DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 01, 2011 13:06 DT Smarti2- Devi znalazła cudowny domek w Hamburgu.

jest to kontynuacja poprzedniego watku :D viewtopic.php?f=1&t=121985&start=0

Wita Was Smarti :D :kotek: :ok:

Obrazek

Smarti to ja...

Obrazek

Obrazek

Pewnego dnia,moja Duża zabrała mnie z wielkiego pudła w sklepie ogrodniczym gdzie właścicielka,bardzo dobra pani, umiesciła mnie po to,abym znalazł dobry domek,po tym jak zostałem sierotką :roll: tak,tak,-moja mamusia powiesiła się w oknie uchylnym jak miałem 6 tygodni... :cry:

w kilka dni pózniej ,z tego samego pudła, moja fajna duża przyniosła prześliczną koteczkę Kropkę(Kropka też miała trudne dzieciństwo-urodziła się u pana który trzymał wielkie psy i od urodzenia była trzymana ze swą mamusią i siostrzyczką,w wielkim kartonowym pudle nakrytym siatką,a te psy ciągle chciały ja zjeść......
Kropka jest taka piękna...od razu się w niej zakochałem i postanowiłem że będzie moją narzeczoną...
od tego czasu mieszkaliśmy już razem w fajnym domku u fajnych dużych z czterema innymi dorosłymi już kotami i mieliśmy być zawsze razem

...aż pewnego dnia...

25 lipca 2010-

Obrazek

moja Duża robiła wszystko żeby ją znależć,bo ja bardzo płakałem i duża też...

Kropunia znalazła się po czterech dniach,zamknięta na strychu u sąsiadów(w domu w budowie).Przeżyła dzięki paprykarzowi szczecińskiemu ktory został zostawiony przez "fachoffcóf"

...szukając jej gdzie tylko się dało,moja Duża, weszła na miau.pl i... została

a ja-Smarti-postanowiłem odtąd pomagać innym kotkom które miały w życiu mniej szczęścia niż my-rezydenci z DT Smarti :D

Ostatnio edytowano Pon mar 07, 2011 15:10 przez smarti, łącznie edytowano 29 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lut 01, 2011 13:06 Re: DT Smart (cz 2)

TYMCZASKI OBECNIE W MOIM DT LUB TDT

w kolejności przybycia :D
DT

Trisia I-sze voto TriAga
smarti pisze:Obrazek
prześlicznej urody kicia o aksamitnym futerku i oczętach bardziej bursztynowych niż bursztyny..
..ktoś postanowił że nie pasuje juz do wystroju wnętrza i chcąc nie chcąc zamieszkała pod sklepem w bogobojnym mieście Częstochowa...jej początkowe losy są tu viewtopic.php?f=13&t=119275&start=0
a odkąd zamieszkała w pokoju Chmurki, a prześliczna Lalunia odjechała do swego DS marzeń , jest już tu viewtopic.php?f=13&t=116103&start=420

Promyś -Bambaryłka- który przyjechał z podwórka w Białymstoku jako okaz zdrowia w sobotę 5 tyg temu,a już następnego dnia okazał się kotkiem na granicy życia i ... :(
Jednak na przekór logice żyje i ma się swietnie :ok:
Obrazek

Jego początkowe losy są tu viewtopic.php?f=1&t=119312
a druga część jego historii, pełnej walki o życie,jest tu viewtopic.php?f=1&t=120869&start=0

Melania -złapana kuzyneczka buraniów (-Toma&Jerrego-już w swoim DS :D )
Obrazek - z tego samego wątku co malutkie buranie :D viewtopic.php?f=1&t=114887&p=6819609#p6819609

Edisonek jest cudownym,spragnionym człowieka i spokojnego życia kociaczkiem który zbyt wiele już wycierpiał jak na takie malutkie ciałko...
Edisonek po roku życia okazał się ponad wszelką wątpliwość
Edisonką w skrócie Edzią :D :)

Obrazek

-jest u mnie od 23-go grudnia :) przecież nie mógł wigilii spędzić w szpitaliku,tak jak poprzednie 5 :!: miesięcy :roll: -Oto jego osobisty wątek: viewtopic.php?f=1&t=11417

[size=150][b] Carlito

ruru pisze: Carlito kot po zmarłym
prawie nie je, dużo pije...
przerażony...
Obrazek
Obrazek

Carlito przyjechał do mnie ze schronu w Łodzi-był bardzo chory..
teraz jest w trakcie leczniea,zapewne dalej tęskni za swym Dużym ale jest już i zawsze będzie bezpieczny..

