DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 13:29 DT SMARTI - pierwsza część.

a to...

Smarti ...

Obrazek

Obrazek

Z góry uprzejmie przepraszam,ale początkowe posty wątku są w ciągłym uzupelnianiu...inaczej nigdy bym tego watku nie założyła bo nie znalazłabym na to czasu....... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kropka :kotek: - to od niej zaczęło się DT........

25 lipca 2010-

Obrazek

Spoko,Kropunia znalazła się po czterech dniach,zamknięta na strychu u sąsiadów(w domu w budowie).Przeżyła dzięki paprykarzowi szczecińskiemu ktory został zostawiony przez "fachoffcóf"

...szukając jej gdzie tylko się dało weszłam na miau.pl i...tu zostałam :1luvu:

.....proszę o wyrozumiałość :roll:

będę zarezerwowane posty uzupelniać w miarę możliwości czasowych..P[b][/b]
Ostatnio edytowano Śro lut 09, 2011 14:44 przez smarti, łącznie edytowano 25 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto gru 28, 2010 13:30 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

TYMCZASKI OBECNIE W MOIM DT LUB TDT

w kolejności przybycia :D
DT

Trisia I-sze voto TriAga
smarti pisze:Obrazek
prześlicznej urody kicia o aksamitnym futerku i oczętach bardziej bursztynowych niż bursztyny..
..ktoś postanowił że nie pasuje juz do wystroju wnętrza i chcąc nie chcąc zamieszkała pod sklepem w bogobojnym mieście Częstochowa...jej początkowe losy są tu viewtopic.php?f=13&t=119275&start=0
a odkąd zamieszkała w pokoju Chmurki, a prześliczna Lalunia odjechała do swego DS marzeń , jest już tu viewtopic.php?f=13&t=116103&start=420

Promyś -Bambaryłka- który przyjechał z podwórka w Białymstoku jako okaz zdrowia w sobotę 5 tyg temu,a już następnego dnia okazał się kotkiem na granicy życia i ... :(
Jednak na przekór logice żyje i ma się swietnie :ok:
Obrazek

Jego początkowe losy są tu viewtopic.php?f=1&t=119312
a druga część jego historii, pełnej walki o życie,jest tu viewtopic.php?f=1&t=120869&start=0

Tom & Jerry- dwa przesłodkie 5-tyg. buranie :kotek: :kotek: -już mają imiona i
dała się złapać ich kuzyneczka.. Obrazek Obrazek
Historia ich lepszego życia zaczyna się na gościnnym wątku Fidusia,uciekiniera Chatte -(post z początkiem ich historii zatytułowałam na czerwono)... viewtopic.php?f=1&t=114887&p=6819609#p6819609

Melania -złapana kuzyneczka buraniów
Obrazek - z tego samego wątku co malutkie buranie :D viewtopic.php?f=1&t=114887&p=6819609#p6819609

Edisonek jest cudownym,spragnionym człowieka i spokojnego życia kociaczkiem który zbyt wiele już wycierpiał jak na takie malutkie ciałko...
Edisonek po roku życia okazał się ponad wszelką wątpliwość
Edisonką w skrócie Edzią :D :)

Obrazek

-jest u mnie od 23-go grudnia :) przecież nie mógł wigilii spędzić w szpitaliku,tak jak poprzednie 5 :!: miesięcy :roll: -Oto jego osobisty wątek: viewtopic.php?f=1&t=114172&start=0

Likierek
przyjechał do mnie 5-go stycznia ze schronu w Łodzi...bardzo wycieńczony i chory na FiP... jeśli musi odejść to chociaż nie odejdzie w schronisku....
...Likierku..nawet nie zdązyłam Cię dobrze poznać,a zapewne byłeś wspniałym kocurem...

Likierek 08.01.2011 odszedł za TM.

Obrazek Obrazek

Carlito

ruru pisze:Carlito kot po zmarłym
prawie nie je, dużo pije...
przerażony...
Obrazek
Obrazek

Carlito przyjechał do mnie ze schronu w Łodzi-był bardzo chory..
teraz jest w trakcie leczniea,zapewne dalej tęskni za swym Dużym ale jest już i zawsze będzie bezpieczny..

