Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bamil pisze:na początek chciałbym wszystkich przywitać bo jest em tutaj nowy
bamil pisze:mamy małego synka (niecałe 2 latka) i tak sie zastanawiamy czy przy takim małym dziecku kot to dobry pomysł
jeżeli kot to czy brać małego czy już wiekszego, kotka czy kotkę?
bamil pisze:podobno jeżeli zwierzę ma być w domu to warto aby pochodziło od matki, która też mieszka w domu i tam się urodziło bo z takimi złapanymi na dworze i nauczonymi do domu to więcej problemów bo rozrabiają
bamil pisze:przez sporo czasu ktoś jest u nas w domu więc koteczek często miałby towarzystwo
prosimy o porady bo nie chcemy aby później sie okazało, że kot przeszkadza w domu i przy dziecku nie może być
z góry dziękujemy za rady i opinie
bamil pisze:podobno jeżeli zwierzę ma być w domu to warto aby pochodziło od matki, która też mieszka w domu i tam się urodziło bo z takimi złapanymi na dworze i nauczonymi do domu to więcej problemów bo rozrabiają
seidhee pisze:bamil pisze:podobno jeżeli zwierzę ma być w domu to warto aby pochodziło od matki, która też mieszka w domu i tam się urodziło bo z takimi złapanymi na dworze i nauczonymi do domu to więcej problemów bo rozrabiają
Straszna bzdura i bardzo krzywdząca dla uratowanych od bezdomności kotów. Wszyscy goście, którzy do mnie przychodzą, wychwalają mojego Lao, że taki towarzyski, miły pieszczoch z niego, a urodził się w piwnicy i zabrałam go, jak miał jakieś 2-2,5 miesiąca.
Oczywiście nie musisz brać kota z ulicy, możesz adoptować z domu tymczasowego
A co rozumiesz przez "rozrabiają"? Prawie każdemu kotu zdarza się np. podrapać mebel, zrzucić coś z półki albo uwiesić się na zasłonce, nawet te najspokojniejsze miewają swoje odjazdy, zwłaszcza, jak im się nudzi. To taki gatunek zwierzęcia, nie ma gwarancji na to, że nic nie spsoci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 57 gości