Carlito dziś :)

Obrazek Obrazek

Trzy nieszczęścia z Rybnika...dojechały do mnie w ostatniech chwili...21-go sty 2011 pozostały tylko dwa..

Fiona

tak wygladała w dniu przyjazdu czyli 21-go sty 2011
Obrazek

Devi

równiez 21-go sty 2011 w dniu przyjazdu
Obrazek Obrazek

Bąbel

kotek który dużo przezył-Znalazł się na Paluchu,był bardzo chory-trzeba mu było "wypatroszyć oczodół",wyleczyć z grzyba, z alergii, z nerwicy, z wiecznego gluta...
jest przeuroczy,kocha ludzi jak rzadko który i jest... absolutnie piekny..
Obrazek

Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lut 23, 2011 22:07 przez smarti, łącznie edytowano 11 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto lut 01, 2011 13:07 Re: DT Smart (cz 2)

TYMCZASKI W SWOICH DOMACH STAŁYCH -

Pamiętacie mnie jeszcze...to ja :D wyjątkowa i słodka Dymniaczka

Obrazek i...ja z braciszkiem,zgadniecie który to ważniak...tak,tak dzisiaj ma na imię ...fiu,fiu...:Takeshi....................................oraz moja przepiękna siostrzyczka Pingwinka

Obrazek Obrazek

Norka,Norek i ParKing

To my...Norka i Norek znad otwockiej rzeki Świder wraz z otwockim kumplem ParKingiem ....eeh w DT Smarti też było fajnie

Obrazek Obrazek

Arni

Arni, razem z dwoma siostrzyczkami viewtopic.php?f=1&t=115263&start=0 przyjechał do mnie w sierpniu bo w bloku w którym przyszły na świat "truli koty"...
Był piękny,słodki,troszkę nieśmiały i ...nigdy nie chorował...
jego siostrzyczki po "odchowaniu" były już zaklepane do domków ale czarnego kocurka nikt nie chciał :(
Czul się bardzo samotny i płakał za siostrzyczkami... viewtopic.php?f=13&t=117219&start=0
Pewnego dnia poznał przecudnej urody Mrusię....i wtedy zrozumiał że czekał na nią przez całe swoje życie...Pokochał ją od razu swoim gorącym kocim serduszkiem...

Mrusia - krucha laleczka..
Marzenia11 pisze:Obrazek

Kotka trafiła do mnie jako maleńki kociaczek będący w tragicznym stanie, ze schroniska w Ostródzie.Była max.zapchlona,wynędzniała,słowem szkielecik...U mnie okazało się że ma ostre zapalenie jelit oraz koci katar(w schronie zauważyli tylko kk :oops: )
Miała cały języczek w nadżerkach...nie mogła jeść z bólu przez kilka dni..Dostała 15 :!: zastrzyków i kilka kroplówek w ciałko którego praktycznie nie było,raczej w futerko :roll:

"zaskoczyła" dopiero na wędzonej makreli...trwało 2 tygodnie zanim wiadomo było że będzie dobrze...
viewtopic.php?f=1&t=115516&start=0

Teraz Mrusia ma na imię Vea,a Arni to już dziś Takeshi...

żyją w niewyobrażalnym kocim luksusie...