Carlito dziś :)

Obrazek Obrazek

Trzy nieszczęścia z Rybnika...dojechały do mnie w ostatniech chwili...21-go sty 2011

Shrek...
...niestety dla Shrekunia było już za póżno na ratunek...odszedł za TM w 26-go sty nad ranem..
smarti pisze:SZREKUNIU..
Obrazek Obrazek Obrazek
kropkaXL pisze: Po tęczy barwnym moście
pobiegł
by znów szczęśliwym być...
Kotku,a my płaczemy :cry: :cry: :cry:
Ty przecież miałeś żyć!

DLA MNIE BYŁEŚ PIĘKNIEJSZY OD NAJPIĘKNIEJSZEGO MAINECOONA....
...dlaczego musiałeś odejść??????????????tak bardzo chciałeś żyć i tak bardzo ja chciałam żebyś żył...
..pokochałam Twoje przepiękne oczy i Twój słodki pyszczek, ciągle domagający się żarełka..
..tak Ci obiecywałam że mimo Twojego wychudzonego ciałka będziesz jeszcze kiedyś pięknym kotem..nie zdążyłam spełnić swej obietnicy........NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNĘ...

Fiona

tak wygladała w dniu przyjazdu czyli 21-go sty 2011
Obrazek

Devi

równiez 21-go sty 2011 w dniu przyjazdu
Obrazek Obrazek

Mojito

kotek którego jego pani postanowiła uśpić bo sikał i bił się z innym rezydentem...
najpierw postanowiła uspić tamtego rezydenta,(miałam go wziąc..),potem się rozmyśliła i zdecydowała jednak pozbyc się Mohita...

Mojito

Obrazek Obrazek

nie znam bardziej miziastego od pierwszej chwili kotka :D
jest uroczy,buczy jak traktorek,kocha człowieka i...ani razu się nie zsiusiał poza kuwetę... :roll:
rzeczywiście nie lubi innych kiciów-musi być jedynakiem :kotek:

Luna vel Zielonooka

przyjechała wyciągnięta z palucha jako recydywistka-wiecznie leczona wszystkim co się da i wciąż wiecznie chora..

jest wyjatkowej urody,wyjatkowo miła i już całkiem zdrowa..

Obrazek Obrazek

Bąbel

kotek który dużo przezył-Znalazł się na Paluchu,był bardzo chory-trzeba mu było "wypatroszyć oczodół",wyleczyć z grzyba, z alergii, z nerwicy, z wiecznego gluta...
jest przeuroczy,kocha ludzi jak rzadko który i jest... absolutnie piekny..
Obrazek

Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Nie sty 30, 2011 22:10 przez smarti, łącznie edytowano 56 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Wto gru 28, 2010 13:31 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

TYMCZASKI W SWOICH DOMACH STAŁYCH -

Arni

Arni, razem z dwoma siostrzyczkami viewtopic.php?f=1&t=115263&start=0 przyjechał do mnie w sierpniu bo w bloku w którym przyszły na świat "truli koty"...
Był piękny,słodki,troszkę nieśmiały i ...nigdy nie chorował...
jego siostrzyczki po "odchowaniu" były już zaklepane do domków ale czarnego kocurka nikt nie chciał :(
Czul się bardzo samotny i płakał za siostrzyczkami... viewtopic.php?f=13&t=117219&start=0
Pewnego dnia poznał przecudnej urody Mrusię....i wtedy zrozumiał że czekał na nią przez całe swoje życie...Pokochał ją od razu swoim gorącym kocim serduszkiem...

Mrusia - krucha laleczka..
Marzenia11 pisze:Obrazek

Kotka trafiła do mnie jako maleńki kociaczek będący w tragicznym stanie, ze schroniska w Ostródzie.Była max.zapchlona,wynędzniała,słowem szkielecik...U mnie okazało się że ma ostre zapalenie jelit oraz koci katar(w schronie zauważyli tylko kk :oops: )
Miała cały języczek w nadżerkach...nie mogła jeść z bólu przez kilka dni..Dostała 15 :!: zastrzyków i kilka kroplówek w ciałko którego praktycznie nie było,raczej w futerko :roll:

"zaskoczyła" dopiero na wędzonej makreli...trwało 2 tygodnie zanim wiadomo było że będzie dobrze...
viewtopic.php?f=1&t=115516&start=0

Teraz Mrusia ma na imię Vea,a Arni to już dziś Takeshi...

żyją w niewyobrażalnym kocim luksusie...

