
- MURZYN - ADOPCJA
KOTECZKI DO ADOPCJI W GDYNI NA DEMPTOWIE- HOTEL DLA KOTÓW http://www.miauhotel.pl
serdecznie zapraszam,
Sabina Skaza, tel. 506-664-750, alexis1-75@o2.pl