Obrazek

....i już na zawsze będą razem :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:

Obrazek

Mrusia i Arni a dziś Vea i Takeshi znalazły cudowny wspólny domek u .she. :1luvu: :1luvu:
Vea już po sterylce-przepiękne zdjęcia tu-str.13 :D

Julka - kotka w depresji :roll:
Agness78 pisze:Kotka trafiła do schroniska w sierpniu b.r. , z niewiadomych przyczyn.
Obecnie przebywa w klatce w baraku. Niestety zupełnie nie radzi sobie w tej sytuacji :cry:
Kotka ewidentnie wpadła w depresję :cry: jest smutna i bardzo wycofana :cry:
Nie syczy, nie prycha, nie reaguje na głaskanie.... chyba straciła chęć życia :cry:

Obrazek
PILNIE potrzebny DT lub DS dla koteczki!!!![/size]
To dla niej być może jedyna szansa na przeżycie....
Dodatkowe informacje:
Numer schroniskowy --> 700/10
Imię --> JULKA
Trafiła -->
Płeć --> kotka / niewysterylizowana
wiek --> 6 lat
inf: Kotka wycofana, w depresji :cry:

Julcia po "wyrwaniu" ze schronu pojechała natychmiast do weta aby zaopatrzył ją aby na pewno przeżyła podróż Wrocław-Wawa.
Wet stwierdził u Juleńki rozchwiane i całkowicie przegniłe ząbki :roll: oczywiście w schronie nikt tego nie zauważył!!!
Po usunięciu ząbków Julcia powoli odzyskała chęć życia,chęć jedzenia i kontaktu z ludżmi

...dziś Julcia wygląda tak

Julcia znalazła cudowny i spokojny,wymarzony dla niej dom we Wrocławiu :!: u Maciek&Julcia :1luvu: Cały wątek Julci jest tu viewtopic.php?f=1&t=115966&start=0,
zdjęcia Julci z Sylwestra tu-str 12 :D i wiad z ost.chwili-Julcia przechodzi na BARF-a! damulka jedna... :D

Lalunia przepiękna ok półtoraroczna,najmilsza na świecie czarnulka z ADHD :kotek: . Obrazek
Kicia która jako kociak wylądowała na Paluchu i tam się wychowywała,a do mnie trafiła 29-go września 2010-o tym tu viewtopic.php?f=1&t=111943&start=660.Na paluchu leczono ją wszystkim i na wszystko,u mnie od ręki wyzdrowiała 8O
Lalunia jest jednym z przykładów na to że kot potrafi natychmiast wyzdrowieć jeśli tylko znajdzie się w kochającym miejscu...Lala w moim DT na początku była strasznie niedotykalska-na każdą próbę dotknięcia reagowała chapsnięciem :( (to podobno pozostałość po "przyjemnościach" z Palucha - z czasem u mnie stała się najcudowniejszą i najppiękniej okazującą miłość kocicą na świecie - viewtopic.php?f=13&t=116103&start=240

tutaj Lalunia i jej boyfriend Franuś :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:
EdytaB_a pisze:blisko , coraz bliżej :piwa:
Obrazek

Lalunia znalazła wspaniały dom u EdytaB_a :1luvu: ,ma przyjaciela,również półtorarocznego kocurka Franka oraz trzy pieski :D
Obecne życie Laluni można śledzić na wątku viewtopic.php?f=1&t=121725&start=0

Erneścik - kot agresywny :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
smarti pisze:a tak się zaczęło:
Kolejny kot po zmarłym...ERNEST (od strony 71), viewtopic.php?f=1&t=115681&start=1050 tego nie robi się kotu,
a jednak
spojrzałam w głąb boksu i zobaczyłam tylko wielkie zielone oczy
nieruchome, przerażone
i wielkie puchate kocie nieszczęście,
przytulony do kosza, struchlały, nie je, nie pije ze strachu się ślini :( :( :(
tylko, czasem kiedy go powolutku głaskać, zamyka oczka i zapomina,
cichutko zaczyna mruczeć..
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Dodam jeszcze że ERNEST ma 3 lata, jest kastratem- juz był wykastrowany jak przyszedł
do schroniska,na oko wygląda zdrowo, jeszcze.
Wiem że sforsował- wydrapał dziurę w drzwiach
nie wiem jak to zrobił
i uciekł ze szpitalika,
tak był zdeterminowany :(
:ok: :ok: :ok: :ok:

A ja dodam że Erni miał w schronie ksywkę"agresywny" 8O :mrgreen:
rzeczywiście -nie lubił jak go ludż dręczy..
U mnie ciężka depresja z powodu której nie jadł okazała się paskudnym kk z nadżerkami na języku!! Erni nie jadł z bólu,ale nikt z personelu schronu tego nie zauważył!!
Erni,zaraz po wdrożeniu leczenia okazał się awanturującym się ciągle o jedzenie głodomorem i spragnionym towarzystwa człowieka megauroczym miziakiem :!:

Dziś Erneścik wygląda tak..

smarti pisze:a to Erni-tak mu się dobrze żyje :D
jotce pisze:Taki sobie łobuziak jestem !
Obrazek

Erni znalazł wspaniały dom u Jotce :1luvu:
Jest tam już od wigilii i ...Erni rządzi!!!- tu jego obecny wątek i masa najnowszych,przepięknych zdjęć viewtopic.php?f=1&t=118029&start=1035

Jadzia -przyjechała do mnie przed 1-szym listopada na 10 dni na czas sterylki :)
...trochę się przedłużyło z powodu konieczności doprowadzenia stanu zdrówka Jadzi do stanu zdrowia młodego kicia :kotek: historia Jadzi jest tu viewtopic.php?f=1&t=118029&start=0 Jadziunia bardzo długo czekała w schronisku we Wrocławiu,na swój wymarzony domek u p.Joli i p.Kasi..to koteczka która bardzo wiele przezyła-została odebrana właścicielowi który jak miał dość jej towarzystwa to polewał ją wrzątkiem aż w końcu postanowił odrąbac jej główkę siekierą..na szczęście dziewczyny zdązyły ją zabrać do lepszego zycia...a ona nigdy nie straciła ufności i miłości do człowieka...to jest właśnie w tych kotkach które najwięcej wycierpiały od złych ludzi, najbardziej wzruszające...

Obrazek

Wiad.z ostatniej chwili:Jadziunia od Sylwestra w DS i ma za przyjaciela świnkę morską o imieniu Kubuś,chyba rozetkę :D-Jadwinnia już nigdy nie będzie się musiała bac człowieka..juz zawsze będzie szczęśliwa u p.Joli :D

Chmurka
Obrazek

przeurocza i przesłodka kicia która już od ponad 3 miesięcy czeka u mnie na swój wymarzony jedyny domek...oto jej wątek: viewtopic.php?f=13&t=116103&start=0

Chmurka jest już w swoim wspaniałym domku na zawsze gdzie : "Chmureńko popatrz,tu wszystko jest Twoje"

Będzie miała na imię Fela , a Ewa obiecała wpadać na nasz wątek :)

Buri przywiozłam ją w weekend poprzedzający Święta -4-go stycznia ma sterylkę i po zdjęciu szwów przenosi się do innego DT który już na nią czeka..jej losy opisane są tu viewtopic.php?f=1&t=121200&start=75

Obrazek

Buri
ma wspaniały dom u JolaJ i ukochanego już kotka Tito :D ich osobisty wątek jest tu viewtopic.php?f=1&t=121200&start=0 :D

Tom & Jerry- dwa przesłodkie 5-tyg. buranie :kotek: :kotek: -już mają imiona i Obrazek Obrazek
Historia ich lepszego życia zaczyna się na gościnnym wątku Fidusia,uciekiniera Chatte -(post z początkiem ich historii zatytułowałam na czerwono)... viewtopic.php?f=1&t=114887&p=6819609#p6819609

Wspaniały dwupaczek mieszka od 6-go lutego u Sunshine307 i mają tam rajskie życie.. :D
oto ich osobisty watek: viewtopic.php?f=1&t=123208&start=30

Luna vel Zielonooka

przyjechała wyciągnięta z palucha jako recydywistka-wiecznie leczona wszystkim co się da i wciąż wiecznie chora..

jest przecudnej urody,wyjatkowo miła i już całkiem zdrowa..