Obrazek

....i już na zawsze będą razem :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:

Obrazek

Mrusia i Arni a dziś Vea i Takeshi znalazły cudowny wspólny domek u .she. :1luvu: :1luvu:
Vea już po sterylce-przepiękne zdjęcia tu-str.13 :D

Julka - kotka w depresji :roll:
Agness78 pisze:Kotka trafiła do schroniska w sierpniu b.r. , z niewiadomych przyczyn.
Obecnie przebywa w klatce w baraku. Niestety zupełnie nie radzi sobie w tej sytuacji :cry:
Kotka ewidentnie wpadła w depresję :cry: jest smutna i bardzo wycofana :cry:
Nie syczy, nie prycha, nie reaguje na głaskanie.... chyba straciła chęć życia :cry:

Obrazek
PILNIE potrzebny DT lub DS dla koteczki!!!![/size]
To dla niej być może jedyna szansa na przeżycie....
Dodatkowe informacje:
Numer schroniskowy --> 700/10
Imię --> JULKA
Trafiła -->
Płeć --> kotka / niewysterylizowana
wiek --> 6 lat
inf: Kotka wycofana, w depresji :cry:

Julcia po "wyrwaniu" ze schronu pojechała natychmiast do weta aby zaopatrzył ją aby na pewno przeżyła podróż Wrocław-Wawa.
Wet stwierdził u Juleńki rozchwiane i całkowicie przegniłe ząbki :roll: oczywiście w schronie nikt tego nie zauważył!!!
Po usunięciu ząbków Julcia powoli odzyskała chęć życia,chęć jedzenia i kontaktu z ludżmi

...dziś Julcia wygląda tak

Julcia znalazła cudowny i spokojny,wymarzony dla niej dom we Wrocławiu :!: u Maciek&Julcia :1luvu: Cały wątek Julci jest tu viewtopic.php?f=1&t=115966&start=0,
zdjęcia Julci z Sylwestra tu-str 12 :D i wiad z ost.chwili-Julcia przechodzi na BARF-a! damulka jedna... :D

Lalunia przepiękna ok półtoraroczna,najmilsza na świecie czarnulka z ADHD :kotek: . Obrazek
Kicia która jako kociak wylądowała na Paluchu i tam się wychowywała,a do mnie trafiła 29-go września 2010-o tym tu viewtopic.php?f=1&t=111943&start=660.Na paluchu leczono ją wszystkim i na wszystko,u mnie od ręki wyzdrowiała 8O
Lalunia jest jednym z przykładów na to że kot potrafi natychmiast wyzdrowieć jeśli tylko znajdzie się w kochającym miejscu...Lala w moim DT na początku była strasznie niedotykalska-na każdą próbę dotknięcia reagowała chapsnięciem :( (to podobno pozostałość po "przyjemnościach" z Palucha - z czasem u mnie stała się najcudowniejszą i najppiękniej okazującą miłość kocicą na świecie - viewtopic.php?f=13&t=116103&start=240

tutaj Lalunia i jej boyfriend Franuś :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:
EdytaB_a pisze:blisko , coraz bliżej :piwa:
Obrazek

Lalunia znalazła wspaniały dom u EdytaB_a :1luvu: ,ma przyjaciela,również półtorarocznego kocurka Franka oraz trzy pieski :D
Obecne życie Laluni można śledzić na wątku viewtopic.php?f=1&t=121725&start=0

Erneścik - kot agresywny :mrgreen: :ryk: :ryk: :ryk:
smarti pisze:a tak się zaczęło:
Kolejny kot po zmarłym...ERNEST (od strony 71), viewtopic.php?f=1&t=115681&start=1050 tego nie robi się kotu,
a jednak
spojrzałam w głąb boksu i zobaczyłam tylko wielkie zielone oczy
nieruchome, przerażone
i wielkie puchate kocie nieszczęście,
przytulony do kosza, struchlały, nie je, nie pije ze strachu się ślini :( :( :(
tylko, czasem kiedy go powolutku głaskać, zamyka oczka i zapomina,
cichutko zaczyna mruczeć..
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek
ObrazekObrazek
Dodam jeszcze że ERNEST ma 3 lata, jest kastratem- juz był wykastrowany jak przyszedł
do schroniska,na oko wygląda zdrowo, jeszcze.
Wiem że sforsował- wydrapał dziurę w drzwiach
nie wiem jak to zrobił
i uciekł ze szpitalika,
tak był zdeterminowany :(
:ok: :ok: :ok: :ok:

