Nasz syn zdał egzamin z dobrego tarktowania kota pomimo,że ma 15 miesięcy,niedawno mieliśmy przez 1,5 tygodnia kota moich rodziców,którzy byli na urlopie,dodam że to brytyjski kocur z charakterem.Nasz syn ganiał się z kotem-kot o dziwo sam go zaczepiał by go gonił.Dotykał delikatnie i gapił się

Od zawsze lubię zwierzęta,psa nie możemy mieć,bo nie będzie miał z nim kto wychodzić...
Więcej o Nas
Ja mam 24 lata,chłopak 28,syn 15 miesięcy.Siedzę cały dzień w domu,w przyszłości zamierzam iść do pracy gdy syn pójdzie do przedszkola.
Narazie mamy małe mieszkanie bo 40m2 ale niebawem powiększamy na ponad 70m2 i robimy z 2 mieszkań jedno,czekamy jedynie aż sąsiedzi się wyprowadzą co zapewne nastąpi,bo dostali wypowiedzenie

Nie jestem za wypuszczaniem kota na zewnątrz,ew na smyczy w moim towarzystwie,zanim rodzice kupili brytyjczyka mieliśmy zwykłego dachowca,który nie był kastratem i go wypuszczaliśmy na zewnątrz,wszystko było dobrze dopóki sąsiad z bloku obok nie przyprowadził ze schroniska dużego owczarka niemieckiego,Nasz kot go nie znał i zapewne podszedł i niestety tragicznie się to skończyło
dodam,że nie jest ważne umaszczenie i płeć...