Obrazek Obrazek

Luneńka ma wspaniały i bardzo troskliwy domek u Hani :1luvu:

Mojito

kotek którego jego pani postanowiła uśpić bo sikał i bił się z innym rezydentem...
najpierw postanowiła uspić tamtego rezydenta,(miałam go wziąc..),potem się rozmyśliła i zdecydowała jednak pozbyc się Mohita...

Mojito

Obrazek Obrazek

nie znam bardziej miziastego od pierwszej chwili kotka :D
jest uroczy,buczy jak traktorek,kocha człowieka i...ani razu się nie zsiusiał poza kuwetę... :roll:
rzeczywiście nie lubi innych kiciów-musi być jedynakiem :kotek:

z czasem okazało się że i "nielubienie innych kotów" się nie potwierdziło :roll: :D Mojito bardzo polubił się z Promysiem choć Trisi nie udało mu się "poderwać" :lol:

Mojito od walentynek 2011 grzeje doopkę w zakochanym w nim domku u gigi :kotek: :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto lut 15, 2011 13:22 przez smarti, łącznie edytowano 17 razy

smarti

Post » Wto lut 01, 2011 13:07 Re: DT Smart (cz 2)

NASI REZYDENCI - WSZYSCY BYLI I OBECNI........

Obecni

Durian hrabia Pomaski vel Durny :D ...Czarrrna,Czako,Czarunia,Czesława... :D :mrgreen:
Obrazek.................. Obrazek

Plasti Pederasti vel Plastunia... ...Pusia Świntusia vel Pustak :D
Obrazek...........Obrazek

Smarti,Smako,Smakołyczek,.....Kropka,Ropka
..Smartinek.....................................Ropponenn,Kropponenn.....

Obrazek..........Obrazek

Carmen-Dzikunia

Obrazek

Byli rezydenci,
niestety już za TM...i na zawsze w naszych sercach..

Żaba[']-szara kundelka,piesek łańcuchowy-takie były czasy i było to wtedy zupełnie normalne,wręcz oczywiste :strach:
Murzynek[']-czarny pudelek-przemądry piesek-uwielbiał słuchać jak gram Chopina i umiał liczyć 8O ..

Kłapi,Król Kłapi I-szy[']-króliczek-baranek-miniaturaka-taka 5 kilowa...prezent który był z nami 7 lat a Durian nauczył się na nim jeżdzić... :ryk:

Lawcia...Lovely prześliczna srebrna kotka (jak Julcia) -była stara więc wyrzucono ją z auta pod lecznicą wet.Ani.
Była nasza całe lato,odeszła na padaczkę ale wiem na pewno że była u mnie szczęsliwa...

Ralf vel Ralfinio['] pies wart sklonowania (niestety nie stać nas na to..) mieszaniec kaukaza z owczarkiem starogermańskim,najmądrzejszy i najcudowniejszy przyjaciel.

Obrazek Obrazek

Wicherek[']-brat bliżniak Ralfika-dlatego musiał zostać u rodziców bo inaczej by się zagryzły w sporze o dominację-wielokrotnie ich rozdzielałam wskakując pomiędzy nich, jak się gryżli do krwi "ostatniej"-nie wiem jak to robiłam ale nie czułam cienia strachu-to na pewno nie było madre :roll:
Dino vel Dinolo[']-osobisty przyjaciel Ralfa-jego wielka i odwzajemniona miłość -mieszaniec kaukaza z bernardynem,którego nawet trutka się nie imała-wyrywał mojej mamie z ręki i natychmiast połykał zamrożony puc mięsa w folii al i torebce plastikowej,co trawił bez problemu wydalajac folię i torebkę.. 8O

...wszystkie nasze zwierzęta odeszły ze starości...

Tymczaski za TM...
To tymczaski którym nie zdołałam pomoc...w naturalny sposób stały się moimi rezydentami-na zawsze są w moim sercu...

Likierek ['] przyjechał do mnie 5-go stycznia ze schronu w Łodzi...bardzo wycieńczony i chory na FiP... jeśli musi odejść to chociaż nie odejdzie w schronisku....
...Likierku..nawet nie zdązyłam Cię dobrze poznać,a zapewne byłeś wspniałym kocurem...