A ja dodam że Erni miał w schronie ksywkę"agresywny" 8O :mrgreen:
rzeczywiście -nie lubił jak go ludż dręczy..
U mnie ciężka depresja z powodu której nie jadł okazała się paskudnym kk z nadżerkami na języku!! Erni nie jadł z bólu,ale nikt z personelu schronu tego nie zauważył!!
Erni,zaraz po wdrożeniu leczenia okazał się awanturującym się ciągle o jedzenie głodomorem i spragnionym towarzystwa człowieka megauroczym miziakiem :!:

Dziś Erneścik wygląda tak..

smarti pisze:a to Erni-tak mu się dobrze żyje :D
jotce pisze:Taki sobie łobuziak jestem !
Obrazek

Erni znalazł wspaniały dom u Jotce :1luvu:
Jest tam już od wigilii i ...Erni rządzi!!!- tu jego obecny wątek i masa najnowszych,przepięknych zdjęć viewtopic.php?f=1&t=118029&start=1035

Jadzia -przyjechała do mnie przed 1-szym listopada na 10 dni na czas sterylki :)
...trochę się przedłużyło z powodu konieczności doprowadzenia stanu zdrówka Jadzi do stanu zdrowia młodego kicia :kotek: historia Jadzi jest tu viewtopic.php?f=1&t=118029&start=0 Jadziunia bardzo długo czekała w schronisku we Wrocławiu,na swój wymarzony domek u p.Joli i p.Kasi..to koteczka która bardzo wiele przezyła-została odebrana właścicielowi który jak miał dość jej towarzystwa to polewał ją wrzątkiem aż w końcu postanowił odrąbac jej główkę siekierą..na szczęście dziewczyny zdązyły ją zabrać do lepszego zycia...a ona nigdy nie straciła ufności i miłości do człowieka...to jest właśnie w tych kotkach które najwięcej wycierpiały od złych ludzi, najbardziej wzruszające...

Obrazek

Wiad.z ostatniej chwili:Jadziunia od Sylwestra w DS i ma za przyjaciela świnkę morską o imieniu Kubuś,chyba rozetkę :D-Jadwinnia już nigdy nie będzie się musiała bac człowieka..juz zawsze będzie szczęśliwa u p.Joli :D

Chmurka
Obrazek

przeurocza i przesłodka kicia która już od ponad 3 miesięcy czeka u mnie na swój wymarzony jedyny domek...oto jej wątek: viewtopic.php?f=13&t=116103&start=0

Chmurka jest już w swoim wspaniałym domku na zawsze gdzie : "Chmureńko popatrz,tu wszystko jest Twoje"

Będzie miała na imię Fela , a Ewa obiecała wpadać na nasz wątek :)

Buri przywiozłam ją w weekend poprzedzający Święta -4-go stycznia ma sterylkę i po zdjęciu szwów przenosi się do innego DT który już na nią czeka..jej losy opisane są tu viewtopic.php?f=1&t=121200&start=75

Obrazek

Buri
ma wspaniały dom u JolaJ i ukochanego już kotka Tito :D ich osobisty wątek jest tu viewtopic.php?f=1&t=121200&start=0 :D
Ostatnio edytowano Nie sty 30, 2011 21:31 przez smarti, łącznie edytowano 49 razy

smarti

Post » Wto gru 28, 2010 13:31 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

MOI REZYDENCI - WSZYSCY BYLI I OBECNI........

Obecni

Durian hrabia Pomaski vel Durny :D ...Czarrrna,Czako,Czarunia,Czesława... :D :mrgreen:
Obrazek.................. Obrazek

Plasti Pederasti vel Plastunia... ...Pusia Świntusia vel Pustak :D
Obrazek...........Obrazek

Smarti,Smako,Smakołyczek,.....Kropka,Ropka
..Smartinek.....................................Ropponenn,Kropponenn.....

Obrazek..........Obrazek

Byli,
niestety ju za TM...

Żaba[']-szara kundelka
Murzynek[']-czarny pudelek

Kłapi,Król Kłapi I-szy[']-króliczek-baranek

Ralf vel Ralfinio['] pies wart sklonowania(niestety nie stać mnie na to..) mieszaniec kaukaza z owczarkiem starogermańskim.
Obrazek

Wicherek[']-brat bliżniak Ralfika-dlatego musiał zostać u rodziców bo inaczej by się zagryzły w sporze o dominację-wielokrotnie ich rozdzielałam wskakując pomiędzy nich, jak się gryżli do krwi "ostatniej"-nie wiem jak to robiłam ale nie czułam cienia strachu-to na pewno nie było madre :roll:
Dino vel Dinolo[']-osobisty przyjaciel Ralfa-jego wielka i odwzajemniona miłość -mieszaniec kaukaza z bernardynem..