Likierek 08.01.2011 odszedł za TM.

Obrazek Obrazek

Shrek ['] ...przyjechał w strasznym stanie ze schronu w Rybniku-odwodniony,wycieńczony szkielecik obciągniety zmierzwionym futerkiem...miał wielką wolę życia...
...niestety dla Shrekunia było już za póżno na ratunek...odszedł za TM w 26-go sty nad ranem..
smarti pisze:SZREKUNIU..
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
kropkaXL pisze: Po tęczy barwnym moście
pobiegł
by znów szczęśliwym być...
Kotku,a my płaczemy :cry: :cry: :cry:
Ty przecież miałeś żyć!

DLA MNIE BYŁEŚ PIĘKNIEJSZY OD NAJPIĘKNIEJSZEGO MAINECOONA....
...dlaczego musiałeś odejść??????????????tak bardzo chciałeś żyć i tak bardzo ja chciałam żebyś żył...
..pokochałam Twoje przepiękne oczy i Twój słodki pyszczek, ciągle domagający się żarełka..
..tak Ci obiecywałam że mimo Twojego wychudzonego ciałka będziesz jeszcze kiedyś pięknym kotem..nie zdążyłam spełnić swej obietnicy........NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNĘ...
Ostatnio edytowano Czw mar 03, 2011 13:12 przez smarti, łącznie edytowano 15 razy

smarti

Post » Wto lut 01, 2011 13:08 Re: DT Smart (cz 2)

PRZYCHODZĄCY - TACY TYMCZASOWI REZYDENCI .........innymi słowy "ludzkie koty"
Blanka

Obrazek

prześliczna koteczka która była "u nas" wcześniej niż my tu mieszkamy..
jest kotką sąsiadów ale przychodziła pod nasz dom od zawsze i dlatego ma absolutnie szczególne prawa...
Smako się w niej podkochuje w tajemnicy przed Kropką...brunetki,blondynki..ja wszystkie was dziewczynki...

Soks

Obrazek

Przychodził do nas całą zeszłą zimę - co rano w śnieżyce leżał na tym krzesełku i był cały biały jak reszta otoczenia,wydawało się że jak go otrzepywałam to było to potrzebne do szczęscia tylko mnie :roll:
-miał michę full wypas,zamieszkał w końcu z kocim pałacyku (czyli styropianowej megabudce) i nie chcial nigdzie odejść,nawet w największe mrozy....do domu też się nie kwapił-kilka razy mu proponowałam ale mnie wyśmiał.
z nadejściem wiosny odszedł i więcej się nie pojawił...martwiliśmy się..-kilka dni temu,wracając do domu widziałam go spacerujęcego
- to kot sąsiadów! :)

Soks jest żywym dowodem na to że zdrowy i wypasiony kot moze z humorem, szczęśliwie i ewidentnie "z wyboru" przeżyć na dworze największe nawet mrozy... :D
Ostatnio edytowano Wto lut 01, 2011 15:48 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz

smarti

MOJE KWIATY.........TO CO AKTUALNIE ZACHWYCA W NASZYM OGRODZIE NAS I NASZYCH REZYDENTÓW...... 8O ,a co z oczywistych przeczyn tymczasków zachwycać nie moze... :(

..w oczekiwaniu na wiosnę-fotki z zeszłego roku ..

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Fajne zdjęcia rezydentów w ogrodzie...

Święta czwórca,
jeszcze my młodzi...jeszcze my piękni... stary dom - piękne wspomnienia
Obrazek

a teraz...

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Wto lut 08, 2011 0:21 przez smarti, łącznie edytowano 15 razy

smarti

:D
Ostatnio edytowano Śro sie 17, 2011 0:25 przez smarti, łącznie edytowano 24 razy

smarti

Post » Wto lut 01, 2011 13:09 Re: DT Smart (cz 2)

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Śro sie 17, 2011 0:26 przez Marzenia11, łącznie edytowano 40 razy
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lut 01, 2011 13:10 Re: DT Smart (cz 2)

ROZLICZENIE TYMCZASKÓW KTÓRE SĄ JUŻ W DSach

:flowerkitty: Buri
z przeniesienia: wydatki: 200 zł
wpłaty: 100 zł
stan na 4 luty: - 100 zł

wpłaty
07.02 magdajedral - 20zł
14,02 dt smarti - 80zł
RAZEM:0zł

ROZLICZENIE ZAKOŃCZONE

:flowerkitty: Tom & Jerry
z przeniesienia: wydatki: 200zł
wpłaty: 0zł
stan na 4 luty: -200zł

wpłaty
14.02 - dt smarti - 100zł

RAZEM: -100zł

:flowerkitty: Bąbel
z przeniesienia: wydatki: 20zł
stan na 4 luty
: -20zł

wpłaty
08.02 juss87 - 20zł
12.02 - EdytaB_a - 30zł
17.02 - alareipan (z bazarku) - 30zł
17.02 - obkm - 15zł
wydatki
14.02 - karma RC Young Male Skin opakowanie 400g - 20zł

RAZEM: +55zł

... i tych za TM...

:flowerkitty: Likier
z przeniesienia: wydatki: 340zł
stan na 4 luty: -290zł

wpłaty
01.2011 - EdytaB_a - 50zł
14.02 dt smarti - 100zł

RAZEM - dług w lecznicy - 140zł
Ostatnio edytowano Nie mar 06, 2011 15:38 przez Marzenia11, łącznie edytowano 9 razy
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lut 01, 2011 13:22 Re: DT Smart (cz 2)

i chciałam Ci powiedzieć Edytka żebyś się nie martwiła.
Ja zauważyłam że Lalunia nie bardzo lubi mężczyzn-do mojego Tż-ta też odnosiła się z rezerwą( a przecież wszystkie koty kochaja zawsze jego o wiele bardziej niż mnie :oops: ),zauważyłam że od początku zmieniała się jak on wchodzil do jej pokoju.Ale po jakimś czasie się oswoiła i jego polubiła ale nigdy nie była do niego taka miła jak do mnie..
podejrzewam ze musiało ją coś kiedyś spotkać ze strony jakiegos osobnika płci męskiej.

A tu bukiecik na powitanie

Obrazek

i jeszcze chciałam powiedzieć że ja dzisiaj sprzątam dlatego nie ma mnie za dużo na miau :D

ale życzę wam wszystkim oczywiście miłego dnia i miłych pogaduszek :D
bardzo lubię jak jesteście na moim wątku i rozmawiacie o róznych ciekawych sprawach.
Ostatnio edytowano Wto lut 01, 2011 13:29 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy

smarti

Post » Wto lut 01, 2011 13:27 Re: DT Smart (cz 2)

to se siknę - gdzie kuweta? (a co grzeczna jestem ;) )
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto lut 01, 2011 13:28 Re: DT Smart (cz 2)

Się przywitam :piwa:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto lut 01, 2011 13:28 Re: DT Smart (cz 2)

melduję sie :)
bardzo możliwe, mój TŻ wie, że nic na siłę.
Generalnie tylko ja mam monopol na jej głaskanie, wskoczyła ostatnio Oli na łóżko pomruczała położyła sie na jakieś 5 min i Ola była przeszczęśliwa, bo to był pierwszy raz jak okazała Oli , że ją wogóle zauważa :)

Na wszystko trzeba czasu, Lala coraz bardziej pokazuje nam swoją prawdziwą naturę :1luvu: . Pokazuje jak bardzo jest delikatna i kochana, widzi, ze nie musi przyjmować postawy nastroszonego diabełka :)
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Wto lut 01, 2011 13:46 Re: DT Smart (cz 2)

sobie zaznaczę 8)
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Wto lut 01, 2011 14:04 Re: DT Smarti (cz 2)

Widzę że przy Jadwini napisałaś jaka była jej historia. Jak jej słuchałam od P. Gosi to mi się oczy coraz szerzej otwierały... :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[następna]