...wszystkie moje zwierzęta odeszły ze starości...
Ostatnio edytowano Nie sty 30, 2011 22:05 przez smarti, łącznie edytowano 42 razy

smarti

Post » Wto gru 28, 2010 13:32 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

PRZYCHODZĄCY - TACY TYMCZASOWI REZYDENCI .........innymi słowy "ludzkie koty"
Blanka

Obrazek

prześliczna koteczka która była "u nas" wcześniej niż my tu mieszkamy..
jest kotką sąsiadów ale przychodziła pod nasz dom od zawsze i dlatego ma absolutnie szczególne prawa...
Smako się w niej podkochuje w tajemnicy przed Kropką...brunetki,blondynki..ja wszystkie was dziewczynki...

Soks

Obrazek

Przychodził do nas całą zeszłą zimę - co rano w śnieżyce leżał na tym krzesełku i był cały biały jak reszta otoczenia,wydawało się że jak go otrzepywałam to było to potrzebne do szczęscia tylko mnie :roll:
-miał michę full wypas,zamieszkał w końcu z kocim pałacyku (czyli styropianowej megabudce) i nie chcial nigdzie odejść,nawet w największe mrozy....do domu też się nie kwapił-kilka razy mu proponowałam ale mnie wyśmiał.
z nadejściem wiosny odszedł i więcej się nie pojawił...martwiliśmy się..-kilka dni temu,wracając do domu widziałam go spacerujęcego
- to kot sąsiadów! :)

Soks jest żywym dowodem na to że zdrowy i wypasiony kot moze z humorem, szczęśliwie i ewidentnie "z wyboru" przeżyć na dworze największe nawet mrozy... :D
Ostatnio edytowano Czw sty 20, 2011 13:54 przez smarti, łącznie edytowano 7 razy

smarti

Post » Wto gru 28, 2010 13:37 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

MOJE KWIATY.........TO CO AKTUALNIE ZACHWYCA W NASZYM OGRODZIE NAS I NASZYCH REZYDENTÓW...... 8O ,a co z oczywistych przeczyn tymczasków zachwycać nie moze... :(

..w oczekiwaniu na wiosnę-fotki z zeszłego roku ..

Obrazek Obrazek
Obrazek

Fajne zdjęcia rezydentów w ogrodzie...

Obrazek
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Wto lut 01, 2011 16:53 przez smarti, łącznie edytowano 9 razy

smarti

Post » Wto gru 28, 2010 13:39 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

ROZLICZENIA

Promyś:
początek cytatu:
Promyś z całego swego wielkiego kociego serduszka dziękuje wszystkim pomagającym w jego leczeniu

dotychczasowe wpłaty dla Promyczka :
Catnaperka.............10 zł :1luvu:
Józefina197.............20 zł :1luvu:
Anihill...................40 zl :1luvu:
Psiama..................50 zł :1luvu:
Basia (B-stok)..........50 zl :1luvu:
Alicja (W-cław).........60 zł :1luvu:
Alienor...................20 zl :1luvu:
Kasia (W-wa)...........20 zł :1luvu:
Józefina1970...........30 zł :1luvu:
Amika6..................50 zł :1luvu:
Sqter.....................50 zl :1luvu:
Farcia....................70 zl :1luvu:

Razem... :kotek: ........470 zł :1luvu:

Moje dotychczasowe wydatki:(czyli zaliczka którą dałam wtedy w sforze + 2x krew zapłacona przeze mnie).

1-sza krew.............290 zł
zaliczka w Sforze.....800 zł
2-ga krew..............290 zł

Razem..................1380 zł-czyli tyle ja wtedy założyłam za Promysia.
Całe dalsze leczenie odbywało się na krechę.

dotychczasowa rożnica-
...........................1380 zł
...........................-470 zł
...........................=910 zł

Farcia..........................70zł ....... :1luvu: :kotek: :1luvu:
Basia z Radomia............100zł........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Irlandzka Myszka...........150zł ........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Włóczka......................40zł ........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Allenor........................20zł......... :1luvu: :kotek: :1luvu:
Moorland(bazarek)..........40zł ........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Magdalena99............. .. 60zł ....... :1luvu: :kotek: :1luvu:
Marzenia(bazarek)..........60zł......... :1luvu: :kotek: :1luvu:
Mizial52......................100zł ........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Erin...........................100zł......... :1luvu: :kotek: :1luvu:
Basik53.........................70zł......... :1luvu: :kotek: :1luvu:
KS(Mru...)....................100zł........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Józefina1970..................70zł........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Erin.............................100zł....... :1luvu: :kotek: :1luvu:
Bianka4.........................70zł........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Secret Fire............20E =ok.80zł........ :1luvu: :kotek: :1luvu:
Ja czyli Smarti :) ...........200zł......... :1luvu: :kotek: :1luvu:

co razem daje .............1750zł
+ poprzednie................470zł
=............................2220zł koniec cytatu.

To są cytaty z wątków Promysia.,niestety wątki są zamknięte a więc nie widać że są to cytaty.Dopiski w kol niebieskim to moje wyjaśnienia napisane dzisiaj bo posty jasne na tamten czas,kiedy wszyscy byli z syt.Promysia na bieząco, są dzisiaj malo zrozumiałe.

Ostatni rach w Sforze zapłaciła kartę Bianka-wynosił 575zł

następnie wpłynęły wpłaty aby pokryć dług u Bianki
13 gru...Amika6 ........50zł :1luvu:
15gru....Alata...........50zł :1luvu:
16gru....Be...............50zł :1luvu:
20gru....Basica........100zł :1luvu:
21gru....Erin(z baz)..195zł :1luvu:
05sty....Erin(z baz)...50zł :1luvu:
to daje razem....... 495zł
sprawdzę jeszcze dokł jutro i dopiero wtedy zrobię podsumowanie Promysia
Brakuje też ostatecznego rozl. za leczenie w Sforze(ale jeszcze bez kastracji-kastracja póki co "na krechę") ponieważ dziś nie udało mi się go odszukać na wątkach Promysia.
Rozl.Promysia jest więc w trakcie uzypełniania(to moje pierwsze rozl-jeszcze nie umiem robić tego sprawnie :oops: )
jak będzie gotowe ostateczne rozl.Promysia to oczywiście powiadomie o tym w bieżącym poście.
Dziękuję za cierpliwosć :D

Buri

wydatki
morfo...........................................................60zł
odrobaczenie(2x)............................................40zł
wyżywienie 18gru-14sty(pokryło DT smarti)........100zł
razem.............................................................200zł

wpłaty
22gru .....JolaJ.............................................100zł :1luvu:

Szrek,Fiona,Devi

wpłaty:

24 sty.....Robert P. Rybnik.............50zł..... :kotek: :1luvu:
24 sty.....Agieszka Z.Gdańsk..........50zł..... :kotek: :1luvu:
24 sty.....Anna G. Bierawa.............50zł..... :kotek: :1luvu:
24 sty.....Dorota G."Boubi"............200zł..... :kotek: :1luvu:
26 sty.....Iwona G. Wodzisław Śl.....20zł..... :kotek: :1luvu:
26 sty.....Olga G............Wawa......20zł.... :kotek: :1luvu:

razem na 27 sty.........................390zł

serdecznie dziękuję darczyńcom w imieniu Shrekunia['], Devi i Fionki.

wydatki dotąd

1-szy dzień-sobota=164zł + 2-gi dzień-niedziela =43zł,czyli razem pierwsze dwa dni leczenia=207zł-to są dni za które się z wet rozliczyłam zakładając z własnej kieszeni
z następnych dni rozliczenia jeszcze nie dostałam od wet.ponieważ jestem zapisywana "na krechę".dziś zapytam jaka to kwota.

pozostałe rozl.w przygotowaniu.... :roll:
Ostatnio edytowano Pt sty 28, 2011 12:04 przez smarti, łącznie edytowano 9 razy

smarti

Post » Wto gru 28, 2010 13:47 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Jestem! :D pierwsza! :piwa: :piwa: :piwa:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto gru 28, 2010 13:49 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

a ja druga

Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Wto gru 28, 2010 13:49 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

:kotek:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto gru 28, 2010 13:52 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

:1luvu: :1luvu: cześć!!!!
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto gru 28, 2010 13:53 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

poczytam sobie po cichutku :)
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Wto gru 28, 2010 13:57 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

A ja sie nie wpisałam wcześniej, bo się bałam, że w Twoje się wetnę :oops:
A w ogole to buziaczki-myziaczki dla wszystkiego kociarstwa :kotek:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto gru 28, 2010 14:19 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Zaznaczam :)

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Wto gru 28, 2010 14:33 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

:kotek:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

[następna]